Τοτε που εψαχνα για προβολεα, ειχα ακουσει οτι ο Χ10 ειχε θεματακι με την κινηση στα 24p.
Σαν εικονα παντως ηταν απο τους καλους της κατηγοριας...
Σαν εικονα παντως ηταν απο τους καλους της κατηγοριας...
Μέχρι και τα 2,000 Επσον 3500 από εκεί και πάνω benq w6000
γειά σας.
Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα μιας κι εγώ ενδιαφέρομαι για αγορά βιντεοπροβολέα αλλά δεν εχω ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα ποτέ.
Έχω έναν mac mini και τον έχω συνδέσει στην samsung tv για να βλέπω τις ταινίες 720p (με το plex.app για όσους γνωρίζουν). Πριν το mac mini είχα το AppleTV.
Τώρα όμως θέλω να το πάω παραπέρα σε διαστάσεις και σκέφτομαι για βιντεοπροβολέα σε συνδιασμό με τις καλοκαιρινές νύχτες στην αυλή. Ένας συνδυασμός υπέροχος!
Τι να προσέξω, ποιόν να προτιμήσω;
Απο συνδεσμολογία θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον HDMI τόσο για το mac mini όσο και για το appletv.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για τη δουλειά που το θές δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά λεφτά. Έναν αξιοπρεπή προβολέα με πολύ φώς χρειάζεσαι που να μην κοστίζει γύρω στα 700 Ευρώ.
Ψάξε στα μικρά της Optoma τη σειρά HD.
αν έχεις πρόβλημα με rainbow δες τον μικρό έπσον...δυστυχώς οι χαμηλής κατηγορίας τιμής dlp λόγω τεχνολογίας -μονότσιποι,με τροχό 4χ και κάτω- το έχουν έντονα...
πιο ασφαλής επιλογή οι lcd ...ίσως με κάποια μικρή παραχώρηση στο μαύρο και στην κίνηση...
Για τους jvc δεν τους εχω δει...αλλα τον Πανυ 4000 και τον 6000 τους εχω δει διπλα-διπλα και πιστευω το αντίθετο..μια και χρησιμοποιείται εκτενώς η λέξη ´´έυκολα´´´θα πω ότι ο πανα 4000 και όλη η σειρά της jvc είναι εύκολα καλύτεροι προβολείς από τον benq...και με ποιότητα κατασκευής σκάλες πιο πάνω...μην πω ασανσέρ πιο πάνω...![]()
συγκρινα έγω ποτέ τον πανα με τους jvc??μιλούσα για την ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΙΚΗΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 3000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΝΥ.....τα πράγματα βλέπεις είναι λίγο πιο περίπλοκα και πρέπει να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί στην κρίση μας....σχήμα υπερβολής έκανα....Φιλε libair προφανως εχεις μια εντονη κλιση στους panasonic.Καλα κανεις, αλλα μην τους συγκρινεις με τους jvc, ειναι ιεροσυλια...
Επισης οτι μοσχοπουλιεται δεν ειναι απαραιτητα καλυτερο.Συνηθως το αντιθετο συμβαινει με τους προβολεις.
καλημερα απλα θα ηθελα να πω την ταπεινη μου γνωμη μιας και εγω ειχα ανοιξει το θεμα εχθες στησαμε με τον μανωλη καστρουνη τον benq w-6000 που αγορασα προσφατα μπορω να πω οτι εμεινα αφωνος (απο την μικρη πειρα που εχω σε βιντεοπροβλεις ) ο προβολεας ηταν αψογος τοσο στο σκοταδι οσο και σε φωτεινο περιβαλλον θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω τοσο στον μανωλη οσο και στα αλλα παιδια του avclub που με βοηθησαν στην επιλογη του συγκεκριμενου προβολεα
συγκρινα έγω ποτέ τον πανα με τους jvc??μιλούσα για την ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΙΚΗΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 3000 ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΝΥ.....τα πράγματα βλέπεις είναι λίγο πιο περίπλοκα και πρέπει να είμαστε λίγο πιο φειδωλοί στην κρίση μας....σχήμα υπερβολής έκανα....
αν και ψάξτο λίγο πόσο κοντά έρχεται ο πανα 4000 στο μικρό jvc....με το σωστό καλιμπράρισμα ...δεν χάνεις τπτ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.