Αγορα απο Play.com

και πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να στο "φάει" άνετα ο γείτονας, αφού ο ταχυδρόμος ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος να σου χτυπήσει το κουδούνι (δεν είναι συστημένο).
Γι' αυτό κανά μπουρμπουάρ στον ταχυδρόμο δεν κάνει κακό... ;)

Σ εμένα ΔΕΝ έπαιζε κάτι τέτοιο μια και όλα έρχονται στο μαγαζί που είμαι με το θείο μου και ο Ταχυδρόμος είναι φίλος απο χρόνια αλλά για άλλους ;;;;;;;;

Η prepaid της Κυπρου εληξε. Για να την ανανεωσω πρεπει να ανοιξω μεριδα στην τραπεζα (εντολη απο την Τραπεζα της Ελλαδος λενε). Σιγα μην καθομαι να ανοιγω μεριδα για prepaid καρτα...:slapface:

Εχω μια electron visa της Alpha. Την χρησιμοποιει κανεις για Play ή για Game.co? Την δεχονται κανονικα?

Είμαι ανάμεσα σε game.co και shopto.net και sendit.com
Ποιό είναι πιο αξιόπιστο και έχει λίγα μεταφορικά έξοδα...?

Ριξε και μια ματια στο blahdvd.com .Εχω κανει καμια 10αρια αγορες απο εκει το τελευταιο 3μηνο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Βρισκεις πολυ καλες τιμες,εχει περιπου 1 euro για μεταφορικα (σε blu ray και παιχνιδια για ps3), ενω ειναι και ταχυτατοι πχ παραγγελνω δευτερα πρωι και τεταρτη εχει ερθει σπιτι μου.
Μεχρι τωρα δεν εχουν καθυστερησει ποτε!!!

εμείς κάναμε παραγγελία μερικά DVD απο το Play, πέρασε μήνας και δεν ήρθε τίποτα.. στο πατρικό μου ερχόντουσταν κανονικά, ενώ στο νέο σπίτι δεν,..
ίσως φταίει οτι το γραμματοκιβώτιο είναι κοινό? τι να πώ..

Εγω θυμαμαι ετρεχα μολις παει ο ταχυδρομος μην μου το φανε το παιχνιδακι, το καλυτερο ειναι να στο κρατησουν στο ταχυδρομειο και να το παρεις απο κει αλλα θα στο κρατησουν για μια δυο μερες πριν να μπορεις να το παρεις.

παντως οταν μου στελνανε τα παιχνιδια ηταν καλα τυλιγμενα P&P βεβαια και ηταν δυσκολο να καταλαβει κανεις τι ηταν.

Μία παρατήρηση όσον αφορά το play.com

Αγοράζω από αυτούς πολλά χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.Για κάνα χρόνο από πέρσι τα δέματα όλα είχαν στικεράκι άλλης χώρας που σημαίνει ότι πέρναγαν από άλλη χώρα για να έρθουν Ελλάδα.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλες μου οι παραγγελίες να κάνουν περίπου 3 εβδομάδες να έρθουν.Αλλά το χειρότερο ήταν ότι 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα τώρα το καλοκαίρι δεν ήρθαν ποτέ.Είναι όμως τώρα 1-2 μήνες που τα δέματα φαίνεται να έρχονται κατευθείαν και χρόνος παράδωσης 1-1/2 εβδομάδα.Φαίνεται ότι κάτι αλλάξανε στον τρόπο που τα στέλνουν τουλάχιστον για την Ελλάδα.Από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.

παιδια να ρωτήσω κάτι?στο play.com δεν υπάρχει ενα dvd Με Ελληνικούς υποτιτλους?οτι θελω δεν εχει...

Last edited:
Πχ θελει η αδερφη μου τα φιλαρακια...ολα τα dvd ου υπαρχουν σε κανενα δεν αναφερεται οτι εχει Ελληνικους υποτιτλους...

Απάντηση: Re: Αγορα απο Play.com

Πχ θελει η αδερφη μου τα φιλαρακια...ολα τα dvd ου υπαρχουν σε κανενα δεν αναφερεται οτι εχει Ελληνικους υποτιτλους...

Ο λόγος που δεν γράφει , είναι γιατί προφανώς δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους!!

Το play όμως έχει προχωρημένη αναζήτηση για dvd με ελληνικά.
Δες εδώ:

http://www.play.com/Search.aspx?sea...g=greek&page=search&pa=search&go.x=41&go.y=19

Παιδιά έχει blu-ray με ελληνικούς υποτίτλους?Ξέρετε κάποιο άλλο e-shop που να έχει?