Αγορα απο Play.com

Μολις με ξενερωσε απιστευτα το shopto.net. Δε μου επιτρεπει να ορισω για τις πρωτες 2 παραγγελιες διαφορετικη διευθυνση παραδοσης απο αυτη που γραφει η πιστωτικη.Το θεμα ειναι οτι η πιστωτικη μου εχει διευθυνση απο το πατρικό μου που μένουν οι γονείς μου ενώ εγώ μένω Πάτρα.Δυστυχώς δεν παίζει να πάει εκεί και να μου το στείλουν μετά γιατί η γκρίνια για το ότι παίζω παιχνίδια ενώ πρεπει να παρω το πτυχίο μου μεχρι το καλοκαιρι δεν αξίζουν το 1 ευρώ που γλιτώνω απο το play.

και αυτοί το ίδιο παραμύθι.θέλουν την πρώτη παραγγελία να πάει στη διεύθυνση της πιστωτικής...κρίμα ρε γμτ.και ήθελα να τα δοκιμάσω ένα ένα τα καταστήματα αυτά..

δοκιμασα να αγορασω απο το shoptonet αλλοι καραγκιοζηδες απο εκει , θελουν λεει ειδικη καρτα 3d secure ασφαλων συναλλαγων , μονο η εμπορικη εκδιδει τετοια καρτα λες και οι αλλες δεν παρεχουν συναλλαγες καλες
Ολη η ιστορια με το συγκεκριμενο μαγαζι δεν μου αρεσει καθολου , σιγα μην παρω πιστωτικη να την χρεωνει ο ενας και ο αλλος οσο θελει και μαλιστα απο αγορες του εξωτερικου χωρια οι τραπεζες με τις προμηθειες
ΜΑΥΡΟ και σε αυτους

παντως τη δικη μου την κλασικη προπληρωμενη visa απο eurobank μια χαρά μου τη δέχτηκαν.Σε ποια φαση της παραγγελίας σου εμφάνισε πρόβλημα?Εγώ την ακύρωσα στο checkout που επιβεβαιωνεις τη διευθυνση αποστολης(για λογους που εξηγω πιο πανω)

εχω της πειραιως webuy απο game , blah εχω ψωνισει χωρις προβλημα εδω μου εβγαζε 3d secure error οταν πηγα να κανω την παραγελλια, το site λεει

If you experience a 3D secure error with your card, click on the releveant logo below to register your card for this system

παντως τη δικη μου την κλασικη προπληρωμενη visa απο eurobank μια χαρά μου τη δέχτηκαν.Σε ποια φαση της παραγγελίας σου εμφάνισε πρόβλημα?Εγώ την ακύρωσα στο checkout που επιβεβαιωνεις τη διευθυνση αποστολης(για λογους που εξηγω πιο πανω)

να ρωτησω σου κρατησανε και σενα τη μια λυρα που λεει για επιβεβαιωση των στοιχειων ?
1 ευρω εχει φορτιση της eurobank pre paid καθε φορα?

καλα να παθουν οι καρμιρηδες. και εγω και ο Trisalon ειχαμε ολη την καλη διαθεση να τους κανουμε πλουσιοτερους....
ναι δοκιμασανε να τραβηξουν για να δουν οτι εχω εστω ενα στοιχειώδες υπόλοιπο αλλα δεν τα δέσμευσαν τα λεφτά.
Μετά την πρώτη φόρτιση η eurobank σε χρεώνει εω εξής για τις επαναφορτίσεις
Για την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα

Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR)

32 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ

101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ

άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ

Last edited:
καλα να παθουν οι καρμιρηδες. και εγω και ο Trisalon ειχαμε ολη την καλη διαθεση να τους κανουμε πλουσιοτερους....
ναι δοκιμασανε να τραβηξουν για να δουν οτι εχω εστω ενα στοιχειώδες υπόλοιπο αλλα δεν τα δέσμευσαν τα λεφτά.
Μετά την πρώτη φόρτιση η eurobank σε χρεώνει εω εξής για τις επαναφορτίσεις
Για την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα

Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR)

32 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ

101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ

άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ

το θεμα ειναι οτι θελω να δοκιμασω το μαγαζι γιατι εχει πολυ καλες τιμες , αν βγαλω eurobank Prepaid θα ειμαι οκ αφου την δεχεται οπως μας λες , και η πρωτη φορτιση ειναι δωρεαν μαζι με την εκδοση της καρτας σωστα?

όχι.Κατα την πρωτη φόρτιση θα χρεωθεις
2 ευρώ για ποσό 32-100,
5 ευρώ για ποσό 101-500,
10 ευρώ για ποσό 500- INF,

μετα την πρωτη θα χρεωνεσαι
1 ευρώ για ποσό 32-100,
2 ευρώ για ποσό 101-500,
5 ευρώ για ποσό 500- INF,

θα σου προτεινα αν εχεις και λογαριασμό καταθέσεων στη eurobank να βγαλεις και κωδικους ebanking και να τα κανεις ολα απο το σπιτι σου.

