εμένα....αυτό το όνομα ζεόλιθος...μου θυμίζει κάτι πέτρες που συζητούσαμε εδώ πριν 5 χρόνια....κάτι σαν το νερό του καματερού κλπ
σίγουρα είναι μόδα, αλλά δεν ξέρω αν ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτά θα καίνε 300-600 βατ, δηλαδή όσο σχεδόν ένα μικρό κλιματιστικό ΜΑΖΙ με το άλλο κλιματιστικό...
τώρα...μεάκο, ολυμπία, και ουρανία....πρώτη φορά τα ακούω....
και μου θυμίζουν κάτι ρολόγια SFIKO ή τις μπαταρίες SQMY
ομολογώ ότι πριν από 3-4 χρόνια δεν ήξερα κάν τι είναι Gree...οπότε...το κρίμα στο λαιμό μου.
Το πρόβλημα "δεν σταματάει ποτε" υπάρχει σε κάθε σπίτι όπου γίνεται "οικονομική" προσέγγιση ...
Επίσης δεν ξέρω αν ο αφυγραντήρας και ο ζεοτέτοιος επιδεινώνει την κατάσταση με τσούξιμο ματιών και λαιμού, ιδίως σε ευπαθείς ομάδες, κάτι που ισχύει σήμερα.
Πάντως πρόβλημα υπάρχει με την υγρασία...
πχ στο σαλόνι που ζούμε γενικώς και υπάρχει το 24άρι (όχι μεγάλη χρήση) χτες πχ είχα 49% στις 12.30 πριν κοιμηθώ και 2 ώρες αφού το έκλεισα. Στην κρεβατοκάμαρα που είναι βορεινή πήγα το υγρόμετρο και το πρωί είχα 55% και ο πονοκέφαλος σταθερός.
Είναι σίγουρα θέμα προσανατολισμού, αλλά και το γεγονός ότι ζεσταίνεται βασικά μόνο ο άλλος χώρος.
Στη μητέρα μου που έχω ένα ινβέρτερ 9άρι και ένα απλό 10άρι σε διαρκή χρήση 7/24 το πρόβλημα δεν υπάρχει. Εχει ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη με μόνο παράπονο το γενικό τσούξιμο. Υγρασία δεν μετράω εκεί αλλά το νιώθω αμέσως. Σε αντίθεση με το σπίτι μου, που λεω δεν βαριέσαι ένας ύπνος είναι....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
τον zambesi θα πάρεις? Κι εγώ ψηνομαι γι αυτόν!
μετά μου λετε για ονόματα....

πλάκα με κάνετε?