- 19 June 2011
- 732
Re: Αγορά ενισχυτή και ηχεία για Home Cinema έως 1.000
Βασικά δεν θα μπουν σε σαλόνι φίλε αλλά σε σοφίτα η οποία ναι μεν είναι -αρκετά- μεγάλη, ωστόσο έχω χωρέσει αρκετά πράγματα μέσα (υπερδιπλο κρεβατι, TV μεγάλη, ps3, καναπες κτλ), οπότε δεν ξέρω αν τα Crystal Audio που άκουσα είναι υπεραρκετά ή αν θα χρειαστώ ηχεία όπως τα Roister. Τα Crystal Audio BPT5-10BL τα έχεις ακούσει;
Διάβαζα το πρώτο σου ποστ σ αυτό το νήμα κι είδα ότι θες να καλύψεις μεγάλο όπως λες σαλόνι. Εχω κάποιες αμφιβολίες αν μπορούν τα CA να σε καλύψουν, τα roister έχουν την απαραίτητη καμπίνα να σου δώσουν περισσότερο όγκο και σώμα στον ήχο για να καλύψεις το χώρο σου, αλλά αφού θα τα ακούσεις όπως λες σύντομα καλό θα ήταν να ξανάκουγες τα CA την ίδια μέρα που θα ακούσεις και τα roister και με δικό σου cd ή κάποιο άλλο αρχείο ώστε να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα και να ναι πιο φρέσκο το άκουσμα για τη σύγκριση.
Βασικά δεν θα μπουν σε σαλόνι φίλε αλλά σε σοφίτα η οποία ναι μεν είναι -αρκετά- μεγάλη, ωστόσο έχω χωρέσει αρκετά πράγματα μέσα (υπερδιπλο κρεβατι, TV μεγάλη, ps3, καναπες κτλ), οπότε δεν ξέρω αν τα Crystal Audio που άκουσα είναι υπεραρκετά ή αν θα χρειαστώ ηχεία όπως τα Roister. Τα Crystal Audio BPT5-10BL τα έχεις ακούσει;
Last edited: