αγορα iphone

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
ας υποθεσουμε οτι θελω να παρω ενα .απο που?
ποσο θα κοστισει?
μπορω να το σπασω μονος αποτο iphone-hacks?
ευχαριστω:grinning-smiley-043

Από Αμερική εάν έχεις κάποιον. Τιμή 280 το 8GB, 355 το 16GB. Μετά με ziphone ή κάποιο άλλο σπάει πανεύκολα.
Από εδώ από αγγελιές περίπου 450 ευρώ το 8GB και 550 ευρώ το 16GB. Το πιθανότερο έτοιμο σπασμένο.

απο αμερικη μονο αν εχω καποιον?
απο bay δε γινεται?γιατι τωρα δεν εχω κανενα εκει.

Re: Απάντηση: αγορα iphone

Από Αμερική εάν έχεις κάποιον. Τιμή 280 το 8GB, 355 το 16GB......
Από εδώ από αγγελιές περίπου 450 ευρώ το 8GB και 550 ευρώ το 16GB. Το πιθανότερο έτοιμο σπασμένο.

Aκριβή δουλειά το σπάσιμο των 5 λεπτών... :smash:

Και από ebay μπορείς αλλά εκεί είναι λίγο περίεργα.

Maestro δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ζήτηση και προσφορά λέγεται. Εάν ο φίλος βρει ποιο φθηνά θα είναι πολύ τυχερός.

Συν τα μεταφορικά συν εκτελωνισμό συν ΦΠΑ συν τελωνείο συν το ότι δεν ξέρεις μήπως έχει κάποιο πρόβλημα

ε και τι να κανω εχω φαει κολλημα μου αρεσει παρα πολυ.
θα κοιταξω ο πωλητης να χει feedback ε?και να στελνει ελλαδα.
δε νομιζω να βγει πανω απο 300 συνολο.

ισως καποιος φιλος του πατερα μου ειναι αμερικη.για να το παρει ομως καινουργιο απο apple store δε θελει συνδρομη η αλλιως συνδεση?
μονο συσκευη γινεται?και απο που να την παρει?

μεσας που μιλαω ειστε ολοι iphoniδες?ισως χρειαστω το τηλεφωνο καποιου απο σας που ξερει απο "σπασιμο".με πμ φυσικα.
βγαινει και σε αλλο χρωμα εκτος απο μαυρο?
πως θα το φορτιζω αφου ο φορτιστης θα κανει για αμερικανικες πριζες?(σκεφτηκα οτι ισως φορτιζει και το φωρτιστη του ipod σωστα?)

1. iphonάδες πρέπει να είναι οι περισσότεροι εδώ μέσα
2. Ο τρόπος είναι πανεύκολος...
3. Οχι, ένα χρώμα, μόνο η χωρητικότητα αλλάζει
4. Ο φορτιστής το ipod κάνει

Re: Απάντηση: αγορα iphone

Maestro δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα. Ζήτηση και προσφορά λέγεται. Εάν ο φίλος βρει ποιο φθηνά θα είναι πολύ τυχερός.

Bασικά κάποιος "κακός" θα μπορούσε να πει ότι το συγκεκριμένο λέγεται παραεμπόριο (εώς και λαθρεμπόριο) και αισχροκέρδεια:smash:

Με την έννοια ότι από τη στιγμή που κάτι δεν κυκλοφορεί εδώ καλό είναι αν την κάνεις την λαδιά και το φέρεις να μην ζητάς και "προμήθεια" της τάξεως του 90% της τιμής... Προσωπική άποψη πάντα...
Όπως αντίστοιχα στην περίπτωση της πειρατείας, αναγνωρισμένος εγκληματίας είναι αυτός που πουλάει πειρατικά, όχι αυτός που για ιδία χρήση τα δοκιμάζει.

Όλα τα παραπάνω προφανώς τα λέω φιλοσοφικά, προφανώς όποιος κάνει στον άλλο μια τοσο μεγαλη εξυπηρέτηση μπορεί να επιδιώκει και κάποιο προσωπικό όφελος, άλλα δεν παύω να πιστεύω ότι μια διαδικασία σπασίματος που διαρκεί 5 λεπτά (το εχω δει μπροστά μου να γίνεται) και μια παραγγελία Online δε μπορεί να κοστίζουν σε κάποιον 200 ευρώ... Εκτός πια αν αυτός τα περνάει και απο τελωνείο και πληρώνει έξτρα λεφτά, αλλά προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον από δω να λέει ότι τον έσφαξαν στο τελωνείο.

Δεν τα λέω αυτά για να κάνω ντα κάποιον, απλά
αφενός επειδή είμαστε ένα δημόσιο forum όπως φιλτράρουμε τα περι αντιγράφων ασφαλείας καλό είναι να προσέχουμε και τί λέμε σε σχέση με τέτοια θέματα, που μάλιστα, έχουν αποδεδειγμένες νομικές κυρώσεις στη χώρα μας. (σε αντίθεση με τους ασαφείς ακόμα νόμους περι πειρατείας).
αφετέρου καλό είναι να ξέρει κανείς οι τιμές είναι λίγο τραβηγμένες, τη στιγμή μάλιστα που ο "dealer" δεν είναι δα και ό,τι πιο νόμιμο.

Last edited:
Πάντως δε νομίζω ότι υφίσταται λαθρεμπόριο για κάτι που δεν έρχεται επίσημα στην χώρα μας και άρα δεν έχει επίσημη τιμή.
Μάλλον gray import θα το χαρακτήριζα.

Βέβαια το σπάσιμο είναι παράνομο καθώς θίγονται οι at&t και η apple.

θα κοιταξω να φερω και γω ενα απο Αμερικη γιατι εδω το εχω βρει απο 430-500(το 8αρι) ενω με τα μισα χρηματα μπορω να το αγορασω μονος μου.Μετα διαβαζοντας οσα λετε τα πραγματα ειναι απλα

Πάντως δε νομίζω ότι υφίσταται λαθρεμπόριο για κάτι που δεν έρχεται επίσημα στην χώρα μας και άρα δεν έχει επίσημη τιμή.
Μάλλον gray import θα το χαρακτήριζα.

Βέβαια το σπάσιμο είναι παράνομο καθώς θίγονται οι at&t και η apple.

To λέω έχοντας στο μυαλό μου κάποιον που εισάγει πχ 5-50 τηλέφωνα στην Ελλάδα για να τα μοσχοπουλήσει. Και υπάρχουν τέτοιοι, αν κοιτάξει κανείς σε macαδικό φορουμ θα καταλάβει.
Το θέμα είναι ότι όχι απλώς δεν εισάγεται στην Ελλάδα επειδη πχ δεν υπάρχει dealer, αλλα επειδή αυτή είναι η πολτική της Εταιρίας, άρα και αυτό ίσως καθιστά παράνομη την εισαγωγή. Δεν ξέρω βέβαια, υποθέσεις κάνω...

και μια ερωτηση ακομα
οποιο fw και να χει σπαει ε?
τελικα θα παρω το 8αρι.