Αγορά αφυγραντήρα

Βγάζει κρύο αέρα γιατί δεν εχει άλλη υγρασία. εγώ τον τελευταίο που αγόρασα δεν τον έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου. Γενικά δεν έχει υγρασία η ατμόσφαιρα βλέπω.
Μαλλον επεσα σε προβληματικο/ελαττωματικό αφυγραντηρα...
Τον είχα αφήσει να δουλέψει καμια ωρα και πηγα να δω αν τελικα εριχνε την υγρασια και μου ειχε βγαλει ένδειξη "EC" στο εγχειρίδιο εγραφε οτι αυτη η ενδειξη ειναι διαρροη ψυκτικου υγρου και το εκλεισα αμεσως...
Εβγαλα τον κουβα να δω αν ειχε μαζεψει νερο και δεν ειχε σταγονα και κοιταξα αν οντως εχει διαρροη και δεν ειχε τιποτα, το ιδιο και οταν εβγαλα το φιλτρο...
Το ξαναβαζω στην πριζα τον ανοιγω, την ενδειξη ΕC δεν την εγραφε,λειτουργουσε ξανα με κρυο αερα δουλεψε κανα 20λεπτο και σε καποια φαση εκανε μεγαλο θορυβο και ο αφυγραντηρας πηγαινε σαν το πλυντηριο οταν στιβει τα ρουχα, αμεσως τον εκλεισα και τον εβγαλα απ την πριζα...
Θα παρω την εταιρεια τηλ πρωτα και μετα θα παω απ το κατάστημα για αλλαγή...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα

Τον είχα αφήσει να δουλέψει καμια ωρα και πηγα να δω αν τελικα εριχνε την υγρασια και μου ειχε βγαλει ένδειξη "EC" στο εγχειρίδιο εγραφε οτι αυτη η ενδειξη ειναι διαρροη ψυκτικου υγρου και το εκλεισα αμεσως...
Εβγαλα τον κουβα να δω αν ειχε μαζεψει νερο και δεν ειχε σταγονα και κοιταξα αν οντως εχει διαρροη και δεν ειχε τιποτα, το ιδιο και οταν εβγαλα το φιλτρο...
Το ξαναβαζω στην πριζα τον ανοιγω, την ενδειξη ΕC δεν την εγραφε,λειτουργουσε ξανα με κρυο αερα δουλεψε κανα 20λεπτο και σε καποια φαση εκανε μεγαλο θορυβο και ο αφυγραντηρας πηγαινε σαν το πλυντηριο οταν στιβει τα ρουχα, αμεσως τον εκλεισα και τον εβγαλα απ την πριζα...

Αν ειχε διαρροη υγρου μη περιμενεις να δεις χυμενς υγρα. Εξατμιζεται το υγρο στην ατμοσφαιρα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά αφυγραντήρα

Αν ειχε διαρροη υγρου μη περιμενεις να δεις χυμενς υγρα. Εξατμιζεται το υγρο στην ατμοσφαιρα.

Δεν ξερω τι φταιει μπορει να ειναι κατι αλλο...
Οπως ειπα θα παρω την τεχνικη υποστηριξη της εταιρειας πρωτα και μετα θα παω στο καταστημα οπου αγοραστηκε...
Btw ηταν το τελευταιο κομματι που ειχε το καταστημα...:twoguns::smash:

Ζήτα μόνο αντικατάσταση με καινούργιο μήπως και έπαθε τίποτα ο συμπιεστής με το δεύτερο άναμμα.
Αλλιώς λεφτά πίσω.

Εγώ δε θα τον κρατούσα ειδικά καινούργιο προϊόν.

Ζήτα μόνο αντικατάσταση με καινούργιο μήπως και έπαθε τίποτα ο συμπιεστής με το δεύτερο άναμμα.
Αλλιώς λεφτά πίσω.

Εγώ δε θα τον κρατούσα ειδικά καινούργιο προϊόν.

Τον πηγα σε γνωστο καταστημα οπου αγοραστηκε τους ειπα το προβλημα, το εβαλαν να δουλεψει, πηγα μετα απο 2-3 ωρες τους ρωτησα αν τους εκανε αυτον τον θορυβο μου ειπαν οτι ηταν εντονος, μου εδωσαν εναν του κουτιου ο οποιος λειτουργει μια χαρα...

