Αγορά Android κινητού

καλησπέρα παιδιά. μετά από δύο χρονάκια, σκέφτομαι να αλλάξω και γω το samsung galaxy s. επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου τον τομέα των smartphones, έχω πλήρη άγνοια. ξεκαθαρίζω πως ενδιαφέρομαι μόνο για κινητά της samsung, λόγω του μικρού sar που έχουν. έχω διαβάσει πολλά reviews, αλλά η αλήθεια είναι πως τα μισά που διαβάζω δεν τα καταλαβαίνω καν. είμαι ανάμεσα σε galaxy s3, s4, s4 mini, note ii. παιχνίδια δεν ασχολούμαι και από εφαρμογές έχω πλήρη άγνοια και έτσι φοβάμαι μην πληρώσω 350+ ευρώ για πράγματα που δε θα τα χρησιμοποιήσω καν, ενώ μπορώ να βρω κάποιο πιο οικονομικό τηλέφωνο. απλά πλέον οι 4 ίντσες μου φαίνονται μικρές και επειδή δεν έχω tablet, έλεγα να πάρω το note ii, κυρίως λόγω οθόνης. συγνώμη για το μεγάλο ποστ και περιμένω τις προτάσεις σας. ευχαριστώ.

εκεί μάλλον θα καταλήξω γιατί το note 3 είναι ακριβό και το galaxy mega μου φαίνεται πολύ μεγάλο. αρκεί να το βρω βέβαια, γιατί μου είπανε πως υπάρχει έλλειψη. έχω βρει σε πολλά μαγαζιά εδώ λάρισα το note 1, αλλά όχι το 2...

Δες το Lg optimus G2 αν σε καλυπτει απο θεμα Σαρ. Σε ολα τα άλλα ειναι πολυ καλύτερο κινητό.

καλησπέρα παιδιά. μετά από δύο χρονάκια, σκέφτομαι να αλλάξω και γω το samsung galaxy s. επειδή δεν παρακολουθώ καθόλου τον τομέα των smartphones, έχω πλήρη άγνοια. ξεκαθαρίζω πως ενδιαφέρομαι μόνο για κινητά της samsung, λόγω του μικρού sar που έχουν. έχω διαβάσει πολλά reviews, αλλά η αλήθεια είναι πως τα μισά που διαβάζω δεν τα καταλαβαίνω καν. είμαι ανάμεσα σε galaxy s3, s4, s4 mini, note ii.

To S3 και το S4 mini έχουν παρόμοια τιμή (~280 ευρώ skroutz) και το πρώτο είναι καλύτερο σαν τηλέφωνο (πιο μεγάλη οθόνη , καλύτερη ανάλυση , πιο ισχυρό επεξεργαστή) οπότε από τα δύο θα σου πρότεινα αυτό.

Αν θέλεις να ανέβεις σε μέγεθος οθόνης και να πας στο Note 2 η τιμή του είναι ~350 ευρώ.

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. βλέπω πάντως πως το note 3 αρχίζει και πέφτει με γρήγορους ρυθμούς (έφτασε στα 510 νομίζω). άρα μάλλον θα περιμένω κάνα μήνα ακόμη. απ' ότι διαβάζω, μάλλον αξίζει να δώσω τα 150 ευρώ παραπάνω.

βρηκα απο ebay λευκο 32αρι 420 ευρω αλλα μολις εκανα την παραγγελια μου εστειλαν μυνημα αν συνφωνω να πληρωσω τους φορους (τελωνεια) για πωλησεις εκτος αμερικης η αν θελω να μου επιστρεψουν τα χρηματα.
Ξερει κανεις αν μιλαει για φπα?

Μάλλον εννοούν τα Import charges και κατά μεγάλο ποσοστό γλυτώνεις τον εδώ εκτελωνισμό αφού η διαδικασία γίνεται με τα χρήματα που προκαταβαλεις στην Γερμανία.
Πρόσφατα που έκανα αγορά από Αμερική ετσι γλίτωσα τον εκτελωνισμο.
Περίμενα να δώσω 300-350 και τελικά έδωσα περίπου 200$.

