Αγορά Android κινητού

Επειδή το κινητό της γυναίκας χάλασε (κινέζικο v889s ZTE) θέλουμε καινούργιο. Τα κινέζικα αποκλείονται, πολλά λεφτά να δώσουμε δεν θέλει, 4 ίντσες και η χρήση viber και μια φορά στο τόσο browsing.
Της είπα για το moto e: πολλά λεφτά, λέει.......
Με τα πολλά της ψιλοαρεσε το experia e1. Μέχρι να την πείσω για το moto e, έχει " παίξει "κάποιος με το σονυ για να μου πει εντυπώσεις;

Καλο σε γενικες γραμμες το E1, ειδικα για γυναικειο χερι. Δεν ειναι ομως για βαριες εφαρμογες λογω μικρης RAM και η καμερα του ειναι μετριοτατη εως αχρηστη (σε χαμηλο φωτισμο).

Για facebook, twitter, chrome ειναι ΟΚ, αρα υποθετω δεν θα εχει προβλημα και με το viber.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Επειδή το κινητό της γυναίκας χάλασε (κινέζικο v889s ZTE) θέλουμε καινούργιο. Τα κινέζικα αποκλείονται, πολλά λεφτά να δώσουμε δεν θέλει, 4 ίντσες και η χρήση viber και μια φορά στο τόσο browsing.
Με τα πολλά της ψιλοαρεσε το experia e1. Μέχρι να την πείσω για το moto e, έχει " παίξει "κάποιος με το σονυ για να μου πει εντυπώσεις;

Πεταμένα λεφτά είναι το Sony , με 512 RAM δεν πας πουθενά. Κοίταζε για 768 τουλάχιστον , για να μην πω 1 GB.

Δεν κοιτάτε προς Νοκια μεριά καλύτερα;
Σε αυτά τα χρήματα καλύτερα ένα Windows Phone.

Το sar της νοκια με αποτρεπει και τα απορριπτω.
@yperion, για moto e θα πάμε, που πιστεύω είναι αξιόλογο,αρκει να την πείσω. Πάντως με 512 ram ήταν και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Πεταμένα λεφτά είναι το Sony , με 512 RAM δεν πας πουθενά. Κοίταζε για 768 τουλάχιστον , για να μην πω 1 GB.

Συμφωνώ, που πας με 512ραμ εδώ και το 1gb αρχίζει να είναι λίγο, εγώ τώρα που πήρα με 2 κατάλαβα την διαφορά.
Πεταμένα λεφτά είναι σε τέτοια πόσα καλύτερα Windows Phone ή από Κίνα για να πάρεις κάτι της προκοπής.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Συμφωνώ, που πας με 512ραμ εδώ και το 1gb αρχίζει να είναι λίγο, εγώ τώρα που πήρα με 2 κατάλαβα την διαφορά.
Πεταμένα λεφτά είναι σε τέτοια πόσα καλύτερα Windows Phone ή από Κίνα για να πάρεις κάτι της προκοπής.

+1

Μπορείτε σας παρακαλώ να διαβάσετε τι γράφω στο #614 ποστ; Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω......

Αν μάθεις στο android δεν είναι εύκολο μετά να πας σε ένα λειτουργικό που δεν έχει ακόμη και βασικά Apps όπως youtube , instagram κτλ. Ακόμη και αυτά που υπάρχουν αργούν πολύ να πάρουν update ή έχουν περιορισμένες λειτουργίες.

Το Moto E νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τα λεφτά του.

