Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

γεια σε ολους!
σας μεταφερω την προσωπικη μου εμπιρεια απο τα dvd :
μονο τα LG πεζουν dvx με .srt και μονο αυτα εμπιστεβομαι...αγορασα και ενα samsung απο το Πλαισιο αλλα ενω διαβαζε τα ελληνικα,ειχε προβλημα με ορισμενους χαρακτιπες και η ταινια καταντουσε κουραστικοτατη.το μετακομησα στο δοματιο της κορης μου και αγορασα ενα LG 392H (Multirama ,89 euro) και (ξανα)βρηκα την υγεια μου!
σε σχεση με το LG 298H που ειχα (χαλασε και ειναι για επισκευη-εντος εγ/σης) ειναι τουλαχιστον 2 φορες γρηγοροτερο τοσο απο dvd οσο και απο usb ,παντα σε dvx με εξωτερικους υποτιτλους.
αν καποιος αλλος δοκιμασε καποιο αλλο και τα παει εξισου καλα με dvx και .srt να το μοιραστουμε.και εγω εκανα λαθος αγορα με το samsung αλλα τουλαχιστον το παραδεχωμαι και δεν λεω μια χαρα πεζει αφου πονουσε το κεφαλι μου με το ωα προσπαθω να ξεχωρισω το ο απο το θ.

Γεια σας παιδιά! θα ήθελα να επισημάνω ότι γι αυτούς που έχουν κάποια προβληματάκια με τούς υπότιτλους Divx υπάρχει το προγραμματάκι AVIAddXSubs το οπoίο ενσωματώνει κατά κάποιο τρόπο τους υπότιτλους στην ταινία μέσα σε 2-3 λεπτά, και κατόπιν μπορείς να τους δεις με επιλογή απ'το remote control, τους υπότιτλους τους επεξεργάζεσαι σε χρώμα μέγεθος γραμματοσειρά και θέση, και μπορείς να τούς δεις μόνο σε συσκευή DVD και όχι PC.
Με το πρόγραμμα αυτο δεν γίνεται recoding του αρχείου απλά οι υπότιτλοι είναι σταθεροί και παίζονται παράλληλα και μπορείς να τούς απενεργοποιήσεις.
Ο δημιουργός είναι έλληνας και το προγραμματάκι τσάμπα.
Το site του είναι σε αυτή τη διεύθυνση τα αναλύει όλα και μπορείς να το κατεβάσεις:
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Γεια σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω βάλει και ξεχωριστό thread. αλλά ρωτά κι εδώ.
Philips DVDR5570H vs SONY RDR-HX780
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, καμιά πρόταση; Το philips ειναι κάπως πιο ακριβό, αλλά για τα sony άκουσα ότι έχουν πρόβλημα με ελληνικους υπότιτλους.
Επίσης νομίζω ότι το philips έχει ψηφιακό δέκτη ενώ το sony όχι.
thanks in advance...

Απάντηση: Re: Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Γεια σε όλους, θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω βάλει και ξεχωριστό thread. αλλά ρωτά κι εδώ.
Philips DVDR5570H vs SONY RDR-HX780
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, καμιά πρόταση; Το philips ειναι κάπως πιο ακριβό, αλλά για τα sony άκουσα ότι έχουν πρόβλημα με ελληνικους υπότιτλους.
Επίσης νομίζω ότι το philips έχει ψηφιακό δέκτη ενώ το sony όχι.
thanks in advance...

Πήρα το Philips 5570 πρόσφατα. Δεν πολυασχολήθηκα μαζί του ακόμα αλλά μου φένεται αρκετά πιο δύσχρηστο από το LG 188 που είχα. Από εικόνα είναι πολύ πολύ καλύτερο, έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και είναι πολύ αθόρυβο.

To Philips..

Ειναι πολύ καλό μηχάνημα και παιζει τα πάντα ενώ δεν εχει κανένα πρόβλημα με Ελληνικούς υπότιτλους..

@ cospan @ Γιώργος Χατζηδάκης, Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Περιμένω κι άλλες γνώμες αλλά ήδη έχω αρχίσει να κλίνω προς το philips.

Τελικά πήρα σημερα το Philips DVDR5570H 389 ευρώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίζει ελληνικούς υπότιτλους και απο dvd και απο usb, και παρά το κάπως πολύπλοκο μενού του έχει πολλές δυνατότητες.

Φίλε elephinoras έκανες καλή αγορά, ακόμα και σε αυτήν την τιμή. Ασχολήσου λίγο μαζί του και θα σε ανταμείψει, κι ας μην είναι πρωταθλητής στην ευκολία χρήσης.
Το έχω και εγώ λίγο καιρό τώρα και το έχω καταευχαριστηθεί.
Καλορίζικο λοιπόν και περιμένουμε εντυπώσεις...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Παντως στις επομενες 15 μερες αναμένεται ξεστοκάρισμα παλαιότερων μοντέλων DVD Recorders οπότε οι ενδιαφερόμενοι έχετε το νου σας..

(Στα Carrefour παιζει ενα LG με 90 Ευρώ περσινο μοντέλο με σκληρό δισκο 80Gb νομίζω)

Από υπότιτλους πως τα πάει αυτό; Από flash μπορεί να παίξει ταινίες;

Eχω το DVDR5570 και πέζει από USB μέ flash ταινίες.
ολο ετσι το δουλευω εγω .ποτε δεν εχω γραψει ακομη ουτε
ενα DVD ..δεν χρειαζετε..σε συνδιασμο με το δισκο.

