Αγορά Android κινητού

Re: Samsung s8 ή μήπως...

πριν απο λιγο μιλουσα με φιλο , με ρωταγε για το note , του λεω γιατι αυτο ? 1000Ε του λεω , μου λεει θελω κατι σε >= 6 ιντσες

κατσε να το κοιταξω λιγο

με γνωμονα λοιπον τις διαστασεις και αγορα απο ελλαδα μονο (skroutz) , ποιο κινητο λετε να αξιζει αυτη την στιγμη ?

ε λοιπον δυο τρια φιλτρα στο skroutz και καλυτερη λυση μοιαζει να ειναι το s8+

εσεις τι λετε ?

E ναι, μιας που ειπε για μεγεθος μονο. Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλύτερα (αν οχι καλυτερο) phablet για τη μπαταρια, το κοστος και την αποδοση.

Βέβαια οι >= 6 ίντσες του Note είναι σε 18.5:9 format. Σε 16:9 θα αντιστοιχεί σε λιγότερες ίντσες (βασικά το ίδιο πλάτος οθόνης σε 16:9 θα έχει μικρότερη διαγώνιο). Απλά να το λάβει υπόψη του το παιδί που έχει κριτήριο τις ίντσες ότι δεν είναι αποκλειστικό μέτρο σύγκρισης μεγέθους οθονών.

Απάντηση: Samsung s8 ή μήπως...

Ανάλογα την χρήση των ιντσών,συμφωνώ απόλυτα.
Το s8+ που βασανίζω λίγο καιρό τώρα το διάλεξα μεταξύ άλλων για το πολυ ευκολο πιάσιμο και χειρισμό λόγω διαστάσεων.
Ωραίες οι πολλές ίντσες αλλά.το θέμα είναι να είναι και βολικό,η χρήση με το ένα χέρι είναι για μένα από τα πιο βασικά.

Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

καθώς είμαι σε διαρκή πλέον αναζήτηση κινητού (έχω ένα S3 στον 5ο χρόνο και ήδη αγορασμένο όταν βγήκε το 4).
Δεν θα αγοραστεί prime κινητό. Κάτι σε μέση κατηγορία με μεγάλη πιθανότητα και για νέα κινέζικα.
Όμως δεν θέλω να κάνω παραχώρηση στη φωτογραφική του.
Δεν με ενδιαφέρουν τα πίξελ, με ενδιαφέρει o αισθητήρας και ο φακός ...(λέμε τώρα).

Re: κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Αν δεν σε φοβίζει το bootloop,το προχωράς το nexus 5x.Το είχα κ η κάμερα του είναι φανταστική.

Ξαφνικά,χωρίς προειδοποίηση το τηλέφωνο φαίνεται ότι κάνει επανεκκίνηση, κολλάει στο αρχικό logo και δεν επανέρχεται.Συμβαινει πολύ στα ,nexus 5x και γενικότερα σε συσκευές lg,g4 πχ.Αν είσαι στην εγγύηση το στέλνεις procardia και σου αλλάζουν πλακέτα,αν κ οπότε βρουν.Ενδεχεται μετά να λειτουργεί κανονικά, μπορεί όμως κ να το ξαναπάθει.Το δικό μου δεν το έπαθε,αλλά αν κάνεις μια αναζήτηση στο νερό,θα δεις πάρα πολλές περιπτώσεις.Κριμα γιατί η συσκευή είναι εξαιρετική,αν εξαιρέσεις την μπαταρία και η κάμερα της από τις κορυφαίες,που συναγωνίζεται στα ίσα κάμερες ναυρχιδων με πολλαπλασιο κόστος.Εγω πάντως το έδωσα στη σύζυγό,γιατί δεν ήθελα να χάσω την εξαιρετική του κάμερα και αγόρασα ένα xiaomi redminote 4 με snap,για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Φοβερο κινητό,ειδικά για τα χρήματα του,αλλά από κάμερα,η μέρα με τη νύχτα με το nexus.Αν είσαι διατεθειμένος να ρισκάρεις,προχωρά για το nexus 5x,απλά αγόρασε αυτό με τα 32gb,γιατί δεν παίρνει sd card.Aυτα,ελπίζω να βοήθησα,ότι άλλο θες ρώτα.

βοήθησες...
όμως είναι μοντέλο 2015.
Κάτι πιό φρέσκο δεν υπάρχει?

ήδη του 5χ τα λεφτά τα βρίσκω αρκετά.
Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου πάντα με κινητό των 200 ευρώ.
Εστω 240 με φπα
δεν εχω απαιτήσεις

Το θέμα είναι η κάμερα,που δεν θέλεις να κάνεις παραχώρηση.Με τα χρήματα που διαθέτεις κοίτα τα p9 ite και το honor 6x.

Πολύ γενικά θα σου πω ότι στη χαμηλή κατηγορία που κοιτάς, τα huawei είναι ίσως τα μόνα κινέζικα με αξιοπρεπείς κάμερες. Παρόλα αυτά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο να σου προτείνω!

Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Καλύτερα απέφυγε το το nexus 5x,μην μπλέκεις.Κοιτα καλύτερα αυτά που σου ανέφερα παραπάνω.

απο φτηνά Samsung?

τα καινούργια Nokia?

Last edited by a moderator: