Αγορά Android κινητού

Κι εγώ πιστεύω πως για τα λεφτά του είναι κορυφή. Πάντως έτυχε και είδα το LG g3 mini ή κάπως έτσι και έμεινα εντυπωσιασμενος, αλλά είναι μονοκαρτο και κάνα 20αρικο πιο ακριβό.
Για ρίξε και μια ματιά και σ αυτό.

Η μοναδική συμβουλή που δίνω πια είναι ή πάρε ένα κινητό με 120-130 ευρώ στυλ Samsung Galaxy Core Prime ή δώσε παραπάνω και πάρε Nexus...θα γλιτώσεις πολλά από αυτά που αργότερα θα μετανιώνεις...

Απάντηση: Huawei Ascend G620s

Δέν ανάβει πάνω το led σε διάφορα χρώματα και με διακοπές ή συνεχώς όπως στα παλια Xperia X10 όταν έχεις αναπάντητη, μηνήματα κλπ

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Παίδες το moto G 2nd Gen εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα vfm επώνυμα κινητά ή έχει υπάρξει αντικαταστάτης;
Το έχει ήδη η κοπέλα μου κ το θεωρώ σούπερ αλλά τώρα ψάχνει κ μια φίλη κ λέω μπας κ υπάρχει κ κάτι άλλο...
Βασική η almost Nexus λειτουργία του...
Για επιλογή από Ελλάδα στα 170 που κάνει, είναι η μοναδική αξιόπιστη επιλογή. Βέβαια, αν το δει κανείς ότι έχει μικρή μπαταρία και μόνο 1GB Ram, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή γενικώς, αλλά ξαναλέω, για από Ελλάδα, είναι η μοναδική.

Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει έχω προσέξει τον τελευταίο καιρό σε διάφορα μοντέλα. Κυρίως με μεγαλούτσικες οθόνες, 5" ας πούμε. Βλέπω ότι αντί να έχουν εξωτερικά πλήκτρα, έχουν τα πλήκτρα μέσα στην οθόνη. Όπως τα έχουν τα τάμπλετ δηλαδή. Μία γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης με τα 3 ή 4 πλήκτρα που έχουν συνήθως εκτός οθόνης τα άλλα κινητά. Αλλά τα πλήκτρα έτσι δεσμεύουν χώρο στην οθόνη. Όταν τρέχει κάποια εφαρμογή (πχ browsing στο ίντερνετ) η γραμμή αυτή με τα πλήκτρα είναι αδιαφανής και βγαίνει στην ουσία εκτός ωφελίμου περιοχής της οθόνης. Και η 5άρα οθόνη γίνεται στην ουσία 4,8 ή 4,7 περίπου. Για παράδειγμα το δικό μου LG L80 έχει τα πλήκτρα εκτός οθόνης. Ήθελα να δω ένα για να δοκιμάσω πριν το πάρω, αλλά ήταν λίγο σπάνιο ακόμα τότε. Μου είπαν δοκίμασε το LG L Bello για να πάρεις μία ιδέα από τις πεντάρες IPS οθόνες της LG. Αλλά το Bello είχε εσωτερικά πλήκτρα. Δεν είναι 5άρα η οθόνη του έτσι. Ένας λόγος που επέμενα να βρω το L 80 που έχει εξωτερικά πλήκτρα. Το έχω δει σε διάφορα μοντέλα τώρα τελευταία. Και εκτός LG. Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει.
Επίσης είχα διαβάσει παλιότερα ένα post κάπου εδώ μέσα στο forum που έλεγε πως αφαιρούσε ή έκανε διάφανη αυτή ακριβώς την γραμμή με τα εσωτερικά πλήκτρα. Για τάμπλετ νομίζω ήταν τότε. Αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Τώρα έχω τάμπλετ, θέλω να το ξαναβρώ, αλλά δεν θυμάμαι πια που είναι. Μήπως θυμάστε εσείς;

Η διαδικασία αφαίρεσης ή να κανείς διαφανή τα πλήκτρα της οθόνης ζητά οπωσδήποτε ρουτ και υποστήριξη xposed.
Νομίζω πως δεν κάθεται σε όλες τις συσκευές ο ίδιος τρόπος.
Πχ το δικό μου smartphone ( honor 6 ) δεν δέχεται xposed ,έτσι τα αφαιρεσα και χειρίζομαι την συσκευή με gestures ( apk gmd gestures)
Καλύτερα να βρεις στο myphone αν έχει αναλυτικές οδηγίες για για την συσκευή σου.
Πάντως συμφωνώ πως είναι χάσιμο οθόνης τα on screen buttons και σε 5ίντσες οθόνες φτανει τα 0,3"

