Αγορά Android κινητού

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Παλι καλα που δεν σου ζητησε iPhone :flipout:

Τα παιδιά πρέπει να γαλουχηθούν σωστά απο μικρή ηλικία και να μάθουν να μένουν μακρυά από υπερτιμημένες μάρκες που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν.:p

Για το Sony Xperia M4 Aqua τι γνώμη έχετε?Διάβασα στο techblog ότι η Sony έβγαλε ένα update με το οποίο βγάζει καποιες άχρηστες εφαρμογές του κινητού και έκανε και κάποια bug fixes,για απόδοση και περισσότερο χώρο στην ούτως ή άλλως λίγη μνήμη. Παρόλα αυτά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικα για midrange κινητό, octacore snapdragon 615, 2gb ram, 2400mah baterry τα βρίσκεις μόνο σε μεγαλύτερες κατηγορίες και όλα αυτά σε κινητό made in japan. Τι λέτε?

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Το κινητό ήρθε με την official, πέρασα την ελληνική και όπως ειπα μπρικάρησε......
Αφού το ξεμπρικάραμε περάσαμε την ελληνική και μετά επειδή ήταν developer και δεν έκανε update ειπα να βάλω τη stable.....αλλά απέτυχε!
Μετά άρχισα τα πειράματα φλάσαρα την official ξανά......η ποιά δεν εκανε update.....φλάσαρα άλλη official η ποία έκανε update αλλά μετά το update δε δούλευε τπτ...ούτε οι sim και μετά το ξαπόστειλα να μου το φτιάξουν!
Έρχεσαι στα λόγια μου λοιπόν.Τι τάθελες τα πειράγματα και δεν άφηνες το τηλεφωνάκι στην ησυχία του;

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ε τοτε μην του παρεις ουτε Samsung.

Με 170 ευρώ AMOLED ανάλυσης HD , 13 Mp/5 mp κάμερες , το καλύτερο UI σε android (μετά το stock) και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής είναι ο ορισμός VFM.

Μάλιστα υπάρχουν και συγκριτικά για την κάμερα και είναι ισάξια αν όχι καλύτερη από πολύ ακριβότερα τηλέφωνα πχ. απο το iphone 6.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πάρε το J5 που είναι πιο φτηνό και έχει καλύτερη οθόνη και κάμερα.

Το αρνητικό (ήταν αναμενόμενο για εμένα βέβαια και στο j5) είναι και στα δύο τα 8 GB ROM , λύνεται μερικώς με προσθήκη SD card αλλά αν σκοπεύεις να βάλεις πολλές εφαρμογές δες κάποιο κινητό με 16 GB και άνω.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Έχω επιδότηση στη Vodafone και το έχει μη διαθέσιμο το j5(ξεπουλησε). Άσε που είναι ίδια τιμή στην Vodafone 5 πιο ακριβό το Sony.

βλέπουμε ότι έχεις κολλήσει στο sony. Επομένως πήγαινε, πάρτο και μετά είτε θα είσαι ένας ευχαριστημένος χρήστης, είτε κάτι άλλο.

Δεν έχω κολλήσει απλά μέχρι τα 250 βλέπω μόνο αυτό και το Huawei p8 lite, στη Vodafone. Αν είναι να δώσω λεφτά πάω στο lg g4. Αλλά δεν θέλω να δώσω λεφτά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βλέπω ότι έχουν και το Moto G.
Ναι αλλά είναι το μοντέλο με το 1gb ram k 8gb rom. Οπότε δεν...

Λοιπόν επανέρχομαι, μιλησα πριν λίγο με το κατάστημα που έιχα κάνει την σύνδεση και μου είπαν ότι μπορώ την επιδότηση να την εξαργυρωσω και στο πλαίσιο, ενώ το συνολικό ποσό είναι 264 , προτείνεται κινητά μέχρι 300 .

Λοιπόν επανέρχομαι, μιλησα πριν λίγο με το κατάστημα που έιχα κάνει την σύνδεση και μου είπαν ότι μπορώ την επιδότηση να την εξαργυρωσω και στο πλαίσιο, ενώ το συνολικό ποσό είναι 264 , προτείνεται κινητά μέχρι 300 .

Σχετικά καλά χαρακτηριστικά έχει το Xperia C4 στα 299ε!

Άμα θες όμως να πάρεις ένα κινητό με καλύτερα χαρακτηριστικά θα πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον +100ε!!
πχ. LG G3, 32gb ή Sony Xperia Z3. Τα οποία και τα δύο είναι στα 399ε.

(Sent from Nexus 6)

Last edited:
Εγώ προτείνω το Galaxy A5 αλλά το έχει το πλαίσιο πολύ ακριβό (349 ευρω).

Εδώ είναι οι κριτικές απο το skroutz , απο τα 60 άτομα τα 46 του έχουν δώσει 5 αστέρια...

https://www.skroutz.gr/s/6003622/Samsung-Galaxy-A5-16GB.html?from=catspan

Ή δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το LG G3.