Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τα πακετα με τις καψουλες του καφε κ του γαλατος τα κραταμε στο ψυγειο ή στα ντουλαπια??

Ε όχι και του καφέ θα γίνουν πέτρα από την υγρασία.Τώρα για το γάλα δεν νομίζω να είναι φρέσκο ή σκόνη θα είναι ή εβαπορέ οπότε έξω.Αν το πήρες από ράφι και όχι από ψυγείο τότε σίγουρα έξω...

Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τα πακετα με τις καψουλες του καφε κ του γαλατος τα κραταμε στο ψυγειο ή στα ντουλαπια??
Ολα σε ντουλαπι εξω , οχι σε ψυγείο

Κι εγώ με 2 μηχανές Nespresso,1 στη δουλειά και 1 στο σπίτι,είμαι πολύ ευχαριστημένος.Φτιάχνουν τον καφέ και ξυπνάς από την μυρωδιά πριν καν τον πιεις και κάθε φορά θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την ίδια ποιότητα.
Συμπέρασμα:
Η επιτυχία της συγκεκριμένης πατέντας,δεν έχει να κάνει τόσο με την ευκολία να παρασκευάσεις τον καφέ,όσο με την φρεσκάδα του αφού είναι σφραγισμένος μέσα στις κάσπουλες.

Από την άλλη,θεωρώ εντελώς ξεπερασμένη την τεχνολογία των τεράστιων και πανάκριβων μηχανών που ξέραμε πριν βγουν αυτές με τις κάπσουλες και προτείνουν κάποια μέλη,αφού όσο και να προσέξεις,αν ανοιχθεί η συσκευασία του καφέ,αρχίζει και πάει περίπατο η ποιότητα με αποτέλεσμα να μην πίνεις καφέ μετά από λίγο καιρό,αλλά ρεβύθι.

Last edited:
Παιδιά τι θα διαλέγατε

TASSIMO Vs NESPRESSO

Ποιός θα σου πει με βεβαιότητα για την ποιότητα του καφέ?
Μάλλον κανείς αφού δεν μπορείς να τις συγκρίνεις.
Σαν χρήστης της Nespresso,θα σου πρότεινα αυτή.
Το μόνο κακό είναι ότι μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΣ Nescafe.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!

ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Στο 67.Κάψουλες όχι Κάπσουλες
Ας το διορθώσει κάποιος mod πριν γίνω εντελώς ρόμπα

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

ΜΙΛΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Στο 67.Κάψουλες όχι Κάπσουλες
Ας το διορθώσει κάποιος mod πριν γίνω εντελώς ρόμπα

μπαααα δε σε προλαβαν χαχαχαχαααα!!!!

παντως οντως στο βιντεακι μιλαμε ξεκιναει νερο σκετο!!! αχχ αυτες οι πατεντες!!!

Σαν χρήστης της Nespresso,θα σου πρότεινα αυτή.
Το μόνο κακό είναι ότι μετά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΕΙΣ Nescafe.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ!!!
Καλά Νες έχω χρόοοοοονια να πιω με έπιανε τρέμουλο δεν ξέρω καν αν είναι καφές ή προϊόν

Παρασκευη παντως που πηγα media markt στο μαρουσι με το που μπαινεις ειχε και τις δυο εταιριες με ομορφες κοπελιες ετοιμες να σου λυσουν τις οποιες αποριες... Bosch tassimo και η crups με τη στρογγυλη καφετιερα (ξεχασα το μοντελο φτουυυυυ).

Οποτε λεω εδω ειμαστε λεω κοριτσια βαλτε μπρος της καφετιερες!!
Καπουτσινο κ σοκολατα δοκιμασα κ στις δυο. Της bosch εχω την εντυπωση ηταν λιγο ποιο ζεστη και νομιζω η σοκολατα μου αρεσε καλυτερα. Ο καφες ομως και το αφρογαλα ηταν αλλη κλαση της krups. Μετα απο 5 λεπτα ειχε ακομα αφρο ο καπουτσινο της krups σε σχεση με της bosch που εβλεπες μονο το καφε. Αν και δεν ειμαι φαν του nescafe γενικοτερα (προτιμαω αυτον της bosch) ομολογω με εντυπωσιασε ευχαριστα!

Αυτο παντως που μου ειπε η κοπελα στη bosch ειναι οτι η καφετιερα δε δουλεευει με βαση τα bars γιαυτο και το 3.3 που αναφερει η εταιρια δεν ειναι bars αλλα μια δικη τους πατεντα....