Τον πηγα σε γνωστο καταστημα οπου αγοραστηκε τους ειπα το προβλημα, το εβαλαν να δουλεψει, πηγα μετα απο 2-3 ωρες τους ρωτησα αν τους εκανε αυτον τον θορυβο μου ειπαν οτι ηταν εντονος, μου εδωσαν εναν του κουτιου ο οποιος λειτουργει μια χαρα...

ολα καλά λοιπόν :)

Re: Απάντηση: Αγορά αφυγραντήρα

@#%%^&&$@#$#$@
Mε τα κωλονήματά σας... :flipout:
Αγόρασα το πρωι τον Ιnvertor Rise.Δεν εχει συμπιεστή,είναι αθόρυβος και η μυρωδιά του αποξηραντικού υλικού (ακριβώς όπως μύριζαν οι καταλύτες των αυτοκινήτων),έφυγε εντελώς μετά από χρήση 2 ωρών στο μπαλκόνι.
Περισσότερα από Τρίτη που θα τον αφήσω να δουλεύει από το πρωί με κλειστά τα κλιματιστικά.

Καλή χρονια με Υγεια σε όλους

Σωκράτη καλός είναι να πάω να τον πάρω ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά αφυγραντήρα

Καλή χρονια με Υγεια σε όλους

Σωκράτη καλός είναι να πάω να τον πάρω ?
Ντίνο δεν έχω μέτρο σύγκρισης.
Βγάζει στο Low Mode,που είναι αθόρυβο,4 λίτρα νερού κάθε μέρα.
Αν κάτσεις από πάνω από την φτερωτή που βγάζει θερμό αέρα,ο αέρας μυρίζει λίγο.
Εγώ τον έχω σε διάδρομο που ενώνει τις 3 κρεβατοκάμαρες,οπότε και ο θόρυβος αλλά και η μυρωδιά,δεν με ενοχλεί καθόλου.

Ο δικός μου σταμάτησε να βγάζει πολύ νερό - βγάζει το 1/4 απ'ότι στις αρχές - κι αυτό γιατί έχουν "στεγνώσει" τα δομικά στοιχεία που είναι απο τους βασικούς αποταμιευτήρες και παροχείς νερού στον αέρα του χώρου. Το καταλαβαίνω και με την αφή - οι τοίχοι δεν είναι τόσο κρύοι, τα τζάμια και τα αλουμίνια δεν δακρύζουν, ο αέρας είναι ελαφρύς, ο χώρος κρατάει την ζέστη περισσότερη ώρα. Είμαι στο 40-45% όταν δουλεύει, σε θερμοκρασία 21 βαθμών. Οταν υπάρχει μαγείρεμα ανεβαίνει στο 55-60 και ξαναπέφτει στο 45 όταν τελειώσει. Σκέφτομαι να τον ανοίγω μέρα παρα μέρα πια.

Re: Απάντηση: Αγορά αφυγραντήρα

Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία για όλους....

Έχω αποφασίσει να αγοράσω τον Mitsubishi MJ-E14CG-S1 μήπως τον έχει κάποιος να γράψει εντυπώσεις?

http://www.tournikiotisgroup.gr/index.php/el/κλιματισμος-2/αφυγραντήρες/mj-e14cg-s1-1-detail

Πιο μπροστά αν κοιτάξεις τον έχει αγοράσει ένα μέλος.

Πρέπει να είναι πολύ καλό μηχάνημα.

Εχοντας 10 μερες περιπου τον αφυγραντηρα Inventor eva II, ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αποδοση του, η υγρασια πεφτει στο 45-50% μεσα σε 1-1,5 ωρα με αποτελεσμα ο χωρος να ζεσταινεται πολυ πιο γρηγορα απο πριν και φυσικα να κανουμε καλυτερο υπνο...

Εχοντας 10 μερες περιπου τον αφυγραντηρα Inventor eva II, ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αποδοση του, η υγρασια πεφτει στο 45-50% μεσα σε 1-1,5 ωρα με αποτελεσμα ο χωρος να ζεσταινεται πολυ πιο γρηγορα απο πριν και φυσικα να κανουμε καλυτερο υπνο...

Τον γλυκοκοιταω και εγω.
Πως ειναι η σχεση σας μετα απο τοσες μερες?

Τον γλυκοκοιταω και εγω.
Πως ειναι η σχεση σας μετα απο τοσες μερες?

