Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Εμένα πάντως αυτό που με εκνευρίζει με την νεσπρέσσο δεν είναι ο καφές που είναι άψογος (έχω βρει γεύσεις που μου αρέσουν πολύ) αλλά το γεγονός ότι στο πτωχευμένο Ελλάντα πληρώνεις τις κάπσουλες 41 σεντ όταν οι ίδιες στην Γαλλία στοιχίζουν 31 σεντ η μία! Θεωρώ ότι μία τετοια εταιρεία έπρεπε να φροντίσει να είναι ίδιο το κόστος παντού.

Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Εμένα πάντως αυτό που με εκνευρίζει με την νεσπρέσσο δεν είναι ο καφές που είναι άψογος (έχω βρει γεύσεις που μου αρέσουν πολύ) αλλά το γεγονός ότι στο πτωχευμένο Ελλάντα πληρώνεις τις κάπσουλες 41 σεντ όταν οι ίδιες στην Γαλλία στοιχίζουν 31 σεντ η μία! Θεωρώ ότι μία τετοια εταιρεία έπρεπε να φροντίσει να είναι ίδιο το κόστος παντού.

0,31 έχουν οi κάψουλες Nespresso ή κάποιες άλλες τύπου Nespresso?
Πάντως στο ebay που κοίταξα,πουλιούνται πολύ πιο ακριβά απ´ότι εδώ.
Πάντως πιστεύω ότι για πολύ λίγο ακόμα θα έχουμε τέτοιους "προβληματισμούς".Θα πάει το ρεβύθι σύννεφο.

ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τις καψουλες με τα διαφορα ροφηματα μπορεις να τις παρεις κ αυτες απ εξω πχ ebay amazon κλπ ή μονο απο ελλαδα?? ή απο αμερικη για πχ μηπως μας ερχετε ποιο φτηνα??? :bigcry:

Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

ρε παιδια κατι ασχετο αλλα τις καψουλες με τα διαφορα ροφηματα μπορεις να τις παρεις κ αυτες απ εξω πχ ebay amazon κλπ ή μονο απο ελλαδα?? ή απο αμερικη για πχ μηπως μας ερχετε ποιο φτηνα??? :bigcry:

Για τις nespresso που κοίταξα στο ebay ήταν πολύ ακριβότερες απ´ότι στην Ελλάδα.

Παντελή δεν καταλαβαίνω πως τον εννοείς τον καλό espresso .. Φυσικά ο πολύ καλός θέλει και τα bar του θέλει και άλλα, αλλά εμένα για παράδειγμα η γυναίκα μου δεν ξεκολλάει από το tashimo από την ημέρα που το πήραμε .Και μιλάμε οτι εγω πίνω φουλ σοκολάτες κτλ και εκείνη φουλ espresso , latte machiato & caramel που απλά για μένα δεν παίζονται
Είδα κάποια βίντεο και παρατήρησα ένα αφρό χάλια ούτε καν κρέμα αλλά μάλλον εκεί θα παίξω γιατι έχει ποικιλία και μου αρέσει οι εταιρίες που συνεργάζεται πχ jacobs...

Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Είδα κάποια βίντεο και παρατήρησα ένα αφρό χάλια ούτε καν κρέμα αλλά μάλλον εκεί θα παίξω γιατι έχει ποικιλία και μου αρέσει οι εταιρίες που συνεργάζεται πχ jacobs...

και η bosch με τη jabobs συνεργαζεται πραγμα που προτιμουσα. Αλλα μετα τη δοκιμη νομιζω μου αρεσε καλυτερα της krups.... :music-smiley-005:
σοκολατα ομως bosch δαγκωτο. Και με ποικιλια μιλκα κ κανα δυο ακομα αν θυμαμαι καλα. :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

και η bosch με τη jabobs συνεργαζεται πραγμα που προτιμουσα. Αλλα μετα τη δοκιμη νομιζω μου αρεσε καλυτερα της krups.... :music-smiley-005:
σοκολατα ομως bosch δαγκωτο. Και με ποικιλια μιλκα κ κανα δυο ακομα αν θυμαμαι καλα. :music-smiley-005:
Ναι για την τασιμο λεω και γω μου έχει κάτσει καλά από την αρχή.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

0,31 έχουν οi κάψουλες Nespresso ή κάποιες άλλες τύπου Nespresso?
Πάντως στο ebay που κοίταξα,πουλιούνται πολύ πιο ακριβά απ´ότι εδώ.
Πάντως πιστεύω ότι για πολύ λίγο ακόμα θα έχουμε τέτοιους "προβληματισμούς".Θα πάει το ρεβύθι σύννεφο.

Οι νεσπρεσσο καψουλες, αλλιώς δεν θα έκανα την σύγκριση...

Και της σοκολάτας είναι Suchard γι αυτό σου αρέσει πιο πολύ και η άλλη της Milka απλά δεν παίζεται. Από καφέδες ξαναλέω οτι ο Latte & o Caramel απλά είναι πολύ μπροστά και από καφετέριες που τους έχουν ως σπεσιαλιτέ.Για tassimo μιλάω πάντα

Αν και όχι καθαρόαιμη καφετιέρα,έχω την tassimo της bosch από το Δεκέμβριο (αρχές), πολύ ωραία μηχανή και τα δισκάκια φτηνά αλλά δύσκολο να τα βρεις εκτός και αν έχεις αυτά καμιά κάρτα στο internet, και παίρνεις και καινούργιες γεύσεις μακάρι να είχα μια...
http://www.tassimo.gr/tassimo/page?PagecRef=1
http://www.tassimo.gr/tassimo/page?locale=grel1&PagecRef=824&categoryId=86

Και της σοκολάτας είναι Suchard γι αυτό σου αρέσει πιο πολύ και η άλλη της Milka απλά δεν παίζεται.