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Δεν είναι μόνο τα πλήκτρα αλλά και η μπάρα ειδοποιήσεων αυτή δηλαδή που μας δείχνει την ώρα το σήμα κλπ. Άρα η πραγματική οθόνη είναι μικρότερη. Στο G2 μου υπάρχει επιλογή να εξαφανιζοντα τα πλήκτρα πλοήγησης σε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλει ο χρήστης.
Πάντως εμένα δε με ενοχλούν καθόλου τα πλήκτρα αφής + ότι έχω ένα λιγότερο πιθανό hardware πρόβλημα

Μα δεν είπα για κρυψιμο της μπάρας ειδοποιήσεων. Απλώς ότι πρέπει να υπολογίζεται ότι και αυτή μικραινει την οθόνη εκτός από τα πλήκτρα αφής

Οι εφαρμογές που χρειάζονται όλη την οθόνη για καλύτερο αποτέλεσμα, όπως παιχνίδια browsers κτλ, συνήθως μπορούν να κρύψουν την μπάρα ειδοποιήσεων. Στο LG τάμπλετ μου ευτυχώς με ένα πάτημα στην οθόνη εμφανίζεται πάλι. Στο άλλο φθηνότερο κινέζικο τάμπλετ μου δεν εμφανίζεται και πρέπει να βγεις εκτός εφαρμογής. Σε αυτό προτιμώ να υπάρχει η μπάρα ειδοποιήσεων γιατί έχει χρήσιμες πληροφορίες. Αλλά και τα κουμπιά είναι χρήσιμα, μόνο η μπάρα θα ήθελα να είναι διάφανη. Αλλά με ρουτ και xposed το πράγμα πάει μακριά. Και το κακό είναι ότι στα τάμπλετ με τις ενσωματωμένες μπαταρίες είναι πιο πιθανό να χρειαστεί το service, οπότε το ρουτ είναι ακόμα πιο επίφοβο σε αυτά. Το κόλπο με τα gestures είναι πιο εύκολο, αλλά και στα δύο δικά μου δεν υπάρχει επιλογή να απενεργοποιήσω τα πλήκτρα και την μπάρα τους. Οπότε δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως.

Φοβερό κινητό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από s6 ή i6, μα εντυπωσιάστηκα από την συσκευή που έπαιξα για λίγη ώρα μαζί του την τρέχουσα εβδομάδα, μιας και αποτελεί το νέο απόκτημα συναδέλφου στη δουλειά.

Επειδή πολύ το ακούω αυτό το τηλέφωνο που υπερέχει σε σύγκριση του s6; Είναι τόσο καλό;

HUAWEI mate 7 και δεν θέλω κανένα αλλο ούτε S6 ούτε i6 κτλ ktl
Xiaomi Mi Note Pro, αυτό θα ήθελες! Πάρα πολύ καλό κινητό, με καλύτερα χαρακτηριστικά από το Huawei και πολύ καλύτερη τιμή. Εγώ μάλλον θα το παραγγείλω σήμερα, αφού το βρήκα σε φοβερή τιμή, 469.99$ στο Coolicool!

- 5.7 Inch Screen, 2560*1440 Pixel
- Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 850/900/1900/2100MHz, FDD-LTE B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 4GB RAM + 64GB ROM
- 13 MP Back Camera + 4 MP Front Camera
- Android 5.0 System
- SIM Card Dual SIM Dual Standby
- SIM Card Type One Standard Card, One Micro SIM Card
- Battery Capacity 3080mAh

Από τα πιο όμορφα τηλέφωνα της αγοράς και πραγματικό τέρας στις προδιαγραφές. Μόνο που το βλέπω $659 στο link.
Ναι, γιατί δεν είσαι σε stock. Όταν το είχε σε stock, είχε ρίξει την τιμή φοβερά. Περιμένω τώρα να το ξαναφέρουν, να το χτυπήσω. Περίμενα κάτι λεφτά, άργησαν, το έχασα για τώρα.

το παρήγγειλα χθες βράδυ

φοβήθηκα ότι θα εξαντληθεί γρήγορα...

πλέον η τιμή είναι κοντά στην Ευρωπαϊκή των 249ευρώ - αν βάλεις και το μεγαλύτερο καπέλο που πληρώνουμε στο ΦΠΑ, μάλλον είναι ίδια

ήθελα να πάρω το galaxy a5 duos αλλά δε μπορούσα να δικαιολογήσω τα +100ευρώ

το λευκό πάντως είναι πολύ ωραίο
http://consumer.huawei.com/en/mobile-phones/gallery/p8lite-en.htm

υπάρχει κανένα review από κάποιο "σοβαρό" site??

http://www.minideal.net/gr/lenovo-k3-k50-t5-note.html
Έχω galaxy note 2 με Nova launcher.
Θέλω να πάρω δίκαρτο κινητό και έχω δει αυτό.
Το budget είναι αυστηρά εώς 200 !
Με απασχολεί πως θα μου φανεί η μετάβαση και εάν εκτός από τις 2 κάρτες θα κερδίσω κάτι ή θα πάω σε κάτι πολύ χειρότερο