τελικά δεν κρατήθηκα και την έκανα την αγορά απο το shopto.net.να δω τωρα ποτε θα φτασει στο πατρικό μου και ποτε θα μου το φέρει (στο κεφάλι μου) η μάνα μου

τελικά δεν κρατήθηκα και την έκανα την αγορά απο το shopto.net.να δω τωρα ποτε θα φτασει στο πατρικό μου και ποτε θα μου το φέρει (στο κεφάλι μου) η μάνα μου

τι πηρες?

τον μικρομέγαλο πλανήτη... χρεώθηκα σε λίρες (~38 ευρω με βαση τη σημερινη ισοτιμία) και όχι στην τιμή που είχαν για ευρω´(~41).Μένει να δω πόσα θα αφαιρεθούν απο την πιστωτική

36+4,99 = 41,99 καλη τιμη
δεν εφαρμοζουν τις ισοτιμιες και εχουν ακριβα μεταφορικα για αυτο πουλανε τοσο φτηνα

http://www.shopto.net/page.php?page=dettagli&codart=PS3LI00&n=LittleBigPlanet&p=PS3

4026 : 3D-Authentication failed. This vendor rules require a successful 3D-Authentication.

αυτο ειναι το προβλημα , ρωτησα και ενα φιλο τωρα απο το msn αντιμετωπισε ακριβως το ιδιο προβλημα και με την eurobank Pre paid που ειχε μια με την εθνικη ομαδα του μπασκετ , οποτε με γλυτωσε απο το κοπο να μπω στα εξοδα φορτισης και εκδοσης

και με την eurobank Pre paid που ειχε μια με την εθνικη ομαδα του μπασκετ ,

Ουπς, αυτη ακριβώς έχω και γω.:BDGBGDB55:
Είναι στο processing τώρα η παραγγελιά.
Order Date: 2008-11-19
Order Total: £26.80
Order Status: PROCESSING
μου εχουν στειλει μέιλ με αποδειξη και αλλο ενα για επιβεβαιωση της παραγγελίας.Για να δουμε αν θα προχωρήσει

Ουπς, αυτη ακριβώς έχω και γω.:BDGBGDB55:
Είναι στο processing τώρα η παραγγελιά.
Order Date: 2008-11-19
Order Total: £26.80
Order Status: PROCESSING
μου εχουν στειλει μέιλ με αποδειξη και αλλο ενα για επιβεβαιωση της παραγγελίας.Για να δουμε αν θα προχωρήσει

τελικα πηγα και εβγαλα και εγω σημερα ακριβως την ιδια και δοκιμασα στο καταστημα το ιδιο μου εβγαλε
δεν την δεχεται το καταστημα ουτε αυτη την καρτα , εστειλα μαιλ μου απαντησαν πως δουλευει ολο το συστημα

For high values order we require a card signed up for Verified by
Visa or Mastercard Securecode, also known as 3D authentication.

3D authentication is an additional layer of security for you and ourselves
when buying online, and is setting up a pin code directly with your bank for
buying with shops such as ours. Most banks do support this already, although
some are lagging behind a little implementing it. You can see which banks do
by clicking the appropriate logo towards the bottom right on our website
(MasterCard Securecode or Verified by Visa depending on what your card is),
and this link will also give you the option to register for the service
directly with your bank. If they're not listed it's probably best to check
with your bank directly in case they do and it's just the link that has not
been updated.

Once you've registered for this hopefully you'll be able to purchase from us
fine, although if you receive a further error it may be down to your card
address details conflicting with those of your bank. So make sure your card
address doesn't contain any abbreviations, includes any necessary hyphens,
and if necessary try with/without a space in the post code. It may even be
case sensitive. Failing that it's perhaps a temporary problem with your
banks 3D secure system or they have your details down incorrectly so check
this with them.

Οποτε με αλλη καρτα εκανες την συναλλαγη οχι με αυτη ,η μονη τραπεζα που εκδιδει καρτες με secure code που θελει το εν λογω καταστημα ΕΙΝΑΙ η εμπορικη , το διαβασα και στα Forum αλλωστε , και ειναι το μοναδικο κατστημα που εφραμοζει αυτα τα συστηματα , σε blah κια game που εχω ψωνιζει οι συναλλαγες γινανε αμεσως
Μου μεινε η καρτα θα την χρησιμοποιησω στο ps store ελπιζω να δουλευει εκει.

η καρτα που χρησιμοποιησα ειναι αυτη

για ευνοητους λογους μαυρισα τους αριθμους. Με αυτη εχω ψωνίσει απο Αμερικη, Ιαπωνία και πάμπολες φορές απο ευρώπη και τη χρησιμοποιω και στο pc store.αυτη που (μάλλον ασκοπα) εβγαλες ίδια είναι?

και μόλις πριν λίγο έγινε dispatched η παραγγελία.Άρα μάλλον δεν τους δημιούργησε πρόβλημα η κάρτα.
@ trisalon Πραγματικά κρίμα που δε σου τη δέχονται.

Αυτό που υποψιάζομαι ειναι πως η δικιά μου κάρτα έγινε verified σε κάποια φάση στο παρελθόν χωρίς να το πάρω χαμπάρι.(το μυαλό μου πάει στο paypal)

Last edited: