Αγορά αφυγραντήρα

Καλά και εγώ στη ρεματια στο Χαλάνδρι μένω, φουλ δέντρα και ρέμα δίπλα...

80αρια τον Γενάρη που χτυπούσε και 20αρια η θερμοκρασία; Εσύ δηλαδή τέλος Δεκέμβρη αρχές Γενάρη πρέπει όντως να ψάρεψες τίποτα! :flipout:

98% υγρασία.
Δεν είχα βέβαια κατσαρίδες και ποντίκια... Τα έτρωγαν οι καρχαρίες. :flipout:

παίδες ωραία εργαλεία οι αφυγραντήρες αλλά όταν βλέπετε ήλιο και αεράκι ανοίξτε διάπλατα πόρτες παράθυρα να φεύγει η πολλή υγρασία.

Μη στεναχωριέστε που θα κρυώσει το σπίτι για λίγο, με πολύ λιγότερη υγρασία μετά θα ζεσταθεί στο τάκα-τάκα.

Re: Απάντηση: Αγορά αφυγραντήρα

παίδες ωραία εργαλεία οι αφυγραντήρες αλλά όταν βλέπετε ήλιο και αεράκι ανοίξτε διάπλατα πόρτες παράθυρα να φεύγει η πολλή υγρασία.

Μη στεναχωριέστε που θα κρυώσει το σπίτι για λίγο, με πολύ λιγότερη υγρασία μετά θα ζεσταθεί στο τάκα-τάκα.

Ο κανόνας είναι δυνατός αερισμός για το ελάχιστο δυνατό χρόνο ώστε να μή κρυώσουν τα δομικά στοιχεία.

ΟΤΙ καιρό και να κάνει, όσο κρύο και να έχει, με δύο 10 λεπτους δυνατούς αερισμούς πρωί και μεσημέρι-απόγευμα νομίζω για σπίτι που δεν καπνίζουν είναι καλά.

Στις πολλές υγρασίες, ακόμα και πριν τον ύπνο ένας αερισμός βοηθάει

υπόψιν στα πολύ χοντρικά ότι
με 10-15 βαθμούς και 90% υγρασία
στον αέρα ανα κυβικό υπάρχει λιγότερο νερό απο
>18 βαθμούς με 70-80% υγρασία

Οπότε αντικαθιστώντας τον αέρα του σπιτιού με τον εξωτερικό αποβάλλουμε νερό άρα και υγρασία!

Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα

Ιδιαίτερο θόρυβο δεν έχει, εκτός από τις στιγμές που συντονίζει και ακούγεται αρκετά.
Τη βλέπω να του βγάζω τις ρόδες και να ψάχνομαι με αντικραδασμικά και στήριξη. :p

δοκιμασε και αλλαγη καλωδιου,''ακουει'' πολυ στο ασημι και στο ροδιο.

πολυ ενδιαφερων δειχνει αυτος
http://www.01aeraaa.gr/el//proionta...s/afygrantiras-argo-deolo-baby-11lt24oro.html

Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα

98% υγρασία.
Δεν είχα βέβαια κατσαρίδες και ποντίκια... Τα έτρωγαν οι καρχαρίες. :flipout:

Mάλλον πρέπει να ελαττώσεις το άτμισμα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.e-rainbow.gr/Product/3642/Instance/3688/Page/186/el/
...
245 -> 124 !!!! (θα δείξει αν δεν έχει γίνει κανά λάθος... τον παρήγγειλα πάντως, έστω κι αν πέρασε ο χειμώνας, μιλάμε για μισή τιμή...)

Απο τώρα μέχρι τον Οκτώβριο είναι η καλύτερη εποχή για αγορά αφυγραντήρα, καθαριστή αέρα και θερμαντικών.

