Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

θελω να αγορασω κατι καλο για τα ηχεια που εχω και απο οτι εχω μαθει, ειναι δυσκολα ηχεια.αλλιως παω και σε πολυ ποιο φτηνο ενισχυτη....αλλα ποιον??? για να εχω και μια διαφορα απο τον yamaha 592 10ετιας που εχω! αυτα!

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

http://reviews.cnet.com/separate-sp...07-7869_7-30113673.html?tag=mncol;lst#manDesc

Για ηχεία με ευαισθησία 87dB/w/m όπως τα δικά σου, δεν κάνει κανένας A/V ενισχυτής αυτής της κατηγορίας τιμής.

Δες κάποιον ΟΝΚΥΟ απ' τον ΤΧ-SR608 και πάνω....

http://www.eu.onkyo.com/indices/A_V_Receiver_5917373.html

Ετσι ειχε πει ο Κωστας, οποτε ο 609 μαλλον θα σου κανει μια χαρα..

Εγω δεν εχω τις γνωσεις για να μπορω να σε βοηθησω..

Η ενσταση μου ηταν σε θεωρητικο επιπεδο, δλδ του να παρεις ενισχυτη που θα τον κρατησεις για 10 χρονια..

πολυ μπερδεμα βρε παιδι μου. Λοιπον ποιον ενισχυτη να αγορασω για τα ηχεια που εχω? ανεξαρτητως μαρκας!Για να δουμε που θα καταληξουμε!

Εφοσον σου ειπαν οτι μονο οι ονκυο δεχονται 4Ω ηχεια, αν ημουν στην θεση σου θα επερνα τον 608 που τον παιρνεις και τσαμπα πλεον και θα τελειωνα..

Συγουρα μονο οι onkyo δεχονται 4Ω ηχεια? κατι αλλο?
Βρε chkat31 αυτα για μενα ειναι κινεζικα! αλλη βοηθεια?

o onkyo 609 κανει? αν ειναι να παω εκει και να τελειωνω. ετσι και αλλιως καμια ταινιουλα θα βλεπω και μουσικουλα τα σ/κ σε χαμηλες με μετριες εντασεις! αν κανει τον παραγγελνω απο schlauershoppen

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

Συγουρα μονο οι onkyo δεχονται 4Ω ηχεια? κατι αλλο?
Βρε chkat31 αυτα για μενα ειναι κινεζικα! αλλη βοηθεια?

Γιατι ειναι κινεζικα φιλε μου?
Δες ποσα Watt βγαζει rms βγαζει ο καθε ενισχυτης ας ειναι παλιοτερα μοντελα απλως δειχνει την ικανοτητα καθε κατασκευαστη κατα ποσο μπορει να δωσει ταυτοχρονα σε πολυκαναλο προγραμμα την ισχυ.
Εγω π.χ. εχω τον marantz τον 5005 τον οποιο το εψαξα πολυ πριν τον αγορασω και τον πηρα λογω ισχυρου τροφοδοτικου και να μπορει να μου οδηγησει τα ηχεια μου ανετα καθοτι ειναι 6ωμα ολα. Pionneer που ακουσα τον 920 δε με ενθουσιασε. Onkyo επισης καλος σε δυσκολα ηχεια λογω επαρκειας τροφοδοτικου και ικανου να οδηγησει 4ωμα ηχεια.

ο marantz 5005 που εχεις κανει και για τα δικα μου ηχεια? η να παω στον 609 και να τελειωνω?

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή...αλλα ποιον?

ο marantz 5005 που εχεις κανει και για τα δικα μου ηχεια? η να παω στον 609 και να τελειωνω?

Στο απαντησα ηδη στο προηγουμενο μηνυμα. Onkyo για 4ωμ ηχεια.

Και παλι εδω, τελικα θα παω σε ποιο μεγαλο ενισχυτη.Λοιπον εχουμε και λεμε.
Onkyo 809 ή Yamaha 2067 ? εναν απο τουσ 2 θα παρω μεχρι τελος τ μηνα! Τον yamaha θα τον παρω απο ελλαδα σε ατοκες (με συμφερει) τον onkyo απο γερμανια. Τι λετε λοιπον ποιον απο τους δυο? ποιος ειναι καλυτερος? Ευχαριστω!

και αλλη μια τελευταια ερωτηση! ο 2067 κανει για τα ηχεια μου?
τον εχω βρει στο χιλιαρικο εδω ελλαδα , η διαφορα ειναι μικρη για παραγγελια απο εξω!

Θελω να αγορασω εναν ενισχυτη ο οποιος να μπορει μεσω της θυρας ethernet να συνδεθει σε δυκτιο (dlna)
και να παιζει ολα τα αρχεια media που εχω στο laptop, κυριως mkv, avi, mp3, flac.
Λογω του οτι ειμαι ψιλοαρχαριος δεν μπορω να καταλαβω αν π.χ. οι onkyo 609, yamaha 1067
μπορουν να κανουν αυτα που θελω.
Πληροφοριακα αν μπορει καποιος να μου πει πως λειτουργει το dlna,
(α) δηλαδη οταν θα εχουν συνδεθει ολα μαζι (router, laptop, ενισχυτης), ο ενισχυτης "παιρνει" το αρχειο απο το laptop και το παιζει σε δικο του media palyer
ή δεινει εντολη στο laptop να παιξει σ'αυτο και αναμεταδιδει την εικονα και ηχο.
(β) μπορω να χειριζομαι το youtube στο laptop και να μεταφερεται στον ενισχυτη και κατ' επεκταση η εικονα στην τηλεοραση.

Υποψιν οτι ο ενισχυτης θα ειναι ενσυρματα συνδεδεμενος στο router, ενω το laptpo με wifi.

Κανενας ενισχυτης δεν θα σου παιξει ολα αυτα που ζητας.Τα αρχεια βιντεο τα ξεχνας προκαταβολικα.Πλεον τα νεα μοντελα που υποστηριζουν dlna παιζουν και flac αλλα δεν ξερω με τι οριο...