Αγορά ενισχυτή και ηχεία για Home Cinema έως 1.000€

Δες και μεταχειρισμενα sub.......βεβαια αν θες καινουριο τοτε EARTHQUAKE S10....

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή και ηχεία για Home Cinema έως 1.000€

Δες και μεταχειρισμενα sub........βεβαια αν θες καινουριο τοτε EARTHQUAKE S10....

Δεν ενδιαφερομαι για μεταχειρισμενο φιλε. Ευχαριστω. Μάλλον για το EARTHQUAKE S10 θα πάω.

Last edited by a moderator:
αν εμπιστεύεσαι περιοδικά...

Αν υπάρχει ένα περιοδικό στο χώρο που εμπιστεύομαι κι όχι μόνο εγώ, αυτό είναι ο ΗΧΟΣ, όλες μου κι εννοώ ΟΛΕΣ μου οι αγορές όταν έστηνα το σύστημά μου έγιναν με γνώμονα αυτό το περιοδικό και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.

Αν υπάρχει ένα περιοδικό στο χώρο που εμπιστεύομαι κι όχι μόνο εγώ, αυτό είναι ο ΗΧΟΣ, όλες μου κι εννοώ ΟΛΕΣ μου οι αγορές όταν έστηνα το σύστημά μου έγιναν με γνώμονα αυτό το περιοδικό και δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.

+1 ;)

Ωραια παιδια ευχαριστω. Η αληθεια ειναι πως πολλα περιοδικα τα παιρνουν απο εταιρειες αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.

Ασχετο! Κοιταζα μερικα τευχη εποχης 2003 Hi-Tech και εβλεπα τις τιμες στις πρωτες plasma TVs... χαχαχα 42 ιντσες 7-14 χιλιαρικα! ελεος!! :p

Αυτό λες; Τις τιμές για τους προτζέκτορες τις είδες; Θυμάμαι τότε τις σύγκρινα με την αγορά αυτοκινήτου!!!!!

Αυτό λες; Τις τιμές για τους προτζέκτορες τις είδες; Θυμάμαι τότε τις σύγκρινα με την αγορά αυτοκινήτου!!!!!

χαχαχα τις ειδα μολις τωρα!!! Τελικα ισως να μην αξιζει να αγοραζουμε ακρειβα προϊόντα...

Και τωρα μπορεις να συγκρινεις τις τιμες με αγορα (μεταχειρισμενου) αυτοκινητου...

Και τωρα μπορεις να συγκρινεις τις τιμες με αγορα (μεταχειρισμενου) αυτοκινητου...

Nαι αλλά τώρα παίρνεις 1080 με υψηλή φωτεινότητα κι εκπληκτικά μαύρα με 700 ευρώ, ακόμα και μεταχειρισμένο με τόσα λεφτά και να αξίζει δύσκολα θα βρεις, ενώ τότε έπαιρνες 800χ600, με φωτεινότητα βράστα κι ήθελες 10000, τόσο είχα αγοράσει το VECTRA μεταχειρισμένο 4 ετών!!!!!!!

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=6766 Για τα JBL ποια η γνωμη σας και για το συγκεκριμένο ηχείο συγκρητικά με Ρόιστερ Emphassis 25;

Δεν τα ξέρω ηχητικά τα jbl γιατί δεν τα χω ακούσει, πρόσεχε όμως γιατί η τιμή των 232 ευρώ αναφέρεται στο τεμάχιο κι όχι στο ζευγάρι, άρα θες 460 ευρώ.

Δεν τα ξέρω ηχητικά τα jbl γιατί δεν τα χω ακούσει, πρόσεχε όμως γιατί η τιμή των 232 ευρώ αναφέρεται στο τεμάχιο κι όχι στο ζευγάρι, άρα θες 460 ευρώ.

Μου τα πασάρει ένας φίλος ενός φίλου μου αλλά περιμενω να μου πει ποιο μοντέλο είναι. 150 ευρώ τα 3 μπροστά (με κεντρικό) χωρίς τα πίσω. Άκουσα σήμερα το μεσημέρι αυτά εδώ http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=3518&category_id=1268 και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν. Δεν χρειάζεται να αγοράσω και βάσεις. Τα Ρόιστερ θα τα ακούσω την Πέμπτη. Είναι και "έτοιμο" πακετάκι τα CA. Να υποθέσω δεν συγκρίνονται με T1 και T2 ε;

Μου τα πασάρει ένας φίλος ενός φίλου μου αλλά περιμενω να μου πει ποιο μοντέλο είναι. 150 ευρώ τα 3 μπροστά (με κεντρικό) χωρίς τα πίσω. Άκουσα σήμερα το μεσημέρι αυτά εδώ http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=3518&category_id=1268 και μπορώ να πω ότι μου άρεσαν. Δεν χρειάζεται να αγοράσω και βάσεις. Τα Ρόιστερ θα τα ακούσω την Πέμπτη. Είναι και "έτοιμο" πακετάκι τα CA. Να υποθέσω δεν συγκρίνονται με T1 και T2 ε;

Με Τ2 οχι αλλα με Τ1 ναι.καλυτερα απο Τ1

Re: Αγορά ενισχυτή και ηχεία για Home Cinema έως 1.000

Διάβαζα το πρώτο σου ποστ σ αυτό το νήμα κι είδα ότι θες να καλύψεις μεγάλο όπως λες σαλόνι. Εχω κάποιες αμφιβολίες αν μπορούν τα CA να σε καλύψουν, τα roister έχουν την απαραίτητη καμπίνα να σου δώσουν περισσότερο όγκο και σώμα στον ήχο για να καλύψεις το χώρο σου, αλλά αφού θα τα ακούσεις όπως λες σύντομα καλό θα ήταν να ξανάκουγες τα CA την ίδια μέρα που θα ακούσεις και τα roister και με δικό σου cd ή κάποιο άλλο αρχείο ώστε να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα και να ναι πιο φρέσκο το άκουσμα για τη σύγκριση.