Super τιμή. Αν δεν κάνουν λάθος. Τον ίδιο ακριβώς τον πλήρωσα τον Φεβρουάριο 215 .Είναι από τους πιο αξιόπιστους στην αγορά.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα

http://www.e-rainbow.gr/Product/3642/Instance/3688/Page/186/el/

245 -> 124 !!!! (θα δείξει αν δεν έχει γίνει κανά λάθος... τον παρήγγειλα πάντως, έστω κι αν πέρασε ο χειμώνας, μιλάμε για μισή τιμή...)

Εμένα μου το βγάζει 213 ...
Μάλλον λάθος έκαναν και το διόρθωσαν τώρα.
Αλλά και 213 είναι καλή τιμή.

Mάλλον πρέπει να ελαττώσεις το άτμισμα...

Που να έβλεπες προχθές που δοκίμαζα ένα dual coil dripper στο 0.5Ω με μηχανικό mod τι κράξιμο έφαγα... :flipout:

παιδιά λάθος είχαν γράψει την τιμή από το κατάστημα, ήταν αναγραμματισμός (213 αντί 123), και με πήραν ευγενικά και μου την ακύρωσαν...
υπόψη ότι έχουν +16 μεταφορικά στην τιμή έξτρα...

Απορώ πώς δεν ξεκίνησε και η νέα σεζόν της σειράς "αφυγραντήρες" :))))))
Ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο λοιπόν.
Meaco 20L Platinum. Μετά από έρευνα, απόψεις γνωστών, κατέληξα εδώ. Αλλά θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη συνφορουμιτών :)

Εγώ από πέρσι χρησιμοποιώ τον Meaco τον 20 platinum. Το σπίτι είναι 105 τμ και ειχε μόνιμα 80% υγρασία. Μπορώ να πω οτ είναι από τις καλύτερες αγορές που εχω κάνει. Στεγνώσανε τα ντουβάρια του ημιυπαιθριου, οι ντουλάπες του παιδικού και η ζεστή είναι πλέον αισθητή. Πριν είχες 22 βαθμούς και ένιωθες κρύο, τώρα με 19-20 και είσαι πιο ζεστά. Το νέο που βγάζει ( πλέον ελάχιστο) το χρησιμοποιούμε για το ατμοσίδερο. Κατανάλωση στη μεγάλη σκάλα 300 watt στην μικρή 250 περίπου. Όταν πιάσει όμως την υγρασία που του έχεις βάλει σταματάει και είναι σε αναμονή

Φαντάζομαι τους βάζετε σε κεντρικό σημείο του σπιτιού ή μόνο εκεί που υπάρχει πρόβλημα?

Σε κεντρικό σημείο του σπιτιού.
Η διαφορά τεράστια!
Η απόσβεση σε πετρέλαιο θέρμανσης γίνεται χαλαρά από τον πρώτο χρόνο.

Σε κεντρικό σημείο. Ο δικός μου είναι για 150 τμ και κάνει αρκετό θόρυβο για να μπει σε δωμάτιο

Meaco dd8l.
Το παρηγγειλα εχθες και τονπεριμενω αυριο. Εχω διαβασει διθυραμβικα σχολια και δεν το πολυσκεφτηκα.
Δεν ειναι με συμπιεςτη, οποτε και λιγο παραπανω αλλα εχει δυο πλεονεκτηματα. Το πρωτο ειναι οτι βγαζει ζεστο αερα, σε σχεση με τους αλλους που βγαζουν κρυο. Μικρη διαφορα αλλα εν μερη μπορεις να πεις οτι κανεις καιναποσβεση το επιπλεον ρευμα. Και το δευτερο ειναι οτι μπορει να λειτουργησει σε μεγαλο ευρος θερμοκρασιων. Δηλαδη σε μη θερμενομενο χωρο μπορεις να αφαιρεσεις υγρασια ενω οι αλλοι η θερμοκρασια πρεπει να ειναι ψηλα, ισως πανω απο 20*C αλλιως κανει συχνα αποψυξη τον ευατο του.