Αγορα απο Play.com

Τους έστειλα email και αναμενω.
Αν δεν έχω απάντηση εντός του 24ωρου που λένε θα τους πάρω τηλέφωνο.

Σε ποιο email έστειλες φίλε γιατί και εγώ που πήρα κάτι το έχουν στείλει αλλά εδώ και 12 μέρες δεν έχω λάβει κάτι....

Last edited by a moderator:
Πάντως σας ξαναλέω προσέξτε τις τιμές σε ευρώ από το play. Ψάξτε και αλλού.

Την τελευταία κατρακύλα της λίρας την έχει κάνει γαργάρα το play με αποτέλεσμα οι τιμές σε ευρώ να βγαίνουν πολύ ακριβότερα απ' ότι σε λίρες.

Πια έχει γίνει πολύ ακριβό και φυσικά όταν δει διεύθυνση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου δεν σε αφήνει να προχωρήσεις με αγορά σε λίρες. Όντως τα μεταφορικά χρεώνονται εμμέσως πια με εμφανέστατο τρόπο.

Ισως πρεπει να γινει μια λιστα με ολα τα καταστηματα απο εξωτερικο, και να τονιστουν αυτα που ειναι πιο αξιόπιστα, με πιο γρήγορους χρόνους παράδοσης και ποια απο αυτα χρεώνουν μεταφορικα στον πελάτη... :grandpa:

Σε ότι αφορά στους χρόνους παράδοσης απο το play, τον τελευταίο ενάμιση μήνα παρήγγειλα ενα παιχνίδι και δυο blu-ray. Και τα τρία μου ήρθαν σε 5 εργάσιμες απο τότε που έγινε "posted" η παραγγελία μου-η δε διεύθυνση που βάζω είναι στο γραφείο για να είμαι σίγουρος οτι δε θα πέσω σε κανένα "μακρύ" χέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας...

εγω εχω παραγγειλει κατι για δώρο το οποιο εγινε Post στις 2/12 απο το play.Ακόμα δεν εχει ερθει τίποτα.Πρώτη φορά που μου αργούνε τόσο.

Να ρωτήσω κάτι? σε αντίθεση με το play.com το shopto τα στέλνει σε μια παραγγελία?

Ένα μόνο έχω να πω για το Play: ΕΛΕΟΣ!!!

Προσπερνάω το γεγονός πως οι τιμές σε ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με την τρέχουσα ισοτιμία λίρας-ευρώ και περνάω στο λόγο για τον οποίο δεν ξαναπαραγγέλνω τίποτα από το εν λόγω κατάστημα:

Ο χρόνος παράδοσης. Σε ό,τι έχω παραγγείλει το τελευταίο διάστημα (συγκεκριμένα 3 παιχνίδια για PS3), από τη στιγμή που θα αποστείλει το Play την παραγγελία μου μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το δέμα στο σπίτι μου, μεσολαβούν 20-30 ημέρες!!!

Για παράδειγμα θα φέρω το πρώτο από τα περιστατικά, το LittleBigPlanet, το οποίο είχα προπαραγγείλει ένα μήνα πριν την ημέρα κυκλοφορίας του. Το Play απέστειλε το παιχνίδι 3-4 ημέρες πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του και εγώ σαν βλάκας χάρηκα που θα είχα το παιχνίδι νωρίς στα χέρια μου. Έλα όμως που τελικά το παιχνίδι ήρθε κατόπιν ενός σχεδόν μήνα και αυτό γιατί αντί η αποστολή να γίνει απευθείας από το Play στα ΕΛΤΑ, έγινε από το Play στα ταχυδρομεία της Βουδαπέστης (!!!) και από εκεί στα ΕΛΤΑ! :ADFADF1:

Το ίδιο αντιμετώπισα και με το Mirror's Edge, ενώ το Prince of Persia αντί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κονσόλα μου, υποθέτω πως ταξιδεύει κάπου στην Ευρώπη... :furious3:

ρε παιδιά, το play.com δν εχει όριο για ελλάδα μέχρι 30 λίρες? εσείς πως παραγγέλνετε?

2) στο game υπάρχει κουμπί για μετατροπή τιμών σε ευρώ?

Πάω να κάνω 1 παραγγελία και μου ζητάει "friendly name" τις πιστωτικής.

έχει ιδέα κανείς τι είναι αυτό?

Απάντηση: Re: Αγορα απο Play.com

Πάω να κάνω 1 παραγγελία και μου ζητάει "friendly name" τις πιστωτικής.

έχει ιδέα κανείς τι είναι αυτό?