Βλέπω οτι φέτος τα μεγάλα μαγαζιά και τα μαγαζιά των δικτύων (όχι τα σκρουτζομάγαζα) κάνουν αρκετές εκπτώσεις σε αρκετές συσκευές, και όχι απλά κάποιες προσφορές σε μερικές συσκευές όπως παλιότερα.
Έπεσα και πάνω σε αυτό το άρθρο,
http://www.enikos.gr/society/294368,Apokleistika_sta_Public:_To_Smartphone_L.html
και είδα οτι πρόκειται για καλή συσκευή.
http://www.gsmarena.com/lenovo_s580-6787.php
Πρόκειται για κινέζικη συσκευή, αλλά από καλή εταιρία, οπότε μπορεί κατευθείαν από Κίνα να έρχεται και φθηνότερα. Αλλά επειδή εδώ γράφουμε για οτι υπάρχει στην Ελλάδα για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με παραγγελία κατευθείαν από Κίνα, όντως είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να βρεθεί για αυτή την συσκευή στην Ελλάδα.
http://www.skroutz.gr/s/5745326/Lenovo-S580-8GB.html

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Βλέπω οτι φέτος τα μεγάλα μαγαζιά και τα μαγαζιά των δικτύων (όχι τα σκρουτζομάγαζα) κάνουν αρκετές εκπτώσεις σε αρκετές συσκευές, και όχι απλά κάποιες προσφορές σε μερικές συσκευές όπως παλιότερα.
Έπεσα και πάνω σε αυτό το άρθρο,
http://www.enikos.gr/society/294368,Apokleistika_sta_Public:_To_Smartphone_L.html
και είδα οτι πρόκειται για καλή συσκευή.
http://www.gsmarena.com/lenovo_s580-6787.php
Πρόκειται για κινέζικη συσκευή, αλλά από καλή εταιρία, οπότε μπορεί κατευθείαν από Κίνα να έρχεται και φθηνότερα. Αλλά επειδή εδώ γράφουμε για οτι υπάρχει στην Ελλάδα για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με παραγγελία κατευθείαν από Κίνα, όντως είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να βρεθεί για αυτή την συσκευή στην Ελλάδα.
http://www.skroutz.gr/s/5745326/Lenovo-S580-8GB.html

