Αγορά αφυγραντήρα

Πλάκα κάνεις ε ? Οχι ρε φίλε σιγα μη σου ζυτήσω και τα ρέστα!!!
Απόψεις λέμε εδώ και σ ευχαριστώ γι αυτό! Αλλωστε όλα είναι σχετικά. Αυτό που κάνει σε μένα μπορεί να μην κάνει σε σένα.
Δεν υπάρχει τέτοιο θεμα!
Ερώτηση, αν τον βγάλεις απ την μπρίζα για να τον μεταφέρεις π.χ τις χάνει τις ρυθμίσεις? Την ώρα?

Υγρασιόμετρο εχω ένα ! http://www.skroutz.gr/s/3008880/Beurer-ΗΜ-16.html

Σ ευχαριστω κα ιπαλι

Σ ευχαριστώ
Είδες τα έλυσα όλα τα άλλα και φτάσαμε να σε ρωτάω αν κρατάει την ώρα !! :BDGBGDB55:

Για να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι ο αερισμός....
Απο 22.5 με 68%
αέρισα 3-4 λεπτά (τόσο ώστε να κάνει "ρεύμα")

και το υγρασιόμετρο έγραψε
19 με 37%

Μετά απο 10 λεπτά
έγραψε
22 με 53%

...και σε μιά ώρα, πάλι 68%...
Ο αερισμός σίγουρα είναι απαραίτητος και βοηθάει και στην αφύγρανση. Αλλά μην γελιόμαστε, ρίχνει την υγρασία εντελώς προσωρινά γιατί αλλάζει ο παλιός αέρας με νέο φρέσκο. Μόλις κλείσεις τα πορτοπαράθυρα ο τοίχος κλείνει το μάτι στον νέο.
Βέβαια, απο το τίποτα, καλύτερο έστω κι έτσι.

Σε μένα τώρα το υγρασιομετρο δείχνει 39% υγρασία με 21,5 βαθμούς στο σαλόνι. Μάλλον δεν θα χρειαστώ αφυγραντηρα…

Σε μένα τώρα το υγρασιομετρο δείχνει 39% υγρασία με 21,5 βαθμούς στο σαλόνι. Μάλλον δεν θα χρειαστώ αφυγραντηρα…

Υγραντήρα θέλεις μάλλον!

Υγραντήρα θέλεις μάλλον!

Πεστο ψέματα. Πάντως είμαι σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας αλλά είναι 10ετιας, είμαι 4 όροφο βορινό διαμέρισμα χωρίς να συνορεύω με άλλη πολυκατοικία και είχα αρκετή παγωνιά στο σπίτι και σκεπτόμουν ότι ήταν από υγρασία, αλλά τα υγρασιομετρα (δυο έχω βάλει) αλλά δείχνουν.

Ε εντάξει κέντρο γενικά είναι σπασμένη η υγρασία φαντάζομαι

Re: Απάντηση: Αγορά αφυγραντήρα

...και σε μιά ώρα, πάλι 68%...
Ο αερισμός σίγουρα είναι απαραίτητος και βοηθάει και στην αφύγρανση. Αλλά μην γελιόμαστε, ρίχνει την υγρασία εντελώς προσωρινά γιατί αλλάζει ο παλιός αέρας με νέο φρέσκο. Μόλις κλείσεις τα πορτοπαράθυρα ο τοίχος κλείνει το μάτι στον νέο.
Βέβαια, απο το τίποτα, καλύτερο έστω κι έτσι.

χωρίς αφυγραντηρα κρατάω στο 60-65%
την υγρασία

στο δωμάτιο είχα να αερισω από το πρωι

τωρα γραφει 20.2 με 62%

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

να γραψω οτι για τον zambessi την λειτουργια του ιονιστη πρεπει να την ενεργοποιησεις, δεν δουλευει by default..

Εχεις δει διαφορα στον αερα με και χωρίς τη χρήση ιονιστη ;

Στάλθηκε από το SM-J500F μου

e316bb52dedc1b78e567befc0052907d.jpg

Μεγεια μου!!!

Στάλθηκε από το SM-J500F μου