Μεταξυ των δυο μαλλον με βλεπω να πηγαινω στη krups λογω ονοματος, ΧΡΩΜΑΤΟΣ (χιχιχιχιιιιι) και καπουτσινο. ΑΑΑΑΑαα μου ρθε η krups Dolce gusto circolo ειναι η καφετιερα...

Μαλιστα οι κοπελιες θα ειναι κ αυτη την παρασκευη κ σαββατο οποτε οποιος ενδιαφερε για κοντρες τρεχατε :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Μην χαίρεσαι.Ξέπλυμα τον βγάζει.
Δες από το 1,21 έως το 2,21.
http://www.youtube.com/watch?v=yrS0gNFp_8I&NR=1

Δεν ειχα δει το ποστ σου , οποτε δυστυχως το καταλαβα αφου το αγορασα και πηγα να φτιαξω :rifle:
Κριμα και θα ηταν πολυ καλη περιπτωση να δουλευε....

Παντως για τον φιλο πιο πανω που ρωταει και επειδη εχω δοκιμασει και τις δυο , θα του προτεινα για espresso και μονο να παει προς την nespresso με κλειστα τα ματια.
Ειναι σε αλλο επιπεδο ο καφες που φτιαχνει.
Η τασιμο ειναι καλη για σοκολατες κλπ.

δυστηχως η γυναικα πεινει μονο σοκολατες κ τσαγια το καφε της αρεσει να τον μυριζει μονο χαχαχαχαααα!!! :smash:

Εδώ κι ενάμιση χρόνο έχω την "Caffe silenzio" της AEG/Electrolux για εσπρέσσο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει μύλο για να βάζεις ότι καφέ θέλεις, μπορεί να πάρει και σε σκόνη, έχει φυσούνα για αφρόγαλο και επίσης 2 ρυθμιστικά που ελέγχουν ποσότητα καφέ ανα δόση και ποσότητα νερού ανα φλυτζάνι καθώς και ρύθμιση για το πόσο χοντρό/ψιλό θέλεις να αλέθει τον καφέ. Ο περιορισμός της είναι οτι φτιάχνει μόνο εσπρέσσο/καπουτσίνο, αλλά αν δε θέλεις κάτι άλλο, η ποιότητα του καφέ είναι εξαιρετική και εντελώς "παραμετροποιήσιμη" ώστε να μπορεί να ταιριάξει στα γούστα του καθενός.

Παρόλο την συζήτηση δεν μπορώ να καταλήξω ακόμη...Αν έφτιαχνε καλό εσπρέσο η τασιμο θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια..

Άν δίνεις σημασία στον espresso και μόνο,νομίζω ότι οι καφετιέρες-άρα και οι καφέδες- της Nespresso είναι μονόδρομος.

kpaiss,παρ´όλο που είδα το βιντεάκι,παρήγγειλα κι εγώ τις "εναλλακτικές" κάψουλες.Εντυπώσεις μόλις τις παραλάβω.

Παρόλο την συζήτηση δεν μπορώ να καταλήξω ακόμη...Αν έφτιαχνε καλό εσπρέσο η τασιμο θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια..
Παντελή δεν καταλαβαίνω πως τον εννοείς τον καλό espresso .. Φυσικά ο πολύ καλός θέλει και τα bar του θέλει και άλλα, αλλά εμένα για παράδειγμα η γυναίκα μου δεν ξεκολλάει από το tashimo από την ημέρα που το πήραμε .Και μιλάμε οτι εγω πίνω φουλ σοκολάτες κτλ και εκείνη φουλ espresso , latte machiato & caramel που απλά για μένα δεν παίζονται

kpaiss,παρ´όλο που είδα το βιντεάκι,παρήγγειλα κι εγώ τις "εναλλακτικές" κάψουλες.Εντυπώσεις μόλις τις παραλάβω.

Εχω κανει αρκετες προσπαθειες να "βγει" καλος καφες αλλα δεν τα εχω καταφερει.
Εχει καποιες ψιλοδηγιες μεσα αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια.
Μπορει να εχει κολπο οποτε περιμενω και τις δικες σου εντυπωσεις.

Ο τυπος στο βιντεο με τα δυο δαχτυλιδια που τοποθετησε , ξερουμε τι ειναι και αν τα πουλαει?
Βγηκε μια χαρα καφες.
(επιμενω γιατι ο αγαπημενος μου καφες ειναι ο buondi και εχω βαλθει να τον φτιαξω σε αυτην την μηχανη)