Πάω να κάνω 1 παραγγελία και μου ζητάει "friendly name" τις πιστωτικής.
έχει ιδέα κανείς τι είναι αυτό?
Όσο αφορά στο χρόνο παράδοσης (από Play ή οπουδήποτε), πιθανό να φταίνε και τα ΕΛΤΑ, που, τώρα τελευταία ειδικά, σπάνε όλα τα ρεκόρ καθυστέρησης και ανοργανωσιάς.
Ένα μόνο έχω να πω για το Play: ΕΛΕΟΣ!!!
Προσπερνάω το γεγονός πως οι τιμές σε ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με την τρέχουσα ισοτιμία λίρας-ευρώ και περνάω στο λόγο για τον οποίο δεν ξαναπαραγγέλνω τίποτα από το εν λόγω κατάστημα:
Ο χρόνος παράδοσης. Σε ό,τι έχω παραγγείλει το τελευταίο διάστημα (συγκεκριμένα 3 παιχνίδια για PS3), από τη στιγμή που θα αποστείλει το Play την παραγγελία μου μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το δέμα στο σπίτι μου, μεσολαβούν 20-30 ημέρες!!!
Για παράδειγμα θα φέρω το πρώτο από τα περιστατικά, το LittleBigPlanet, το οποίο είχα προπαραγγείλει ένα μήνα πριν την ημέρα κυκλοφορίας του. Το Play απέστειλε το παιχνίδι 3-4 ημέρες πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του και εγώ σαν βλάκας χάρηκα που θα είχα το παιχνίδι νωρίς στα χέρια μου. Έλα όμως που τελικά το παιχνίδι ήρθε κατόπιν ενός σχεδόν μήνα και αυτό γιατί αντί η αποστολή να γίνει απευθείας από το Play στα ΕΛΤΑ, έγινε από το Play στα ταχυδρομεία της Βουδαπέστης (!!!) και από εκεί στα ΕΛΤΑ! :ADFADF1:
Το ίδιο αντιμετώπισα και με το Mirror's Edge, ενώ το Prince of Persia αντί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κονσόλα μου, υποθέτω πως ταξιδεύει κάπου στην Ευρώπη... :furious3:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.