είναι ευλογία που έχεις την δυνατότητα τόσων άμεσων προτάσεων/απαντήσεων.
Πριν 45 χρόνια καλούσαμε τους editors περιοδικών,στέλναμε μέιλ σε συνεργάτες τους για να πάρουμε μια γεύση..
Όλα όσα προτάθηκαν αν και στηρίζονται στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας έχουν το υποκειμενικό , το προσωπικό στοιχείο.
Πρέπει να κάνεις ακροάσεις στον χώρο σου με όσο περισσότερες προτάσεις, κάτι που αποκλείεται λόγω επαρχίας και είναι κάτι που μου στοίχησε προσωπικά πάρα πολύ..όσο δεν φαντάζεσαι.
Να θυμάσαι ότι στο τέλος δεν θα ακούς αριθμούς,όπως δεν 'ζεις' μόνο με αυτούς παρόλα όσα ακούγονται..(εκτός του αμφίπλευρου).
Εσύ είσαι που θα πρέπει να νιώθεις αυτό το συναίσθημα της εσωτερικής πληρότητας που δίνει η τέχνη της μουσικής.
Ακόμα και οι επισκέψεις,συν-ακροάσεις που όλοι κάναμε και κάνουμε είναι 'λίγες'..
Το ν ακούς μόνος σου και να μην θέλεις να το 'κλείσεις' επειδή έχεις όρεξη να ακούσεις ένα ακόμα δίσκο,ή ένα ακόμα έργο έχοντας αυτή την ψυχική ανάταση δεν θα το καθορίσουν τα διαγράμματα και οι αριθμοί κατά εμέ πάντα.
Η Focal έχει συνάψει συνεργασία με την Naim εδώ και χρόνια όπως ξέρεις.
Η οποία Naim έχει την Βρετανική φιλοσοφία του να κάνεις upgrade βάζοντας Extra τροφοδοσία.
Κοίταξε προς μεταχειρισμένο ολοκληρωμένο και μάζεψε αποταμιεύσεις για το τροφοδοτικό του.
Η χώρα μας δεν είναι πια παράδεισος ευκαιριών, όπως άλλες χώρες όποτε θέλει ψάξιμο.
Η πρόταση μου στηρίζεται σε ανάγνωση ξένων εντύπων που αρχειοθετούσα,σε προσωπική διά ζώσης εμπειρία.
Naim με Focal δεν είχα,αλλά άκουσα (και θα ακούσω..

σύντομα).
Naim βέβαια με άλλους συνδυασμούς.. πολύ.
Οι βρετανικές σχεδιάσεις με τα έξτρα τροφοδοτικά πάντα μ άρεσαν
Ρωτησε με μειλ την κατασκευάστρια εταιρεία,την αντιπροσωπεία, κάποιο ξένο έντυπο (Hifi choice,News,World).
Εγώ εκεί θα πήγαινα κ ας ήταν με Cyrus 8,9,10...
Δεν θα έχει την εξονυχιστική ανάλυση ενός 2000 , αλλά θα έχει πολύ .... πολύ ΜΟΥΣΙΚΉ.