Ο πριμάρε (ο αντίστοιχος ολοκληρωμένος) που είχα ακούσει σε αντιπαράθεση με το roksan kandy k2 με τα proac studio mk2 αν θυμάμαι καλά όταν έψαχνα για ηχεία όντας τελείως μα τελείως άστρωτος μου είχε αφήσει καλή εντύπωση (για άστρωτο μηχάνημα) από πλευράς ατμοσφαιρικότητας. Απλά δεν είχε δικαιολογήσει εκείνη τη στιγμή στο μυαλό μου το έξτρα κόστος (έχοντας ήδη πάρει τον kandy ο οποίος είναι όντως ατμοσφαιρικός όπως λέει ο leo) σε σχέση με τον ενισχυτή που ήδη είχα. Είχε καλύτερο drive και ίσως να μη με συνεπήραν ιδιαίτερα οι χροιές (ξανατονίζω πως το μηχάνημα ήταν άστρωτο). Από roksan νομίζω πως κανένας από τους δύο της εταιρίας δε θα μπορούσε να ταίσει τα συγκεκριμένα ηχεία επαρκώς και θα χρειαζόταν διενίσχυση.
Γενικά αν θέλει ο φίλος να συγκεντρώσει σε ένα ποστ πλήρη περιγραφή του σεταπ του (ηχεία, ενισχυτή, dac, καλώδια interconnect & ηχείων, πηγή που ταίζει το dac κλπ) καθώς και κάποιο σχεδιάγραμμα του χώρου τοποθέτησης των ηχείων ίσως κάποιοι πιο έμπειροι μπορούσαν να βοηθήσουν λίγο περισσότερο. Επίσης ας μας αναφέρει το πόσες ώρες υπολογίζει πως έχουν παίξει ο ενισχυτής και τα ηχεία και σε τι εντάσεις.
Πάντως για να πάρει τρισδιάστατη εικόνα θα πρέπει να φέρει το ισοσκελές κανονικά και τα ηχεία να έχουν απόσταση τουλάχιστον 70-80 πόντους πίσω τους από τους τοίχους και να μην υπάρχει τίποτα ψηλότερο από 40-50cm ανάμεσα τους στο βάθος αυτό ενώ από τα πλάγια κανένα μέτρο από τους τοίχους θα ήταν ταμάμ.
Γενικά αν θέλει ο φίλος να συγκεντρώσει σε ένα ποστ πλήρη περιγραφή του σεταπ του (ηχεία, ενισχυτή, dac, καλώδια interconnect & ηχείων, πηγή που ταίζει το dac κλπ) καθώς και κάποιο σχεδιάγραμμα του χώρου τοποθέτησης των ηχείων ίσως κάποιοι πιο έμπειροι μπορούσαν να βοηθήσουν λίγο περισσότερο. Επίσης ας μας αναφέρει το πόσες ώρες υπολογίζει πως έχουν παίξει ο ενισχυτής και τα ηχεία και σε τι εντάσεις.
Πάντως για να πάρει τρισδιάστατη εικόνα θα πρέπει να φέρει το ισοσκελές κανονικά και τα ηχεία να έχουν απόσταση τουλάχιστον 70-80 πόντους πίσω τους από τους τοίχους και να μην υπάρχει τίποτα ψηλότερο από 40-50cm ανάμεσα τους στο βάθος αυτό ενώ από τα πλάγια κανένα μέτρο από τους τοίχους θα ήταν ταμάμ.
Last edited: