K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
Ο τύπος μου είπε ότι είναι 89db νομίζω και τα σηκώνει ο 521. Τα συγκεκριμένα ηχεία είχαν 1300 ευρώ είπε και κατέβηκαν και τα αφηνει 600. Υπάρχει περίπτωση ναακούσω κάτι καλύτερο στη τιμή αυτή; (μιλάω πάντα για τα δύο μπροστινά A.S)
Μιλάμε για αυτά εδώ; Αν ναι τότε δες ότι έχει 92db ευαισθησία στοιχείο θετικό όσον αφορά το φορτίο στον ενισχυτή. Απ την άλλη θέλει 25 έως 180 watt, αυτό σημαίνει ότι θέλει ενισχυτή να δίνει τουλάχιστον 130 watt κι ας έχει μεγάλη ευαισθησία το ηχείο, εγώ δεν ξέρω πόσα πραγματικά watt rms δίνει ο pioneer, πρέπει να το δεις σε κάποιο περιοδικό που να χει κάνει εργαστηριακές μετρήσεις. Ο υπάλληλος φυσικό είναι να σου πει ότι επαρκεί, να πουλήσει θέλει, σου τον έβαλε το συγκεκριμένο ενισχυτή με τα A.S ώστε να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα; Επίσης γνώμη μου ότι όντως αυτά τα ηχεία είναι καλύτερα από τα roister, θα σου πρότεινα να τα πάρεις, επίσης να πάρεις κεντρικό αντίστοιχο και κάνε υπομονή και πάρε για surround πάλι A.S ώστε να έχεις ομοιογένεια στον ήχο, δεν θα συμφωνήσω αυτό το ηχείο να το μπερδέψεις με άλλο γιατί θα χάσεις την ηχητική ταυτότητα.