Αγορά Android κινητού

Είχα σκοπό να πάρω κάποια στιγμή το xiaomi hongmi 1s στα 120 ευρώ περίπου.Βλέπω στο skroutz πως το motorola moto g ακολουθεί πτωτική πορεία και κοστίζει 153 ευρώ.Σαν χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια, εκτός από το ότι το moto g δεν έχει υποδοχή κάρτας μνήμης.
Αξίζει να δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω για το moto g, Για την εγγύηση και DOA;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:ΜΗΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ή ΜΗ.

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

http://www.minideal.net/original-xi...quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=6373

Οι διαφορες δεν είναι μονο στην sd.
Το xiami εχει καλυτερη καμερα και πιο ψηλα χρονισμενο επεξεργαστή
To moto εχει ελάχιστα μεγαλυτερη μπαταρια ( μολις 70 mah)

Το xiaomi εχει ανωτέρα χαρακτηριστικά και χαμηλότερη τιμη…
Το moto φοραει pure android rom ενώ το xiaomi miui που προσωπικά την θεωρώ πολύ πιο όμορφη..
Νομιζω πως εχεις ευκολη επιλογη...

Last edited:
To Xiaomi είναι και αρκετά γνωστή μάρκα , δεν είναι σαν κάτι iΝew που οι μισοί που το πήραν στο myphone λένε ότι έχει προβλήματα με το GPS και το wifi. Δεν λέω καλά τα specs αλλά να λειτουργεί κιόλας το κινητό σωστά.

153 θα έδινα για το MotoG (άρρωστος Motorola-κιας εδώ και χρόνια) αν δεν με χάλαγε ένα πράγμα: είναι Single SIM.

Εναλλακτική σε HTC One mini 2

Μάλλον ηρθε η ωρα να αλλάξω συσκευή και σκέφτομαι το ΗΤC one mini 2. Απ οτι διάβασα σε σχέση με το μινι 1 βελτιώθηκε η φωτογραφική μηχανη και παίρνει εξωτερικη μνημη εως 128 γιγα. Τι αλλο για να δικαιολογεί την διαφορα τιμης?

Να πω οτι δεν με ενδιαφερουν οι πολυ μεγαλες οθονες, και οτι γενικοτερα μου αρεσει η HTC (πολυ) αλλα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις. Στα 370 ευρω περιπου που το βρισκω τι αλλο υπάρχει? Δεν εχω καποια ιδιαίτερη προκατάληψη για καμια εταιρεία (με εξαιρεση την LG που για μυστηριο λόγο δεν με ελκύει καθολου).

Ξερω οτι κυκλοφορει το HTC one, πρώτη γενιά ενω περίμενα το Oneplus 1 αλλα βαρέθηκα να περιμένω..

:ears:

Re: Εναλλακτικη σε HTC one mini 2

Πάνο, μόνο Oppo, το έχεις δει άλλωστε που το έχω!!

Last edited:

Το Oppo 7α το ειδα πριν ανοιξω το νημα αλλα:

Πολυ μεγαλη οθονη, δεν ειμαι σιγουρος αν το θελω ενα κινητο με 5.5"
Απ οτι ξερω δεν εχει service εδω Ελλαδα,
Ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει το interface της HTC. To οτι εγω ειμαι βέβαιος δεν σημαίνει οτι ετσι ειναι και αν θελει καποιος που το εχει μπορει να με διαψεύσει..

Κατα τ αλλα τι παραπανω προσφερει (ουσιαστικο) σε σχεση με το mini 2 M8 ?

Και αν καποιος εχει εμπειρια, τι παραπανω εχει το μινι 2 Μ8 σε σχεση με το μινι Μ7?

Απάντηση: Εναλλακτικη σε HTC one mini 2

Δυσκολο ακομα να βρεις κατοχο mini M8 γιατι μολις κυκλοφορησε
Το μονο που μπορεις, αν δεν το εχεις κανει ηδη, να δεις καποιο βιντεακι

Βασικά το ιδανικό είναι το Oppo Find 5...
Κοιτώντας όμως σήμερα, είδα πως δεν υπάρχει στο σαιτ τους προς πώληση... το καταργήσανε;

Υγ. Πάνο, με τα themes που έχει, μπορεί να γίνει look like htc.
Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ιδιαίτερο δικό της μενού η htc για να σου δώσω πληρέστερη απάντηση.

to Find 5 ειναι out of stock. Θα το ξανακοιτάξω με ψυχραιμία αυτο το μοντελο, δείχνει ενδιαφέρον.

HTC One mini 2 -> 137.4 x 65 x 10.6 mm
LG G2 -> 138.5 x 70.9 x 8.9 mm

Λόγω μεγάλων bezel το One Mini έχει σχεδόν το ίδιο μήκος με το G2 που έχει ελάχιστα bezel , μόνο στο πλάτος θα δεις διαφορά. Και τώρα που έχει πέσει και η τιμή του στα 298 εγώ προτείνω το LG , μάλιστα αν διαβάσεις κριτικές στο skroutz έχει σχεδόν 5 αστέρια....

https://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html

Αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει κάρτα SD και η κάμερα που δεν είναι τοπ.

Στα 300 ευρώ κυκλοφορεί και το Note 3 Neo που επίσης είναι πολύ καλό (είναι περίπου στο μέγεθος του 1+1 και πιο μεγάλο από το G2 όμως).

Επειδη το ψαχνω και εγω , το LG G2 δεν ειναι τοσο φαρδυ στο χερι τελικα οσο φαινεται στα χαρτια. Απο την αλλη το G2 mini ειναι το ιδανικο . Αλλα αν τα βαλεις διπλα διπλα εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο..

Καμία σχέση το G2 mini με Snapdragon 400 , χαμηλή ανάλυση 960x540 pixels (το ελάχιστο θεωρώ ότι πρέπει να είναι 720p) και 1 GB RAM (είναι στο κάτω όριο για Android τηλέφωνο) με το κανονικό G2...

http://techblog.gr/mobile/lg-g2-mini-hands-on-video-techblogtv-3686/

Επίσης δεν έχει σταθερά κουμπιά οπότε τμήμα της οθόνης πάει χαμένο (αυτό το θέμα υπάρχει και στο G2).

Απάντηση: Εναλλακτικη σε HTC one mini 2

Εγώ θα προτιμούσα το LG Flex (τώρα που το βρίσκεις κάτω από 400 Ευρώ).
CPU: Qualcomm Snapdragon 800 2.26 GHz Quad-Core Processor
BATTERY 3.500 mAh Li-Polymer (η διάρκεια της μπαταρίας του είναι επική).
6.0" HD (1280 x 720), 245 ppi, Curved POLED
32 GB, δεν δέχεται memory card.
Η οθόνη του είναι μεγάλη βέβαια, αλλά αυτό απλώς το συνηθίζεις και μετά τα υπόλοιπα κινητά σου φαίνονται πολύ μικρά.

Last edited:
153 θα έδινα για το MotoG (άρρωστος Motorola-κιας εδώ και χρόνια) αν δεν με χάλαγε ένα πράγμα: είναι Single SIM.

Με λιγότερα, περίπου 135 παίρνεις το Huawei Honor από ebay