Στο GAME ή στο Play; Αν θυμάμαι καλά, είναι το όνομα που βάζεις στην κάρτα σου ώστε να την ξεχωρίζεις απο τις υπόλοιπες, σε περίπτωση που χρησιμοποιείς πάνω από μία. Για παράδειγμα μπορείς να γράψεις "Propliromeni Kyprou", "Attica Gift Card", "Visa Electron" και ό,τι άλλο θες. Είναι καθαρά για δική σου διευκόλυνση, το κατάστημα δε δίνει δεκάρα για το τι θα γράψεις εκεί... -bye-

Όσο αφορά στο χρόνο παράδοσης (από Play ή οπουδήποτε), πιθανό να φταίνε και τα ΕΛΤΑ, που, τώρα τελευταία ειδικά, σπάνε όλα τα ρεκόρ καθυστέρησης και ανοργανωσιάς.

Όσο αφορά στο χρόνο παράδοσης (από Play ή οπουδήποτε), πιθανό να φταίνε και τα ΕΛΤΑ, που, τώρα τελευταία ειδικά, σπάνε όλα τα ρεκόρ καθυστέρησης και ανοργανωσιάς.

Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου, πάντως σε εμένα όλα τα δέματα από Αγγλία έρχονται κατόπιν 3 εργάσιμων ημερών. Πρόβλημα έχω μόνο με το Play και αυτό για το λόγο που ανέφερα στο post στην αρχή αυτής της σελίδας (αποστολή όχι κατευθείαν στην Ελλάδα, αλλά μέσω τρίτων χωρών)... :slapface:

Ένα μόνο έχω να πω για το Play: ΕΛΕΟΣ!!!

Προσπερνάω το γεγονός πως οι τιμές σε ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με την τρέχουσα ισοτιμία λίρας-ευρώ και περνάω στο λόγο για τον οποίο δεν ξαναπαραγγέλνω τίποτα από το εν λόγω κατάστημα:

Ο χρόνος παράδοσης. Σε ό,τι έχω παραγγείλει το τελευταίο διάστημα (συγκεκριμένα 3 παιχνίδια για PS3), από τη στιγμή που θα αποστείλει το Play την παραγγελία μου μέχρι τη στιγμή που θα έρθει το δέμα στο σπίτι μου, μεσολαβούν 20-30 ημέρες!!!

Για παράδειγμα θα φέρω το πρώτο από τα περιστατικά, το LittleBigPlanet, το οποίο είχα προπαραγγείλει ένα μήνα πριν την ημέρα κυκλοφορίας του. Το Play απέστειλε το παιχνίδι 3-4 ημέρες πριν την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του και εγώ σαν βλάκας χάρηκα που θα είχα το παιχνίδι νωρίς στα χέρια μου. Έλα όμως που τελικά το παιχνίδι ήρθε κατόπιν ενός σχεδόν μήνα και αυτό γιατί αντί η αποστολή να γίνει απευθείας από το Play στα ΕΛΤΑ, έγινε από το Play στα ταχυδρομεία της Βουδαπέστης (!!!) και από εκεί στα ΕΛΤΑ! :ADFADF1:

Το ίδιο αντιμετώπισα και με το Mirror's Edge, ενώ το Prince of Persia αντί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κονσόλα μου, υποθέτω πως ταξιδεύει κάπου στην Ευρώπη... :furious3:

Επαυξάνω. Έχω αρχίσει να αραιώνω το συγκεκριμένο κατάστημα για τους ίδιους λόγους αν και είμαι από τους παλιότερους πελάτες.

μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά νομίζω οτι και το game ακρίβυνε απότομα την τελευταια εβδομαδα...

Ειπα να δωσω αλλη μια ευκαρια. Τι το ηθελα...Με τσαντισαν παλι:slapface:

Προπαραγγελια τον Ιανουαριο. Στις 20 Φεβρουαριου βλεπω order placed και στην περιγραφη του ειδους "In stock | Usually dispatched within 24 hours"

Ωραια λεω, ηρθε πιο γρηγορα απο οτι περιμενα. Αμ δε ομως που θα το παρω και γρηγορα...

Απο τις 20 του μηνος, στις 24 εφυγε (Posted). 4 μερες να παρουν τα λεφτα και να το πακεταρουν...

Αλλα δεν τους φτανει αυτο...Ερχεται σημερα (25) e-mail οτι η παραγγελια εγινε Posted. Ε ωραια λεω, τι το ξαναστελνουν? Μπαινω και τι να δω...Posted 25!!!!!!!

Ε αντε...μην πω καμια κουβεντα...δεν το κλεινετε το μαγαζι να τελειωνουμε...