παντως τη δικη μου την κλασικη προπληρωμενη visa απο eurobank μια χαρά μου τη δέχτηκαν.Σε ποια φαση της παραγγελίας σου εμφάνισε πρόβλημα?Εγώ την ακύρωσα στο checkout που επιβεβαιωνεις τη διευθυνση αποστολης(για λογους που εξηγω πιο πανω)
καλα να παθουν οι καρμιρηδες. και εγω και ο Trisalon ειχαμε ολη την καλη διαθεση να τους κανουμε πλουσιοτερους....
ναι δοκιμασανε να τραβηξουν για να δουν οτι εχω εστω ενα στοιχειώδες υπόλοιπο αλλα δεν τα δέσμευσαν τα λεφτά.
Μετά την πρώτη φόρτιση η eurobank σε χρεώνει εω εξής για τις επαναφορτίσεις
Για την φόρτιση/επαναφόρτιση της προπληρωμένης κάρτας Eurobank ισχύουν οι εξής χρεώσεις:
Ποσό Φόρτισης/Επαναφόρτισης Έξοδα Έξοδα
Φόρτισης (EUR) Επαναφόρτισης (EUR)
32 - 100 ευρώ 2 ευρώ 1 ευρώ
101 - 500 ευρώ 5 ευρώ 2 ευρώ
άνω των 501 ευρώ 10 ευρώ 5 ευρώ
τελικά δεν κρατήθηκα και την έκανα την αγορά απο το shopto.net.να δω τωρα ποτε θα φτασει στο πατρικό μου και ποτε θα μου το φέρει (στο κεφάλι μου) η μάνα μου
τον μικρομέγαλο πλανήτη... χρεώθηκα σε λίρες (~38 ευρω με βαση τη σημερινη ισοτιμία) και όχι στην τιμή που είχαν για ευρω´(~41).Μένει να δω πόσα θα αφαιρεθούν απο την πιστωτική
τελικά δεν κρατήθηκα και την έκανα την αγορά απο το shopto.net.να δω τωρα ποτε θα φτασει στο πατρικό μου και ποτε θα μου το φέρει (στο κεφάλι μου) η μάνα μου
και με την eurobank Pre paid που ειχε μια με την εθνικη ομαδα του μπασκετ ,
Ουπς, αυτη ακριβώς έχω και γω.:BDGBGDB55:
Είναι στο processing τώρα η παραγγελιά.
Order Date: 2008-11-19
Order Total: £26.80
Order Status: PROCESSING
μου εχουν στειλει μέιλ με αποδειξη και αλλο ενα για επιβεβαιωση της παραγγελίας.Για να δουμε αν θα προχωρήσει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.