Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Τι δεν παίζει;

Ερώτηση. Ο δίσκος που έβαλες ήταν φορμασισμένος σε FAT32 ή NTFS; (φαντάζομαι σε FAT32 όμως)

Από πού;

Διευκρινισεις

Παιζει αυτα που προβλεπεται να παιζει ενα DVD recorder δηλ δεν παιζει HD αρχεια -(δεν παιζει mkv και αλλα HD formats)

ΟΙ δισκοι που δοκιμασα ειναι fat 32 οχι ntfs που δεν τους βλεπει (το λεει και στο manual)

Απο πολυrama (καταλαβαινεις τι εννοω)

Διευκρινισεις

Παιζει αυτα που προβλεπεται να παιζει ενα DVD recorder δηλ δεν παιζει HD αρχεια -(δεν παιζει mkv και αλλα HD formats)
Σε Divx δεν είδες κάποιο πρόβλημα σε υποτίτλους (εσωτερικούς ή εξωτερικούς), ή κάτι με τα ελληνικά (να μην τα εμφανίζει ή να τα βγάζει κινέζικα);
Λογικό είναι να μην παίζει HD αρχεία.
ΟΙ δισκοι που δοκιμασα ειναι fat 32 οχι ntfs που δεν τους βλεπει (το λεει και στο manual)
Επίσης λογικό.
Ναι γιατρέ μου, το 'πιασα το υπονοούμενο...

Διευκρινισεις

Μήπως έχεις προσπαθήσει να κάνεις εγγραφή από δορυφορικό δέκτη? Σε ρωτώ γιατί ορισμένα μηχανάκια την αρνούνται για κάποιο λόγο!
Το μέγεθος και η θέση των χαρακτήρων στους ελληνικούς υπότιτλους είναι ικανοποιητικά? Αναφέρομαι σε θέαση οθόνης αναλογίας 16:9
Επίσης έχω διαβάσει για μια καθυστέρηση στην απόκρυση του μηχανήματος μεταξύ λειτουργιών του (τέλος εγγραφής, κίνηση μεταξύ μενού). Έχεις παρατηρήσει κάτι?
Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά αν είναι τέτοιο κελεπούρι έφυγα σφαίρα να το πάρω!!!

Μήπως έχεις προσπαθήσει να κάνεις εγγραφή από δορυφορικό δέκτη? Σε ρωτώ γιατί ορισμένα μηχανάκια την αρνούνται για κάποιο λόγο!
Το μέγεθος και η θέση των χαρακτήρων στους ελληνικούς υπότιτλους είναι ικανοποιητικά? Αναφέρομαι σε θέαση οθόνης αναλογίας 16:9
Επίσης έχω διαβάσει για μια καθυστέρηση στην απόκρυση του μηχανήματος μεταξύ λειτουργιών του (τέλος εγγραφής, κίνηση μεταξύ μενού). Έχεις παρατηρήσει κάτι?
Συγνώμη για τον καταιγισμό των ερωτήσεων αλλά αν είναι τέτοιο κελεπούρι έφυγα σφαίρα να το πάρω!!!

Δεν εχω δορυφορικο δεκτη

Οι υποτιτλοι -κατ εμε-ειναι μια χαρα

Απο οτι καταλαβα διαβασες και συ το ιδιο review
Εναν μικρο δισταγμο στις εντολες αλλα επ ουδενι δεν αποτελει καποιο σοβαρο προβλημα

Φαίνεται ότι το Philips δεν είναι πλέον "η" ευκαιρία, το Multirama το πήγε στα 389 (σε μερικές μέρες μόνο!).
Ας περιμένουμε τότε και τα φετινά μοντέλα της Sony...

70 ευρω αυξηση?
surprised-035.png

Τελος παντων. Οριστε και ενα review για ενδιαφερομενους αγγλομαθεις.
http://www.digilidi.cz/philips-dvdr5570h-5520h-hdd-recorder-test-review

Φαίνεται ότι το Philips δεν είναι πλέον "η" ευκαιρία, το Multirama το πήγε στα 389 (σε μερικές μέρες μόνο!).
Ας περιμένουμε τότε και τα φετινά μοντέλα της Sony...

Γεια και χαρα σας-bye-
Την Παρασκευη το πηρα 319 Ε σε 6 ατοκες μηνιαιες δοσεις
Σημερα το βλεπω στα 389 Ε
Σιγουρα ειμαι λιγο ...φαρδος

Γεια και χαρα σας-bye-
Την Παρασκευη το πηρα 319 Ε σε 6 ατοκες μηνιαιες δοσεις
Σημερα το βλεπω στα 389 Ε
Σιγουρα ειμαι λιγο ...φαρδος

Και εγώ που .....το λιβάνιζα μια βδομάδα και δεν το πήρα τι άλλο είμαι εκτός από @#$%^ας ? :icon15: ~~~

Παιδες εαν ειναι για τόσα χρήματα, η καλύτερη λύση ακούει στο όνομα Pioneer 555 που παίζει κοντά στα 400 Ευρώ

Κριμα γιατί στα 320 ευρώ το Philips ήταν κελεπούρι...