αυτο που δεν ξερω άν παίζει δισκάκια BLU RAY HD 1080 .. ?
παίζει λές...είμε φανταρος τωρα καί δεν μπορω να το τσεκαρω.
αν ξερεις πές μου γιατι θέλω να δω σε 1080 καμια τενια.
μεχρι τωρα όλο divx blepoume.

Οχι δεν παιζει BR δισκάκια.. Mπορεις ονως συνδέσοντας το με την TV σου μεσω HDMI να δεις DVD δισκάκια της αγοράς με upscale στα 1080p

Έχω ακούσει για το philips dvdr5570. Διάβασα στο forum ότι παίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (*.srt). Όταν όμως ρώτησα σε site στο internet που το πουλάνε αλλά και την ίδια την philips (τηλ 6162000) μου δώσανε διφορούμενες απαντήσεις (παίζει αλλά όχι όλους - ίσως να παίζει - δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους - ίσως με filmware). Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Όλα τα χαρακτηριστικά που διάβασα στο internet αλλά και το manual που κατέβασα με καλύπτουν απόλυτα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν όντως παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ τις ταινίες να τις βλέπω από usb flash και να μπορώ να τις αντιγράψω στον σκληρό δίσκο μαζί με τους υπότιτλους. Το manual αναφέρει πως αντιγράφει ταινίες με επέκταση avi και divx από usb στον HDD, δεν λέει τίποτα όμως για τα αρχεία srt.

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μία απάντηση

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Αγορά DVD Recorder με σκληρό & USB!

Έχω ακούσει για το philips dvdr5570. Διάβασα στο forum ότι παίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους (*.srt). Όταν όμως ρώτησα σε site στο internet που το πουλάνε αλλά και την ίδια την philips (τηλ 6162000) μου δώσανε διφορούμενες απαντήσεις (παίζει αλλά όχι όλους - ίσως να παίζει - δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους - ίσως με filmware). Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Όλα τα χαρακτηριστικά που διάβασα στο internet αλλά και το manual που κατέβασα με καλύπτουν απόλυτα. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν όντως παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης με ενδιαφέρει να μπορώ τις ταινίες να τις βλέπω από usb flash και να μπορώ να τις αντιγράψω στον σκληρό δίσκο μαζί με τους υπότιτλους. Το manual αναφέρει πως αντιγράφει ταινίες με επέκταση avi και divx από usb στον HDD, δεν λέει τίποτα όμως για τα αρχεία srt.

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μία απάντηση

Ευχαριστώ

Φίλε mdl1888 αν διαβάσεις προσεκτικά στο παρόν νήμα τις εγγραφές #18, #19, #21, #37, #73, #79 και #85, θα βρείς τις απαντήσεις στα ερωτηματικά σου.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

GEODENGR Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Είχα διαβάσει το forum και γι'αυτό τον λόγο επέλεξα το συγκεκριμένο μηχάνημα. Όταν ρώτησα όμως σε δύο site μου απάντησαν ότι δεν παίζει όλους τους υπότιτλους αλλά ορισμένους ενώ από την philips μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν γιατί, άκουσον άκουσον, δεν έχει σταλεί από πελάτη στο service το συγκεκριμένο μοντέλο για να μπορέσουν να το μελετήσουν. Από ότι κατάλαβα εσύ, όπως και άλλοι, θεωρείς πως τα παίζει όλα. Γι'αυτό ζήτησα μία επιπλέον επιβεβαίωση από το foirum. Σε παλαιότερες αγορές μου τα forum μου με βοήθησαν πάρα πολύ και με γλύτωσαν από λάθος αγορές. Θα το εμπιστευτώ λοιπόν για άλλη μία φορά. Την Παρασκευή θα βγω στην αγορά να το πάρω και θα σας στείλω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Το παράγγειλα σήμερα από το 5050.gr με 359 + 7,14 μεταφορικά. Η Ηλεκτρονική το έδινε 439 . Κλοπή.

Επαναφέρω το θέμα για να ζητήσω ταπεινά βοήθεια.

Θα ήθελα να μου προτείνετε το φθηνότερο δυνατόν DVD recorder που να έχει
δυνατότητα χρήσης ως PVR (με pause στην livetv δηλαδή), και έξοδο HDMI και ψηφιακό δέκτη.
Δεν με ενδιαφέρει κάποιο άλλο feature, το θέλω για να κάνω pause την tv και να γράφω κανέναν αγώνα.

Επαναφέρω το θέμα για να ζητήσω ταπεινά βοήθεια.

Θα ήθελα να μου προτείνετε το φθηνότερο δυνατόν DVD recorder που να έχει
δυνατότητα χρήσης ως PVR (με pause στην livetv δηλαδή), και έξοδο HDMI και ψηφιακό δέκτη.
Δεν με ενδιαφέρει κάποιο άλλο feature, το θέλω για να κάνω pause την tv και να γράφω κανέναν αγώνα.

Παλι τα ιδια θα λεμε?
(Philips DVDR 5570 H)-bye-

Επείδή ενδιαφέρομαι κι εγώ το Sony RDR-HX650 τί λέει;
Έχω κάποιο LG αλλά χρειάζομαι HDMI και upscaling για να στέλνω σήμα στο HDMI switch και από κεί στον προβολέα... Το μέγεθος το σκληρού δίσκου δεν είναι σημαντικό - να υπάρχει όμως... Επίσης με ενδιαφέρει ο δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης...