Αγορά Android κινητού

Realme 5 της Oppo.

ταχυτατο,με τεραστια μπαταρια,πολυ καλη φωτο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
εαν δεν σε πειραζει η micro usb αντι για type-c αλλα και η σχετικα χαμηλη αναλυση οθονης(την οποια δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι πολυ καλη η lcd που φοραει)
ειναι το απολυτο vfm.!!
ακομα και στον Κωτσοβολο με παζαρι σου βγαινει 160 ευρω !!
και εαν μπορεις να κοψεις και κανα 39Α τιμολογιο,πεφτει κατω απο 130...!!

καπου στα ιδια λεφτα ομως δεν ειναι και το redmi note 8?

Realme 5 της Oppo.

ταχυτατο,με τεραστια μπαταρια,πολυ καλη φωτο και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
εαν δεν σε πειραζει η micro usb αντι για type-c αλλα και η σχετικα χαμηλη αναλυση οθονης(την οποια δεν καταλαβαινεις γιατι ειναι πολυ καλη η lcd που φοραει)
ειναι το απολυτο vfm.!!
ακομα και στον Κωτσοβολο με παζαρι σου βγαινει 160 ευρω !!
και εαν μπορεις να κοψεις και κανα 39Α τιμολογιο,πεφτει κατω απο 130...!!

Με κακό όμως επεξεργαστή για τα σημερινά δεδομένα και μόλις με 4gb ram. Αισθητά καλύτερη επιλογή το Xiaomi note 8 Pro στα 160-170 ευρώ.

Για το budget σου το "Redmi Note 9 Pro" είναι η καλύτερη ποιότητα που μπορείς να πάρεις (από 190 ).

Πάνω κάτω ίδια ποιότητα κατασκευής θα είναι και το Poco X3!

Από όσο είδα το poco X3 πέρα από πλαστικό περίβλημα έχει και πλαστική πλάτη σε σχέση με το gorilla glass 5 που έχει η πλάτη του note 9 pro...προφανώς από κάπου κόβει η Xiaomi για να το βγάλει σε αυτή την τιμή...

Είδα το Redmi Note 9 Pro και δεν μου άρεσε η ποιότητα κατασκευής του (πλαστικό), ενώ η τιμή του δεν είναι γύρω στα 200.

To πλαίσιο είναι πλαστικό , εμπρός και πίσω έχει gorilla glass 5.

Για την κατηγορία του και όχι μόνο η ποιότητα κατασκευής του είναι άψογη.

Ως προς άλλα κινητά στην ίδια τιμή θα σου πρότεινα είτε αυτό...

https://www.skroutz.gr/s/22479278/Huawei-P40-Lite-128GB-Midnight-Black.html

Που όμως έχει θέματα με τα Google Services λόγω του ban απο τον πορτοκαλί κλόουν που παριστάνει τον Πρόεδρο τον ΗΠΑ.

Είτε αυτό...

https://www.skroutz.gr/s/23137881/Realme-6-4GB-64GB-Comet-White.html

Τι επιλογές έχω πλέον σε android κινητό, το πολύ ως 300 , που κατα προτίμηση να έχει OIS στην κάμερα και να τραβάει καλες φωτογραφίες?

Αφορα τη σύζυγο οποτε δεν μας ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης.

Θέλω Google services.

Τι επιλογές έχω πλέον σε android κινητό, το πολύ ως 300 , που κατα προτίμηση να έχει OIS στην κάμερα και να τραβάει καλες φωτογραφίες?

Αφορα τη σύζυγο οποτε δεν μας ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης.

Θέλω Google services.

Σε αυτά τα λεφτά δύσκολα δυστυχώς θα βρεις κάποιο σύγχρονο τηλέφωνο που να έχει και ois, ή ανεβάζεις λίγο το budget Και πάς σε κάτι όπως το One Nord ή κοιτάς παλιές ναυαρχίδες 2 ετών που να έχουν οιs, π.χ. είχα πριν λίγο καιρό το Xiaomi Mi8 που το έδωσα για τα μάτια του Mi10...το βρίσκεις πλέον ακόμα και σφραγισμένο στα 200 περίπου ευρώ και αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις για αυτό. Η κάμερα δε λόγω ois, φακού, επεξεργαστή κλπ. βγάζει εγγυημένα καλύτερα νυχτερινά από ότι π.χ. το Redmi note 8 pro που είχα και είχε μεγαλύτερο αισθητήρα 64mp. Θέλει ψάξιμο πάντως, αν δεν σε ενδιαφέρει το OIS προφανώς μπορείς να βρεις και άλλες λύσεις...δυστυχώς βέβαια το OIS στα κινητά έχει περιοριστεί πλέον σε συσκευές 400+ ευρώ.

