vas_papavas
Supreme Member
- 21 December 2010
- 8,847
Απάντηση: Re: Αγορά καινούριας TV (με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά) ... γνώμες;;;
δυστυχώς ψάχνεις ταυτόχρονα για πολύ καλή τηλεόραση και πολύ καλό μονιτορ για πολύωρο gaming.
κάθε τεχνολογία έχει τα κουσούρια της. οι πλάσμα το image retention και οι led το clouding, banding κλπ. ειδικά για το gaming τα πράγματα είναι λίγο κουλά μιας και ενώ οι πλάσμα έχουν το καλύτερο lag έχουν το πρόβλημα της πολύωρης χρήσης - από την άλλη μεριά οι καλές led που δεν έχουν πρόβλημα ώρας χρήσης έχουν μεγάλο input lag που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο gaming.
κοίτα κάποια από τις samsung 55d6530 ή sony 55ex720. είναι σχεδόν ισοδύναμες σε εικόνα και η επιλογή θα κριθεί από το ποιά έχει το μικρότερο lag.
καθε περίπτωση έχει τους συμβιβασμούς της.
αν δεν είχες το gaming η απάντηση θα ήταν εύκολη. 50vt30.
Εχει περάσει σχεδόν ενας μήνας, απο τότε που ξεκίνησα την αναζήτηση για καινούρια TV και άκρη δέν μπορώ να βρώ ακόμη.
Εχω διαβάσει άπειρες σελίδες, reviews, δοκιμές χρηστών κτλπ.
Εχω δεί τουλάχιστον όλα τα μοντέλα πρίν τα απορρίψω, αλλά δυστυχώς δέν μπόρεσα να βρώ κάτι εξαιρετικό μέχρι τα 1600 ευρώ που διαθέτω.
Εχουμε και λέμε συνοψίζοντας και ελπίζω να βοηθήσετε με νέες προτάσεις...
LG 60PZ950 *Εκπληκτικό μέγεθος .τελεία. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, χάλια μαύρα (που λέει ο λόγος δηλαδή γιατί μαύρο δέν έχει, ένα γκρί σκούρο είδα),χαμηλή φωτεινότητα και πολύ image retention.
SONY 55EX720 *Ομορφα χρώματα, ανύπαρκτος media player, εκπληκτικό demo 3D, αλλά είναι SONY γ#@%$^ και έχω καεί ΔΙΣ με την συγκεκριμένη εταιρία, υποστήριξη δε - ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
SAMSUNG D6X00 *Απορρίπτωνται λόγω χαμηλής ανάλησης για active 3D.
PANASONIC 50ST30/50VT30 *Aπορρίπτωνται λόγω image retention (Πραγματικά είχαν όμως το καλύτερο 3D που έχω δεί) δυστυχώς όμως έπιασα τον εαυτό μου να κλείνει 3ωρα με το XBOX και πραγματικά δέν θα την παλέψουν με τίποτα οι PLASMA, τουλάχιστον όσο διαβάζω τα αντίστοιχα threads τους, όσοι παίζουν παιχνίδια έχουν προβλήματα και εδώ αλλά και στο εξωτερικό.
Το ερωτημα είναι τι κάνουμε τώρα που θέλω μεγαλύτερη TV και 3D σαν τρελός ???
Μπάτζετ εως 1600 ευρώ, αρκετό ΧΒΟΧ-PS3 και ταινίες, θα φάω τα λυσακά μου %^$^%&&^ μέχρι να βρώ.
δυστυχώς ψάχνεις ταυτόχρονα για πολύ καλή τηλεόραση και πολύ καλό μονιτορ για πολύωρο gaming.
κάθε τεχνολογία έχει τα κουσούρια της. οι πλάσμα το image retention και οι led το clouding, banding κλπ. ειδικά για το gaming τα πράγματα είναι λίγο κουλά μιας και ενώ οι πλάσμα έχουν το καλύτερο lag έχουν το πρόβλημα της πολύωρης χρήσης - από την άλλη μεριά οι καλές led που δεν έχουν πρόβλημα ώρας χρήσης έχουν μεγάλο input lag που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο gaming.
κοίτα κάποια από τις samsung 55d6530 ή sony 55ex720. είναι σχεδόν ισοδύναμες σε εικόνα και η επιλογή θα κριθεί από το ποιά έχει το μικρότερο lag.
καθε περίπτωση έχει τους συμβιβασμούς της.
αν δεν είχες το gaming η απάντηση θα ήταν εύκολη. 50vt30.