Αγορα απο Play.com

τα εχουμε πει χιλιες φορες το πιο αθλιο eshop του net ειναι το play απο εξυπηρετηση και χρονους παραδοσης οποιος συνεχιζει και ψωνιζει ακομα απο κει τα θελει ο πισινος του να το πω και λαικα

Εγώ έχω κάνει 16 αγορές και μόνο η μία καθυστέρησε πάρα πολύ (26 μέρες) όλες οι άλλες παραγγελίες σε 3-4 εργάσιμες ήταν τα παιχνίδια στα χέρια μου.

14 αγορες, και ολες στην ωρα τους.Μονη παραφωνια , οταν ηταν 1 προς 1
λιρα με ευρω, αυτο συνεχιζε τον χαβα του....

εκανα παραγγελια στις 18/02...

εγιναν posted στις 20/02...

ακομα περιμενω...

(ερωτηση: θα ερθει ειδοποιηση συστημενου απο το ταχυδρομειο ή το στελνουν με απλη αποστολη???)

ακομα περιμενω...

(ερωτηση: θα ερθει ειδοποιηση συστημενου απο το ταχυδρομειο ή το στελνουν με απλη αποστολη???)

Kατι dvd που ειχα παραγειλει (πρωτη αγορα και εγω ) τα εφερε ο ταχυδρομος σε ξεχωριστα πακετακια σπιτι.

Εκαναν καμμια εβδομαδα να ερθουν νομιζω.

Το ενα ηρθε ξεχωριστα την αλλη μερα οποτε μην ανησυχησεις αμεσως αν συμβει κατι παρομοιο.

εχω κανει παραγγελια απο 28/2
μου ειπαν ΟΚ αλλα ακομα περιμενω να μου γραψουν το posted
που μπορω να τους ερωτησω τι συνβαινει ?

Εγώ τους εχω πουλησει εδω και καιρο και αγοραζω πλεον απο Ebay, ή απο άλλα καταστηματα όπως amazon,κλπ...

Χθες δοκιμασα και το hmv.... Θα σας πω εντυπωσεις μολις παραλαβω....

Εγώ τους εχω πουλησει εδω και καιρο και αγοραζω πλεον απο Ebay, ή απο άλλα καταστηματα όπως amazon,κλπ...

Χθες δοκιμασα και το hmv.... Θα σας πω εντυπωσεις μολις παραλαβω....

To hmv είναι σούπερ μαγαζί!

2 φορές προσπάθησα να αγοράσω..

Την πρώτη αργούσε η αποστολή και μετά από 3 βδομάδες ακύρωσα.

Την δεύτερη από το ταχυδρομείο μάλλον και με αποζημίωσαν.. Η όλη διαδικασία 3 μήνες.

Ποτέ ξανά.

ακομα περιμενω...

Δηλαδη εμενα που εγινε posted στις 25/02, θα την περιμενω αρχες Απριλη...

Και σε καμια περιπτωση δεν φταει το ταχυδρομειο. Απο GAME.co εκανε ακριβως 7 μερες να ερθει.

Αρχιζω και πιστευω οτι περιμενουν να μαζευτει καποιος αριθμος ανα χωρα και μετα στελνουν...

To hmv είναι σούπερ μαγαζί!

Στο hmv, στην σελιδα που αναφερεται για τις αγορες απο το εξωτερικο γραφει : "(...) You will be charged a shipping cost for each item placed on your order - Europe £27 (...)"

http://hmv.com/hmvweb/navigate.do?ctx=3325;-1;-1;-1;-1&pPageID=3329

Ισχυει κατι τετοιο??!!

ΕDIT : Sorry τωρα ειδα οτι καταλαθος κοιτoυσα τις τιμες για courier!

Last edited:

ακομα περιμενω...

τελικα δεν ηρθαν ποτε...

μου εστειλαν με mail 2 επιστολες για να υπογραψω οτι δεν εχω παραλαβει ακομα τα παιχνιδια...

τις εστειλα πριν 10 μερες... στον ιδιο φακελο...

για το μεν ενα μου εχουν πιστωσει (επιστρεψει) το ποσο κανονικα στην πιστωτικη...

για το δε αλλο ΤΙΠΟΤΑ...

ψαχνω το mail τους στην σελιδα τους αλλα ΤΙΠΟΤΑ...

ξερουμε κατι για mail πριν τους παρω τηλεφωνο???

