Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Δεν το περίμενα να γραψω εδω ,,, αλλα γαμώ το κεφάλι μου το ξερό ,, περιμένετε απο μηχανή να σας φτάξει σοκολάτα ?

πάρτε το μυστικό ,,

μισό ποτήρι γάλα , 3 κουταλάκια ζάχαρι , μισή βανίλια , μισο σφηνάκι κονιακ , κακαο ΙΟΝ , ΚΑΙ ΛΙΓΟ νερο ,
σιγανή φωτιά ανακάτεμα συνέχεια για 4 λεπτά ,,

και πεστε μου ,,,

Kαι εγώ θα τη δοκιμάσω.

Βανίλια meaning?

Το κακαο με φοβισε γιατι ειναι πικρο

Η καλυτερη που εχω καταφερει μονος μου ειναι (για πολυ γλυκια μιλαμε)

Βαζουμε 4-5 κομματακια απο τη σοκολατα που μας αρεσει σε μια μεγαλη φλυτζανα και ριχνουμε καυτο νερο να λιωσει
Ριχνουμε 2 κουταλιες ζαχαρουχο γαλα και προσθετουμε το υπολοιπο καυτο νερο και σιροπι σοκολατας ή αλλο

Ναι αλλά με τα γλυκαντικά που παρέθεσε ο Βασίλης στην συνταγή μόνο πικρό δεν θα είναι το αποτέλεσμα,εξάλλου και η σοκολάτα έχει βάση το κακάο και το αποτέλεσμα έρχεται από τις γλυκαντικές ουσίες.

Re: Απάντηση: Αγορα καφετιερας!! Τα φωτα σας!!

Πηρα την Dolce αλλα δε με εντυπωσιασε η σοκολατα
Μου φανηκε νερουλη και σα να μυριζει πλαστικο καμενο
Μηπως ειπειδη ειναι καινουρια ?
Μπορω με καποια πατεντα να βαλω μεσα στην καψουλα αλλη σκονη σοκολατας?
Για να κανω κρυα σοκολατα πρεπει να τριψω παγο πρωτα στο ποτηρι?

ναι ρε φιλε και γω μαζι σου!!! και ειμαι σιγουρος οτι το χα γραψει αλλα δε το βλεπω πουθενα, μου την εφεραν δωρακι πριν κανα 6μηνο και με τη σοκολατα ειχα προβλημα!! Να φανταστητε τη μια συσκευασια τη πεταξα στις δοκιμες!! Μου βγαζε μια πλαστικουρα γμτ ενω στους καφεδες κ τα τσαγια δεν παρατηρησα κατι. Πηγα μια βολτα ξανα στα Media Markt που ηξερα οτι καθε παρασκευη κ σαββατο εχουν περιπτερακη και μιλησα με τη κοπελιτσα (αλλο που δεν ηθελα χαχαχαχαχααααα)....
Οταν την εφτιαξε μου φαινοταν μια χαρα. Ρε γμτ λεω τι λαθος κανω δε μπορει να μη ξερουμε να κανουμε μια σοκολατα. Μαλλον το μεγεθος της κουπας θα φταιγε μου λεει ως προς το νερουλο προβλημα τωρα για τη πλαστικουρα δεν ηξερε να μου πει :bigcry:

Τελικα μετα απο μερικες μερες παρατηρησα οτι επειδη αφηνα το νερο απο βραδης στη καφετιερα οτι απο καπου εχανε κ γεμιζε ο παγκος νερο!! Τους πηρα τηλεφωνο κ μου παν να την επιστρεψω για μια καινουργια. Την επεστρεψα αλλα ακομα δεν εχω αξιωσει να παρω καινουργια να δω αν εχει καμμια διαφορα....

Πηγα να κανω και κρυα σοκολατα αλλα με τραγικο αποτελεσμα
Απο οτι φαινεται πεταμενα λεφτα ειναι αυτες οι μηχανες που σε περιοριζουν στο τι υλικα βαζεις

Μου κάνει εντύπωση πως για τις dolce δεν έχουν βγει κάψουλες που μπορείς να τις γεμίσεις εσύ με ότι θέλεις. Για τις nespresso έχουν βγει καιρό.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Coffe...pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item5ae2361002

Ναι αλλα κανουν χαλια καφε!!!
Μαλλον δεν ειναι καν καφες αυτο που βγαινει....
Πιαστηκα κοροιδο και τις αγορασα.

Μου κάνει εντύπωση πως για τις dolce δεν έχουν βγει κάψουλες που μπορείς να τις γεμίσεις εσύ με ότι θέλεις. Για τις nespresso έχουν βγει καιρό.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Coffe...pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item5ae2361002

Μια @#$#%# και μισή είναι αφού:
Δεν περνάει με τη σωστή πίεση και ροή το νερό καθώς επίσης χάνει κάθε νόημα φρεσκάδας ο καφές που φτιάχνεις,αφού την γεμίζεις με καφέ από κουτί που το ανοιγοκλείνεις,άρα,χάνει τη φρεσκάδα και το άρωμά του.
Δυστυχώς οι κάψουλες της Nespresso είναι πολύ ακριβές,αλλά είναι μακράν ότι καλύτερο μπορείς να πιεις σε καφέ σήμερα.

Σχετικο με το νημα (σχεδον) οτι το καρφουρ εχει χθες και σημερα -20% στους καφεδες...

Παντως αυτη την εποχη υπαρχει promo σε καθε αγορα μηχανης της nespresso αξιας απο 150 δωρο 70 σε καψουλες ή αξεσουαρ, οχι ασχημα αν θελεις να παρεις τετοια καφετιερα.

Μου φαίνεται παράξενο πάντως σχεδόν το μισό τις αξίας τις μηχανής να στο δίνει πάλι πίσω σαν δώρο για καψουλες. Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες μάρκες καφέ - καψουλας και καμία μα καμία δεν συγκρίνεται με μια μηχανή που περνει καφέ σε σπυρί. Οποίος βρεθεί στο mall, ας κάνει μια βόλτα άπο τα coffeeway να ζητήσει να δοκιμάσει καφέ απο μια Jura και θα καταλάβει την διαφορά. Εγω την ερωτευτηκα πριν 5 χρόνια και δεν την αποχωρίζομαι απο τότε!