International Buyers (except US Buyer)- Please Note:
Import duties, taxes, and charges are not included in the item price. These charges are the buyer's responsibility.
Please check your country's CUSTOMS before purhase.
Aυτο μου απαντησαν και τωρα δεν ξερω τι να κανω

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

International Buyers (except US Buyer)- Please Note:
Import duties, taxes, and charges are not included in the item price. These charges are the buyer's responsibility.
Please check your country's CUSTOMS before purhase.
Aυτο μου απαντησαν και τωρα δεν ξερω τι να κανω

Διάβασα λίγο καθυστερημένα τον προβληματισμό σου και, μη γνωρίζοντας αν τον έχεις ήδη λύσει, θα πω απλά ότι από 3/12/2013 άλλαξε το πλαίαιο εισαγωγής αντικειμένων μη εμπορικού χαρακτήρα, από τρίτες χώρες και για αξία από 45 έως 700 επιβάλλεται δασμός 2,5% και ΦΠΑ.

Η νέα διαδικασία φαίνεται ότι εφαρμόζεται πλέον και στα ΕΛΤΑ που μέχρι πρότινος ακολουθούσε διαφορετική διαδικασία.

Μετά από την περίπτωση όπου φίλος πλήρωσε αδρά ένα galaxy s4 το οποίο τελικά ήταν μαϊμού, δε σκέφτομαι πλέον αγορά επώνυμου κινητού από το εξωτερικό.

Χθες παρέλαβα το δεύτερο κινητό κατευθείαν από Κίνα, ένα ZTE 975 geek. Το πρώτο ήταν ένα inew v3.

Εξαιρετικά κινητά περί τα 150 ευρώ με τα μεταφορικά και με διάφορα δωράκια (θήκες, μπαταρίες κλπ).

Όταν το note II μου φάει τα ψωμιά του μάλλον προς τα εκεί θα πάω...

Ευχαριστούμε το android που μας προσφέρει συσκευές από τρίτους κατασκευαστές (ή όχι και τόσο τρίτους, απλά άγνωστους σε εμάς)!

Με 150 ευρώ ούτε θήκη δεν αξίζει να τους βάλεις...

Με την ευκαιρία του "φοιτητικού" πακέτου, που πήρα από την Ομόνοια πριν από ένα μήνα (ως γνωστόν, μοιραζόντουσαν σε όλους από το Δεκέμβρη και από τις αρχές Γενάρη μπήκε ο περιορισμός της ηλικίας των 42 ετών !!! ), άρχισα να ψάχνω για ένα δίκαρτο με όριο των 200 και μόλις είδα την προσφορά του γερμανικού Amazon για το Wiko Darkmoon, το τσίμπησα.

Η Wiko (www.wikomobile.com) φαίνεται να εδρεύει στη Γαλλία και να σχεδιάζει τα μοντέλα της (έχει αρκετά) που κατασκευάζονται στην Κίνα. Τα κινητά αυτά κυκλοφορούν αρκετά σε Ευρώπη και, κυρίως, σε Γερμανία, Γαλλία αλλά και άλλες ευρωπαικές χώρες. Το βασικό πλεονέκτημα, κατά τη γνώμη μου, είναι η διετής εγγύηση και το γεγονός ότι το αγοράζεις από ΕΕ χωρίς τελωνειακές διαδικασίες. Με εξέπληξε ευχάριστα με τις δυνατότητες και τις παραμετροποιήσεις που έχει. Διαθέτει μπαταρία 1700mAh αλλά με την εφαρμογή Deep Sleep Battery κρατάει μέρες με νορμάλ χρήση.

Τα χαρακτηριστικά του ΕΔΩ.