Αγορά Android κινητού

Μέχρι πρότινος μόνο η Σόνυ έβαζε δυνατά σπεκς σε κόμπακτ διαστάσεις, το Ζ1 compact. Με το Ζ3 compact έκανε ακόμα ένα βήμα μπροστά γιατί στις ίδιες διαστάσεις κατάφερε να μεγαλώσει την οθόνη σε 4,6 ίντσες από 4,3.
Το παράδειγμα της Σόνυ μέχρι στιγμής το έχει ακολουθήσει μόνο η Σάμσουνγκ. Τα άλλα μίνι είναι κοροϊδία σε σπεκς. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για το HTC one m8 mini. Κι αυτό γιατί η Htc έχει κάνει καλή δουλειά στο software.
Επιμένω στην αρχική μου πρόταση να τα δει από κοντά. Επειδή φαντάζομαι δεν μιλάμε για power user, όποιο κι αν διαλέξει ευχαριστημενη θα μείνει.

Παρατηρω πως η τιμη του galaxy alpha καθε μερα στο σκρουτζ μειωνεται κατα 2 με 3 ευρω.

Σημερα ειναι στο φτηνοτερο 469 ευρω, ενω μερικες μερες πριν 485 (απο την μερα που αρχισα να το παρατηρω). Που οφειλεται αυτο, και ποτε σταθεροποιειται η τιμη του αν γνωριζετε ?

Σε κανα 6μηνο περιπου αποταν κυκλοφορησει η τιμη γινεται μιση απο την αρχικη. Οπως κ με ολα τα σαμσουνγκ τοτε μονο αξιζει η αγορα, οχι νωριτερα.

Σε κανα 6μηνο περιπου αποταν κυκλοφορησει η τιμη γινεται μιση απο την αρχικη. Οπως κ με ολα τα σαμσουνγκ τοτε μονο αξιζει η αγορα, οχι νωριτερα.

Σε όλα τα κινητά Android πέφτει η τιμή και γίνονται συμφέροντα σαν αγορά μετά από κάποιους μήνες. Δεν πληρώνεις διπλάσια της κανονικής τιμής επ άπειρον.

Ευχαριστώ
Ενταξει δεν θα περιμενω και 6 μηνες να το παρω...
Σε κανα μηνα ισως πέσει κανα 50αρικο ακομα

Atari, μπηχτη (δικαίως) για τις τιμές των iphone ήταν το ποστ του Υπεριωνα

Πηγαμε και ειδαμε διπλα διπλα το alpha με το s5

Της αρεσει το s5. ειναι δυνατον ?
(γιατι το βγαζουν με 16gb μονο?)

Εχω ενα iphone5 και επειδη εχει αρχισει και κολλαει με τα νε λογισμικα,το βαρεθηκα και θελω να τ αλλαξω.
Ψαχνωντας και ρωτωντας και επειδη δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα,κατέληξα στο asus zenfone5 ...
Καμία κριτικη,καμία γνώμη????
Ευχαριστω

Προτίμησε αυτό , είτε single είτε dual sim....

https://www.skroutz.gr/s/5427371/Motorola-Moto-G-2nd-Gen-8GB-Dual-SIM.html

Πηγαμε και ειδαμε διπλα διπλα το alpha με το s5

Της αρεσει το s5. ειναι δυνατον ?
(γιατι το βγαζουν με 16gb μονο?)

Παιρνει και SD card οπότε μπορείς να μεταφέρεις κάποια πράγματα όπως φωτο , βίντεο κτλ. στην κάρτα.

Πηρε το χρυσο.

Αν ημουν ραπερ η γυναικα θα το επαιρνα και εγω.

Παρα πολυ ομορφο, του παει πολυ

Καμια καρτουλα ?

απο την μια δεν πολυσυμπαθω την LG, απο την αλλη το φυσαω και δεν κρυωνει με το service της Samsung...

μπερδεμα...

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο με 5αρα οθόνη,
να παίρνει έξτρα κάρτα μνήμης,
και να να κρατάει η μπαταρία του

Ευχαριστώ πολύ

;)