Το ανωτέρω Pioneer όμως δεν διαθέτει DVB-T...
Βγήκαν και τα φετινά LG, το αντίστοιχο μοντέλο με 250 GB και DVB-T (LG RH-T398H) στα 369 .

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=134&pd=751

Άντε να δούμε και τα νέα Sony και να αποφασίσουμε (εμείς της μεσαίας κατηγορίας τιμής!).

Το ανωτέρω Pioneer όμως δεν διαθέτει DVB-T...
Βγήκαν και τα φετινά LG, το αντίστοιχο μοντέλο με 250 GB και DVB-T (LG RH-T398H) στα 369 .

http://www.avoutlet.gr/default.aspx?pid=70&cgid=134&pd=751

Άντε να δούμε και τα νέα Sony και να αποφασίσουμε (εμείς της μεσαίας κατηγορίας τιμής!).

Aναφέρομαι στο μοντέλο 555HX-S που προφανώς διαθέτει DVB-T
Εαν είναι να δώσεις 350 Ευρώ για το LG, βάλε κάτι ακόμα και πάρε το Pioneer.. άλλη κατηγορία.. Ειδικά σαν Player (γιατί το recorder δεν το αγοράζουμε μόνο για να γράφουμε..) η διαφορά υπέρ του Pioneer είναι μεγάλη..

Last edited:
Κι όμως, αν το ψάξετε στο skroutz θα βρείτε ότι το dvdr5570h κάνει 280Ε

-bye-

γνωριζετε αν τα συγκεκριμενα recorders κανουν upscale και το τηλεοπτικο σημα?

PHILIPS 5570H HDD-DVD RECORDER

...Θα επαναλαβω πως το Philips στα 319 ευρω που to πηρα

και με βαση αυτα που διαπιστωσα -ιδιοις ομμασι- ειναι εξαιρετικο

Ενταξει δεν ειναι τοσο καλο σαν player (ελλειψει αλγοριθμων καταστολης θορυβων και αλλων τινων) συγκρινομενο με το PS3 αλλα ειναι καταπληκτικος εγγραφεας ανεξαρτητως πηγης εγγραφης(συγκρινομενο και με αλλα πολυ ακριβοτερα recorders) ,ειναι απολυτως αθορυβο οταν παιζει DVD η γραφει στον σκληρο ,παιζει τα divx με ελληνικους υποτιτλους.μπορεις να του βαλεις στη θυρα usb ειτε card reader ειτε USB εξωτερικο και να παιζεις τα παντα απο εκει

Εχει υβριδικο tuner(Η ποιοτητα του αναλογικου δεν παιζεται.....)
Οι συνδεσεις του παιζουν ολες (ηθελα να ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι ενταξει οταν θα χρησιμοποιω διαφορες πηγες)
Απο την βιντεοκαμερα SONY PC 1000E μεσω ilink ελεγχω με το Remote control του Philips τοσο το recorder οσο και την καμερα με ενα κουμπι

Το εχω συνδεσει με coaxial out με τον ενισχυτη και παιζει μια χαρα
Εχει εισοδο coaxial in για να συνδεσεις πηγη με πολυκαναλο ηχο 5.1 και να την καταγραψεις

Απο το hdmi περνανε ολες οι πηγες και γινονται upscaled δινοντας μια πολυ καλυτερη εικονα απο την αρχικη ποιοτητα που θα μπορουσες να παρεις απο την εκαστοτε πηγη που χρησιμοποιεις (σε upscaling υποβαλλονται και τα τηλεοπτικα καναλια επιλεγοντας την αναλυση απο 440p μεχρι και 1080 p)

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι- και το δειχνει -πολυ καλη
Εξαιρεση αποτελει το τηλεχ το οποιο ειναι μετριο ποιοτικα αλλα αποδεκτο

Εγγυηση 2 χρονια

Το manual καλο αλλα μερικα πραγματα πρεπει να τα ψαξεις λιγο μονος σου απλα γιατι δεν υπαρχουν σαν πληροφοριες!!!

Τα οποια μειονεκτηματα του περνανε σε δευτερη μοιρα οταν σκεφτει κανεις το τελικο κοστος κτησης-

Γεια χαρα

Last edited:
Tο θέμα ειναι οτι η τιμή που το πήρες το Philips δεν υφισταται πλέον.. αλλά οποιος το πετύχει στα λεφτά αυτά εννοείται οτι το χτυπάει αβασάνιστα και αβίαστα -bye-

Κι όμως, αν το ψάξετε στο skroutz θα βρείτε ότι το dvdr5570h κάνει 280Ε

-bye-

Αυτό το κατάστημα που το έχει τόσο το ξέρεις; Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία και προηγούμενη εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα. Το θέμα είναι να το βρεις από κάποιον αξιόπιστο.

Tο θέμα ειναι οτι η τιμή που το πήρες το Philips δεν υφισταται πλέον.. αλλά οποιος το πετύχει στα λεφτά αυτά εννοείται οτι το χτυπάει αβασάνιστα και αβίαστα -bye-
Ένα άλλο θέμα είναι, τι έγινε και ακρίβυνε; Επειδή ανέβηκε το πετρέλαιο; Πόσο καίει στο χιλιόμετρο;