Λάκης
AVClub Fanatic
Απάντηση: Βοηθεια για επιλογη ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ
αυτη την απορια ειχα παντα,ποσο καθαρο ειναι αυτο το νερο με τοσο βρωμικο αερα;
αυτη την απορια ειχα παντα,ποσο καθαρο ειναι αυτο το νερο με τοσο βρωμικο αερα;
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τον DES16EW μετά από εξωφρενική αναζήτηση και από εμένα για τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα τον έχει σε απόθεμα αυτός εδώ.
http://www.electromagazo.gr/product.asp?catid=4211
Βέβαια να τονίσω την τσιμπημένη τιμή σε σχέσει με τον ανταγωνισμό.Και το ανέβασε τώρα γιατί κατάλαβε ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού.Όποιος καίγεται και δεν μπορεί να περιμένει ας τον πάρει ένα τηλέφωνο.
Σευχαριστω πολυ Γιαννη!
Εντυπωσεις; Αποδοση, φασαρια, καταναλωση; Εισαι ευχαριστημενος γενικα;
Εσυ ποσο τον ειχες παρει;
Σευχαριστω πολυ Γιαννη!
Εντυπωσεις; Αποδοση, φασαρια, καταναλωση; Εισαι ευχαριστημενος γενικα;
Εσυ ποσο τον ειχες παρει;
Έλεος.. με αυτό πιά. 2 βδομάδες δε τον έχω!!
Φίλε atari4 τελικά εγώ δεν το πείρα ακόμη γιατί ξενέρωσα που δεν τον έβρισκα και τον βρήκα μόνο σε αυτόν αλλά ανέβασε την τιμή του μέσα σε μια μέρα 30 .....
Λόγο της ζήτησης.
Η ειρωνεία είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο το πρότεινα σε φίλο και πήγε και πήρε 2 κομμάτια. Έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.....
Όσο για τον θόρυβο υπάρχει λύση.
Τα ποδαράκια έχουν λάστιχα. Βρήκε τρόπο και τους έβαλε μεγαλύτερα και μειώθηκε πάρα πολύ ο θόρυβος.
εσυ απο τα οσα εχουν ειπωθει εχεις καταληξει βασικα σε ποιο απο τους δυο τυπους αφυγραντηρων θελεις? με κομπρεσορα? ή χωρις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.