Ντινο αυτο που θα σου πω ειναι οτι ο υπνος μου ειναι καλυτερος και πιο χορταστικος...
Το καλοριφερ λειτουργει λιγοτερο και ολα αυτα βαζοντας τον 1-2 ωρες πριν πεσω για υπνο...
Φυσικα το παπλωμα του κρεβατιου δεν ειναι πλεον νωπο οπως ηταν πριν τον παρω...
Καθαριζει και τον αερα πολυ καλα και γρηγορα ειδικα οταν υπαρχει η μυρωδια μαγειρευοντας φαγητο και δεν θες να ανοιξεις παραθυρο γιατι θα μπαζει το κρυο...

Η γνωμη μου για αγορα ειναι πολυ θετικη...

Με τα πολλά κρύα πάντως ο αφυγραντήρας δε χρειαζόταν καθόλου.
Ο αέρας ήταν τόσο ξηρός που κατέβαινε η εσωτερική σχετική υγρασία <50% πανεύκολα.

Κάποιες μέρες άφηνα το μπάνιο να στεγνώσει μέσα στο σπίτι για να υγράνει λίγο την ατμόσφαιρα!

λογο αεροθερμης σομπας πελλετ, πολλες φορες ξυπναω γιατι νομιζω οτι δεν εχει αερα το δωματιο και ανοιγω κανα παραθυρο.
Η σομπα εξυπηρετει 2 χωρους, το σαλονι 18τμ οπου ειναι εγκατεστημενη και το απεναντι υπνοδωματιο 15τμ (σε ευθεια με το σαλονι)
αυτος που εγκατέστησε την σομπα, μου ειπε οτι για να μπορει να ζεσταινει τους 2 χώρους ευκολότερα, την εγκαταστησε ωστε παιρνει τον αερα απο τον εσωτερικό χώρο (σαλονι) και όχι απο τον έξωτερικο.

βαζω ενα αλουμινενιο μπολακι με νερο σε ενα σημειο της σομπας που ζεσταινεται (το σημειο αυτο, μοιαζει σαν να το εφτιαξαν για αυτο τον λόγο)
αν και εξατμιζετε όλο το νερο, η αισθηση αυτη, του οτι δεν εχει αερα ο χωρος, παραμένει.

φυσικα τον αεριζω τον χωρο καθε μερα. Η σομπα καει 10-12 ωρες συνεχομενα και μετα δημιουργειτε η αισθηση αυτη και μόνο οταν κοιμαμαι.
μηπως απλα το ονειρευομαι; :p

τι προτεινετε;

...αυτος που εγκατέστησε την σομπα, μου ειπε οτι για να μπορει να ζεσταινει τους 2 χώρους ευκολότερα, την εγκαταστησε ωστε παιρνει τον αερα απο τον εσωτερικό χώρο (σαλονι) και όχι απο τον έξωτερικο.
...

Δεν έχεις οξυγόνο... :))
Aφηνε κάποιο άνοιγμα να μπαίνει αέρας στο σπίτι.

λογο αεροθερμης σομπας πελλετ, πολλες φορες ξυπναω γιατι νομιζω οτι δεν εχει αερα το δωματιο και ανοιγω κανα παραθυρο.
Η σομπα εξυπηρετει 2 χωρους, το σαλονι 18τμ οπου ειναι εγκατεστημενη και το απεναντι υπνοδωματιο 15τμ (σε ευθεια με το σαλονι)
αυτος που εγκατέστησε την σομπα, μου ειπε οτι για να μπορει να ζεσταινει τους 2 χώρους ευκολότερα, την εγκαταστησε ωστε παιρνει τον αερα απο τον εσωτερικό χώρο (σαλονι) και όχι απο τον έξωτερικο.

βαζω ενα αλουμινενιο μπολακι με νερο σε ενα σημειο της σομπας που ζεσταινεται (το σημειο αυτο, μοιαζει σαν να το εφτιαξαν για αυτο τον λόγο)
αν και εξατμιζετε όλο το νερο, η αισθηση αυτη, του οτι δεν εχει αερα ο χωρος, παραμένει.

φυσικα τον αεριζω τον χωρο καθε μερα. Η σομπα καει 10-12 ωρες συνεχομενα και μετα δημιουργειτε η αισθηση αυτη και μόνο οταν κοιμαμαι.
μηπως απλα το ονειρευομαι; :p

τι προτεινετε;

Έχει δίκιο ίσως γίνει επικίνδυνο.