Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα
Τον EVA 2 τον εχουν η μητερα μου σπιτι της και ειναι ευχαριστημενη.
Τωρα που λειπει τον πηρα στον Πειραια να τσεκαρω αποδοση στο δικο μου σπιτι και ειναι καλος.
Απο το δωματι δεν τον ακουγα οταν αυτος ηταν στο σαλονι.
βεβαια παιζει και ρολο η διαμορφωση καθε σπιτιου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αντε περιμενουμε εντυπωσεις!!!
Είναι λίγο νωρίς για να γράψω κάτι ουσιώδες.
Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής του, από το ότι είναι αρκετά αθόρυβος (στο σαλόνι μπορώ να τον έχω να λειτουργεί χωρίς να ενοχλεί ο θόρυβος στα υπνοδωμάτια-ο olimpia splendid δεν ήταν για να τον αφήνεις το βράδυ, ο ήχος ενοχλεί).
Επίσης πολύ ουσιώδες πλεονέκτημα είναι ο προγραμματισμός του αφού μπορείς να τον βάλεις να δουλέψει τις ώρες του μειωμένου νυχτερινού ωραρίου στο φουλ και να κάνει όλη τη βρωμοδουλειά.
Θέλει λίγο χρόνο να καταλάβω την αναλογία των ενδείξεων σε σχέση με αυτό που δείχνουν τα διάφορα υγρόμετρα μέσα στο σπίτι (φτηναδούρες της avidsen), προς το παρών τον βλέπω λίγο "αισιόδοξο" τον μετρητή του, περίπου 5% κάτω από τα άλλα υγρόμετρα δείχνει. Δεν έχω τσεκάρει τι δείχνει σε σχέση με τον olimpia splendid.
Βασικά δεν του άλλαξα μέρος, τον άφησα περίπου στο κέντρο του σαλονιού αλλά δε θα μείνει εκεί, θα πειραματιστώ με τις θέσεις.
Το βράδυ δεν τον άφησα να δουλεύει γιατί δε ξέρω τι ήχο κάνει όταν γεμίζει ο κάδος και δεν ήθελα να ξυπνήσω τρέχοντας για να τον κλείσω.
Έφυγα στις 7μιση από το σπίτι και στις 5 που γύρισα τα 3 λίτρα ήταν γεμάτα. Τον είχα ρυθμίσει στη μεγάλη σκάλα και στο 50% επιθυμητή υγρασία.
Επίσης έβαλα και τον ιονιστή να λειτουργεί.
Όταν μπήκα στο σπίτι είχα μια ευχάριστη αίσθηση στον αέρα αλλά για αυτό θα μιλήσω σε λίγες μέρες, να το σταντάρω λιγάκι.
Μυρωδιά ο ζεόλιθος έχει αν πλησιάσεις στο 1 μέτρο, κατά τα άλλα δεν αντιλαμβάνομαι κάτι.
stay tuned.