θέλει υπομονή στο skroutz Να πετύχεις την καλή τιμή

Πλάκα έχει και η δυνατότητα των LG να ανοίγει και να κλείνει η οθόνη με έναν συνδυασμό ελαφρών χτυπημάτων στην οθόνη. Τον συνδυασμό τον ορίζουμε εμείς. Υπήρχε και στην παλιότερη σειρά, αλλά στην τελευταία έχει τελειοποιηθεί.
Πλάκα έχει, αλλά έχει και κινδύνους. Και όχι μόνο για τα LG.
Τουλάχιστον στο LG που έχω εγώ υπάρχουν διάφορες παρεμφερείς επιλογές για το ξεκλείδωμα της οθόνης. Εγώ χρησιμοποιούσα την επιλογή Knock Code. Ορίζεις έναν συνδυασμό χτυπημάτων στην οθόνη σε διάφορα σημεία, από τον απλό συνδυασμό τριών χτυπημάτων στο ίδιο σημείο που χρησιμοποιούσα εγώ, μέχρι διάφορους συνδυασμούς αριθμών χτυπημάτων σε 4 διαφορετικά σημεία της οθόνης.
Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να γίνει λάθος. Εγώ το έκανα γιατί προσπαθούσα να ανοίξω την οθόνη ενώ δεν την έβλεπα, αφού είχα συνδέσει το tablet στον υπολογιστή με κοντό καλώδιο, δεν έφτανα καλά και δεν έβλεπα την οθόνη, και έπρεπε να ανοίξει η οθόνη για να δει το tablet ο υπολογιστής. Έκανα 5 αποτυχημένες (τυφλές και βιαστικές) προσπάθειες για να χτυπήσω σύμφωνα με τον συνδυασμό που είχα ορίσει, και είδα έκπληκτος ότι κλείδωσε το tablet!!!
Για να ξεκλειδώσει ήθελε ένα PIN που λέει ότι είχα ορίσει ως εφεδρική λύση σε περίπτωση κλειδώματος. Δεν θυμάμαι καν να είχα ορίσει τέτοιο PIN, αλλά μάλλον είχα ορίσει κάποιο βιαστικά χωρίς να δώσω σημασία ή να το καταγράψω κάπου.
Ή δεύτερη εναλλακτική, μου ζήταγε να ξαναγράψω τα στοιχεία σύνδεσης με τον λογαριασμό Google μου, τα έγραφα κανονικά (username και password), αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν τα δέχονταν. Αν και είμαι σίγουρος ότι τα έγραφα σωστά.
Οπότε έμενε να ψάξω στο google (από τον υπολογιστή μου) να δω τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση. Και εκεί είδα ότι πάρα πολύς κόσμος την είχε πατήσει με παρόμοιο τρόπο. Για παράδειγμα, κινητό στην τσέπη, και το ακούμπησμα στο ύφασμα της τσέπης τα έβλεπε σαν προσπάθεια ξεκλειδώματος. Αποτυχημένη, και κλείδωνε τελείως η οθόνη.
Και αυτό όχι μόνο σε LG, αλλά και σε κάποιο HTC που διάβασα (χωρίς να θυμάμαι ποιο τώρα), σε πολλά Samsung (μαζί με κάποιο κόλπο αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που έχει πχ το S5), γενικά πολλές μάρκες χρησιμοποιούν διάφορα τέτοια κόλπα ξεκλειδώματος της οθόνης.
Υπήρχαν κάποιες λύσεις που σε ορισμένους λέει έπιασαν (σε έμενα όχι), αλλά οι περισσότεροι κατέληγαν στην απόλυτη λύση τελικά. Hard reset. Όπως και εγώ. Και επειδή έγινε ξαφνικά δεν είχα προλάβει να κάνω και backup, οπότε σβήστηκαν όλα, και ξαναστήσιμο του tablet ασπό την αρχή. Προσοχή λοιπόν σε αυτά τα κόλπα ανοίγματος της οθόνης, βολικά και προσθέτουν στην ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων μας αφού δεν μπορεί να ανάψει την οθόνη κάποιος ξένος, αλλά έχουν και κινδύνους.
Προσοχή στα PIN που ορίζετε σε περίπτωση μπλοκαρίσματος, κτλ.

Αγοράστηκε τελικά το moto e, στα 83,70 . Εξαιρετικό value for money και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει ένα smartphone με λίγες απαιτήσεις.
Να πω επίσης πως αγοράστηκε έχοντας πάνω του την 4.4.2 και μόλις ανοιχτηκε έβγαλε αναβάθμιση για 4.4.4. Εν αναμονή της lollipop.

Μπορείτε να μου προτείνετε κινητό...??

Το SAMSUNG GALAXY YOUNG GT-S6310 ειναι το πρωτο smartphone που πήρα.
Δυστυχως δεν είμαι ευχαριστημένος καθόσον ανοίγει εγαρμογές μόνο του και παρόλο
που το πήγα στο επίσημο σερβις της SAMSUNG στη Θεσ/κη το πρόβλημα παραμένει.
Ισως το ξαναπάω για αναβαθμιση αν υπάρχει τετοια διαδικασια.

Μπορειτε να μου προτείνετε άλλο κινητό πολύ καλής ποιότητας ΑΛΛΑ στις διαστάσεις
του SAMSUNG GALAXY YOUNG GT-S6310 (+-) ...??
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟΥ 109.4 x 58.6 x 12.5 mm
ΟΘΟΝΗ 3,27 ιντσες

Δεν μου αρέσουν τα μεγαλύτερα κινητα και προτιμώ τον "ογκο" του YOUNG GT-S6310
Υπάρχει περίπτωση να βρω καλό κινητό σε μικρές διαστάσεις ή τα μικρα ειναι και φτωχα
σε χαρακτηριστικά .... de facto ...?

Ευχαριστω προκαταβολικα για κάθε απάντηση