Στις 24/3 έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το Play ένα blu-ray disk "The Day After Tomorrow " στις 25/3 έγινε posted και ακόμα τίποτα και πριν πει κανείς ότι δεν άργησε να πώ ότι 23/3 έκανα παραγγελία από amazon.co.uk και στις 27/3 ΠΑΡΕΛΑΒΑ .Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω τίποτα από Play.

vaskal υπερβάλεις. Έχω αγοράσει αρκετό πράμα κι απ'τα δύο, και τα delivery τους ποικίλουν από 4 μέχρι και 14 μέρες... δεν είναι κάτι σταθερό.

Το play πρέπει να το κόψεις, αλλά για άλλους λόγους!!! τιμολογιακούς.

τελικα δεν ηρθαν ποτε...

μου εστειλαν με mail 2 επιστολες για να υπογραψω οτι δεν εχω παραλαβει ακομα τα παιχνιδια...

Εμενα δεν εστειλαν καμια επιστολη. Ζητησα τα λεφτα πισω και μου τα εβαλαν σε 3 εργασιμες.

Το έχω ξαναγράψει σε αυτό εδώ το thread, αλλα εγώ τους έχω γραμμένους εδώ και καιρό...
Πλεον παραγγελνω από HMV, Amazon, ebay και οποιοδηποτε άλλο βρω κατα καιρους, ΕΚΤΟΣ απο αυτους όμως...:violent-smiley-030:

Εμενα δεν εστειλαν καμια επιστολη. Ζητησα τα λεφτα πισω και μου τα εβαλαν σε 3 εργασιμες.

Πως τα ζητησες???

mail που ψαχνω να βρω να τους στειλω, δεν βρισκω στην σελιδα τους...

τηλεφωνο που τους πηρα το πρωι ηταν out of service...

Εχει επιλογη για refund ή για αποστολη του προιοντος. Επελεξα refund και εστειλαν mail οτι σε 3 μερες θα μπουν τα λεφτα στην καρτα, οπως και εγινε.

vaskal υπερβάλεις. Έχω αγοράσει αρκετό πράμα κι απ'τα δύο, και τα delivery τους ποικίλουν από 4 μέχρι και 14 μέρες... δεν είναι κάτι σταθερό.

Το play πρέπει να το κόψεις, αλλά για άλλους λόγους!!! τιμολογιακούς.
Δεν υπερβάλω καθόλου έχω κάνει εκατοντάδες αγορές απο amazon και το αργότερο σε 5 μέρες ( 3 συνήθως ) έχω αυτό που παρήγγειλα στα χέρια μου με απλό ταχυδρομείο ( smart post το λένε οι δικοί μας ).Απο το play έκανα πρώτη φορά αγορά γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ στην προσφορά του BluRay που αναφέρω πιο πάνω 12,99 με αποστολή μέσα.Αλλά ακόμη και σήμερα που γράφω ΔΕΝ έχω κανένα νεότερο ( αλήθεια πόσες μέρες πρέπει να περιμένω ακόμη πριν κάνω κάτι ;).Και κάτι τελευταίο είναι η πρώτη φορά που πέρνω κάτι γενικός απο το εξωτερικό και έχει αργήσει τόσο πολύ ούτε απο Αμερική ή Ασία ( μέσω ebay η δεύτερη ) δεν έχω δεί ξανά τέτοια καθυστέρηση γιαυτό ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Στις 24/3 έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το Play ένα blu-ray disk "The Day After Tomorrow " στις 25/3 έγινε posted και ακόμα τίποτα και πριν πει κανείς ότι δεν άργησε να πώ ότι 23/3 έκανα παραγγελία από amazon.co.uk και στις 27/3 ΠΑΡΕΛΑΒΑ .Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω τίποτα από Play.
Και νά με πάλι το θυμάστε το παραπάνω ε λοιπόν αφού πέρασαν οι 21 μέρες που έπρεπε για να δηλώσω απώλεια το έκανα στις 16/4 και ζήτησα να το ξανα στείλουν κάτι που προς τιμή τους έκαναν χωρίς κάτι έξτρα απο μένα και τελικά στις 24/4 , 1 μήνα μετά την αρχική παραγγελία το παρέλαβα !!!!!!!!!!
Αυτό που θέλω να πω για να γνωρίζουν οι ενδιαφερώμενοι είναι οτι αντίθετα με το Amazon.co.uk ,απ όπου ψωνίζω συνήθος και μου έρχετε ειδοποιητήριο για παραλαβή απο το ταχυδρομίο ( smart post ) , αυτό απο το Play μου το έφερε απ ευθείας ο ταχυδρόμος , πράγμα που σημένει η πιο απλή αποστολή......