εκανα παραγγελια στις 18/02...
εγιναν posted στις 20/02...
ακομα περιμενω...
(ερωτηση: θα ερθει ειδοποιηση συστημενου απο το ταχυδρομειο ή το στελνουν με απλη αποστολη???)
Εγώ τους εχω πουλησει εδω και καιρο και αγοραζω πλεον απο Ebay, ή απο άλλα καταστηματα όπως amazon,κλπ...
Χθες δοκιμασα και το hmv.... Θα σας πω εντυπωσεις μολις παραλαβω....
ακομα περιμενω...
To hmv είναι σούπερ μαγαζί!
ακομα περιμενω...
(ερωτηση: θα ερθει ειδοποιηση συστημενου απο το ταχυδρομειο ή το στελνουν με απλη αποστολη???)
τελικα δεν ηρθαν ποτε...
μου εστειλαν με mail 2 επιστολες για να υπογραψω οτι δεν εχω παραλαβει ακομα τα παιχνιδια...
Εμενα δεν εστειλαν καμια επιστολη. Ζητησα τα λεφτα πισω και μου τα εβαλαν σε 3 εργασιμες.
Δεν υπερβάλω καθόλου έχω κάνει εκατοντάδες αγορές απο amazon και το αργότερο σε 5 μέρες ( 3 συνήθως ) έχω αυτό που παρήγγειλα στα χέρια μου με απλό ταχυδρομείο ( smart post το λένε οι δικοί μας ).Απο το play έκανα πρώτη φορά αγορά γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ στην προσφορά του BluRay που αναφέρω πιο πάνω 12,99 με αποστολή μέσα.Αλλά ακόμη και σήμερα που γράφω ΔΕΝ έχω κανένα νεότερο ( αλήθεια πόσες μέρες πρέπει να περιμένω ακόμη πριν κάνω κάτιvaskal υπερβάλεις. Έχω αγοράσει αρκετό πράμα κι απ'τα δύο, και τα delivery τους ποικίλουν από 4 μέχρι και 14 μέρες... δεν είναι κάτι σταθερό.
Το play πρέπει να το κόψεις, αλλά για άλλους λόγους!!! τιμολογιακούς.
Και νά με πάλι το θυμάστε το παραπάνω ε λοιπόν αφού πέρασαν οι 21 μέρες που έπρεπε για να δηλώσω απώλεια το έκανα στις 16/4 και ζήτησα να το ξανα στείλουν κάτι που προς τιμή τους έκαναν χωρίς κάτι έξτρα απο μένα και τελικά στις 24/4 , 1 μήνα μετά την αρχική παραγγελία το παρέλαβα !!!!!!!!!!Στις 24/3 έκανα την πρώτη μου παραγγελία από το Play ένα blu-ray disk "The Day After Tomorrow " στις 25/3 έγινε posted και ακόμα τίποτα και πριν πει κανείς ότι δεν άργησε να πώ ότι 23/3 έκανα παραγγελία από amazon.co.uk και στις 27/3 ΠΑΡΕΛΑΒΑ .Δεν με βλέπω να ξαναπαίρνω τίποτα από Play.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.