Y.Γ. Αλλιώς κοιτάς και μεταχειρισμένα, υπάρχουν κάμποσα Huawei, Samsung, Lg εκει έξω με OIS που τα βρίσκεις σε σχετικά καλές τιμές μεταχειρισμένα.
Υ.Γ. Αν το βρεις πουθενά σε αγγελία κοίτα και το Honor 20 pro, έχει ois στον βασικό φακό και με f1,4...ότι πρέπει για βράδυ

Σε αυτά τα λεφτά δύσκολα δυστυχώς θα βρεις κάποιο σύγχρονο τηλέφωνο που να έχει και ois, ή ανεβάζεις λίγο το budget Και πάς σε κάτι όπως το One Nord ή κοιτάς παλιές ναυαρχίδες 2 ετών που να έχουν οιs, π.χ. είχα πριν λίγο καιρό το Xiaomi Mi8 που το έδωσα για τα μάτια του Mi10...το βρίσκεις πλέον ακόμα και σφραγισμένο στα 200 περίπου ευρώ και αξίζει κάθε ευρώ που θα δώσεις για αυτό. Η κάμερα δε λόγω ois, φακού, επεξεργαστή κλπ. βγάζει εγγυημένα καλύτερα νυχτερινά από ότι π.χ. το Redmi note 8 pro που είχα και είχε μεγαλύτερο αισθητήρα 64mp. Θέλει ψάξιμο πάντως, αν δεν σε ενδιαφέρει το OIS προφανώς μπορείς να βρεις και άλλες λύσεις...δυστυχώς βέβαια το OIS στα κινητά έχει περιοριστεί πλέον σε συσκευές 400+ ευρώ.

Y.Γ. Αλλιώς κοιτάς και μεταχειρισμένα, υπάρχουν κάμποσα Huawei, Samsung, Lg εκει έξω με OIS που τα βρίσκεις σε σχετικά καλές τιμές μεταχειρισμένα.
Υ.Γ. Αν το βρεις πουθενά σε αγγελία κοίτα και το Honor 20 pro, έχει ois στον βασικό φακό και με f1,4...ότι πρέπει για βράδυ

σφραγισμενο ΝΟΤΕ 8 με 200 ευρω? Που?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μεταχειρισμένο δεν θέλω.

Καλη επιλογη το Mi8 αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα παιρνει security updates.

Κοιτα να δεις που ακομα και τα παλια iphone se/6s τραβάνε καλύτερες φωτογραφίες απο ολα τα μοντέρνα midrange :p

Στο μπατζετ ειναι και τα iphone 6s/7, αλλα δεν θελω να δωσω τοσα για παλιές συσκευές. Το νεο iphone SE ειναι εκτός μπατζετ. Τα300 ειναι το ανω ταβάνι.

https://www.youtube.com/watch?v=pC9ZE2GsUH4

Οι διαφορές midrange με flagship στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι οριακές.

Ειδες ολο το βιντεο και ειδες τις διαφορές οριακές? Really?
Σε ενα υπερφωτεινό πλάνο, ολα τα κινητά θα εχουν ενα στοιχειωδώς καλό αποτέλεσμα.

Κοιταξες λεπτομέρειες σε φύλλα και άνθη? Ειδες την υπεροχη του S20 στα νυχτερινά? Ειδικα σε shadow detail? Σταθεροποιηση βιντεο?

Εχε στο νου σου και κάτι ακομα.
Τα περισσότερα τετοια συγκριτικά γινονται συνηθως τις πρωτες εβδομάδες (για να μην πω ημερες) κυκλοφορίας μιας συσκευής.
Το s20+ μου εχει βελτιωθεί σημαντικά απο τοτε. Η Samsung εχει την ικανοτητα και τους πορους να το κάνει (τουλαχιστον στα flagship της).
Το κάνει πιστεύεις και η Xiaomi με τα midrange της?

Έχουν πάρει κάποια Xiaomi το MIUI 12 που έχει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες στην κάμερα. Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμη.

Πάντως το 9 pro βγάζει φοβερές φώτο την ημέρα και απόλυτα ικανοποιητικές την νύχτα. Η ψαλίδα με τα flagship έχει κλείσει πάρα πολύ σε φωτογραφίες. Σε βιντεο υπάρχει ακόμη διαφορά λόγω OIS.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Μεταχειρισμένο δεν θέλω.

Καλη επιλογη το Mi8 αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο ακομα θα παιρνει security updates.

Κοιτα να δεις που ακομα και τα παλια iphone se/6s τραβάνε καλύτερες φωτογραφίες απο ολα τα μοντέρνα midrange :p

Στο μπατζετ ειναι και τα iphone 6s/7, αλλα δεν θελω να δωσω τοσα για παλιές συσκευές. Το νεο iphone SE ειναι εκτός μπατζετ. Τα300 ειναι το ανω ταβάνι.

Ενα δίκιο το έχεις, το mi8 που είχα πριν λίγο καιρό είχε πάρει Android 10 και τελευταία security updates, τώρα πόσο καιρό θα τα παίρνει δεν ξέρω ακόμα, και άγνωστο είναι αν και πότε θα πάρει Android 11, αυτό είναι το θέμα με τα παλιά τηλέφωνα ειδικά τα android, άγνωστο πόσο καιρό θα έχουν υποστήριξη. Στα android δυστυχώς είσαι στο έλεος και τις ορέξεις του κάθε κατασκευαστή όσον αφορά τα Updates.
Και εννοείται ότι κάποια παλιά Iphones τραβάνε καλύτερες φώτος και ειδικά βίντεο από πολλά νέα Midrage τηλέφωνα, και γρήγορα πάνε και updates παίρνουν για χρόνια, ακριβά τα iphones άλλα δεν είναι όλα μόνο το σηματάκι υπάρχει λόγος που κάνουν σε ένα βαθμό όσο κάνουν.

Y.Γ. Άσχετο έχουμε σπίτι και ένα Ipad air 2 από το 2014 (6 ετών συσκευή) , ακόμα πάει σφαίρα, ακόμα παίρνει updates (σήμερα θα πάρει και το ipados 14) και ακόμα λειτουργεί απροβλημάτιστα....