Η Milka και η cote dor ομως δεν συμφερουν γιατι η συσκευασια ειναι για 8 δοσεις.
Η suchard που εχει 16 δοσεις ομως δεν λεει και πολλα πράγματα.
Γενικα για σοκολατα πιο ωραια με μεγαλύτερη δοση και επισης ταχυτατα φτιαχνω στον φουρνο μικροκυματων.
Το ιδιο και το τσαι.
Αν σας ικανοποιουν οι καφεδες που φτιάχνει η tassimo καλως. Εγω δεν πίνω καφε και δεν γνωριζω.
Αλλά μην την πάρετε αν θελετε σοκολατα ή τσαι. Δεν αξιζει.

Αν και όπως είπα δεν έχω δοκιμάσει πολλά είναι καλή και ως καφετιέρα ο κάραμελ είναι πολύ ωραίος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Οι νεσπρεσσο καψουλες, αλλιώς δεν θα έκανα την σύγκριση...

Εχεις κάποιο link?Σήμερα παρέλαβα την κάψουλα πολλαπλών χρήσεων.Σε κανένα 3ωρο που θα γυρίσω σπίτι θα την δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Εχεις κάποιο link?Σήμερα παρέλαβα την κάψουλα πολλαπλών χρήσεων.Σε κανένα 3ωρο που θα γυρίσω σπίτι θα την δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα.

ουλαλαααα αναμενουμε με αγωνια!!! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Εγω δεν τα καταφερα.
Μακαρι να τα καταφερεις εσυ και να μου πεις και εμενα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

πως πηρε ρεσυ σωκρατη το καφεδακι το απολαυσες καθολου??? :drummer: :drummer: :drummer:

Λοιπόν,στη μία καφετιέρα βγάζει κατι σαν εσπρέσσο,στην άλλη πλησιάζει τις κάψουλες,αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι το ιδιο πράγμα.Ακόμα όμως και το ίδιο πράγμα να έβγαζε,η σκόνη του καφέ που βάζεις μέσα θα γινόταν κάτι σαν καφές μετά από λίγο καιρό από το άνοιξε κλείσε του κουτιού.Το άρωμα του καφέ θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Άσε και τον μπελά του να γεμίζεις την ανταλλακτική κάψουλα,μετά να την πλένεις και να την σκουπίζεις αν θες να φτιάξεις 2 ή περισσότερους καφέδες την ιδια ωρα.
Συμπέρασμα:
Δεν αξίζουν με τιποτα,όχι τα 12 ευρώ που εχουν οι 3 κάψουλες,αλλά ούτε 1.

Last edited:
Ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν πάρει τέτοιες καφετιέρες τα προηγούμενα χρόνια, τις χρησιμοποιούν τώρα; Είναι μόδα των καιρών ή εξυπηρετούν ανάγκη;

Εμείς σπίτι και δουλειά εδώ και χρόνια εξυπηρετούμαστε με nes και με καφετιέρες φίλτρου. Ένας φίλος που πήρε πριν 2 μήνες μια Krups Dolce Gusto μου είπε την χρησιμοποίησε για καμιά εβδομάδα και μετά γύρισε στον ness και τους φραπέ σαν εξαρτημένος.

Για αυτό ρωτάω αυτοί που έχουν πάρει πριν αρκετό καιρό ας απαντήσουν.

Όχι βρε παιδιά όχι και πάλι όχι με στεναχωρήσατε τώρα! Τώρα διάβασα τα προηγούμενα posts!
Αγοράσετε τις καφετιέρες και ψάχνετε τώρα στο ebay για κάψουλες!
Φρίκαρα! τι κάνει η διαφήμιση...

Ίδιο πράγμα με τα BlueRay Players! Αγοράσαμε player αλλά τώρα δεν έχουμε λεφτά για δίσκους!

Όχι βρε παιδιά όχι και πάλι όχι με στεναχωρήσατε τώρα! Τώρα διάβασα τα προηγούμενα posts!
Αγοράσετε τις καφετιέρες και ψάχνετε τώρα στο ebay για κάψουλες!
Φρίκαρα! τι κάνει η διαφήμιση...

Ίδιο πράγμα με τα BlueRay Players! Αγοράσαμε player αλλά τώρα δεν έχουμε λεφτά για δίσκους!
Διαβάζοντας τα προηγούμενα ποστ,αυτό κατάλαβες?
Το να ψάχνεις ν´αγοράσεις το ίδιο προιον σε καλύτερη τιμή,σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείς την καφετιέρα ή ότι ξέμεινες από χρήματα?
Από πότε?
Μάλλον θα σου "ξέφυγε" ότι αν θα πιεις μία φορά Νεσπρέσο,δεν ξαναγυρνάς με τίποτα σε άλλους καφέδες.