αγορα καρτας Suisse HD

παιδια δωστε μια βοηθεια.
στο shipping options μου βγαζει αυτες τις επιλογες

Please, choose a shipping method:

0.00 Sfr (0.00 ) Je desire prendre le materiel dans votre magasin
Je désire prendre le matériel dans votre magasin

να περασεις απο το καταστημα τους κερνανε και καφε!!!!! ευρω 0

35.00 Sfr (28.00 ) pre-paiement UPS/ Express Tout les Pays
Reglement par avance, pour client or France - Suisse
BANQUE : Credit suisse
EN FAVEUR DE : TOUT PAR SATELLITE SA
COMPTE: 0425-226774-71
CLEARING 4835
IBAN CH79 0483 5022 6775 7100 0 BIC/ SWITCH : CRESCHZZ10A

καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο στο IBAN που σου δινουν και αποστολη με UPS express κοστος 28 ευρω + τρπεζικα εξοδα αναλογα με την τραπεζα σου

39.75 Sfr (31.80 ) Carte de credit + envoie en Recommande Europe
Carte de credit + envoie en Recommande Europe

αποστολη σε ολη την Ευρωπη με χρεωση πιστωτικης και συστημενο ταχυδρομειο κοστος 31,80 ευρω

39.75 Sfr (31.80 ) Carte de credit + envoie en Recommande monde
Carte de credit + envoie en Recommande Monde

αποστολη σε ολο τον κοσμο με πιστωτικη και συστημενο ταχυδρομειο κοστος 31,80 ευρω

μηπως μπορει να μου εξηγησει τι ειναι το καθενα για να επιλεξω ?
....

τα εξτρα που ηθελα να ρωτησω με προλαβε ο φιλος Larry. ευχαριστω και τους δυο για την γρηγορη απαντηση.

Last edited:
μια ακομα απορια. επελεξα να γινει πληρωμη μεσω paypal και δειτε τι μου εδειξε η σελιδα του paypal.

This recipient is currently unable to receive money.

αν το μεταφραζω σωστα σημαινει οτι ο αποδεκτης δεν μπορει να δεχτει λεφτα.
χωρις να αναφερει κατι αλλο. καμια ιδεα ?

πλακα κανεις...........ευτυχως που δεν εχει τιποτε συνταρακτικο να δεις.......ακομη......

Απάντηση: Re: αγορα καρτας Suisse HD

πλακα κανεις...........ευτυχως που δεν εχει τιποτε συνταρακτικο να δεις.......ακομη......
Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα...τελικά η εχουν πολύ δουλειά και καθυστερούν η έχουν αλλους ρυθμούς στη δουλειά........:sleepey:

Αν αυτό σε παρηγορεί εγώ έκανα 2 μήνες και 10 μέρες να λάβω την κάρτα (πρωτα δεν υπήρχε στοκ και μετά διαπιστωθηκε ότι δεν ισχυει η αντικαταβολή απο ελβετία σε ελλαδα...). Ο Γκαστόνε-Λαρρυ βέβαια που την παρήγγειλε εναμισο μήνα μετά την παρέλαβε και κανα 2 μερες νωρίτερα!

μια ακομα απορια. επελεξα να γινει πληρωμη μεσω paypal και δειτε τι μου εδειξε η σελιδα του paypal.

This recipient is currently unable to receive money.

αν το μεταφραζω σωστα σημαινει οτι ο αποδεκτης δεν μπορει να δεχτει λεφτα.
χωρις να αναφερει κατι αλλο. καμια ιδεα ?

μια γρηγορη ενημερωση γι αυτο που εγραψα παραπανω.
σημερα ειδα οτι για πληρωμη εχει μονο μεσω IBAN ή απο το καταστημα. για καποιο λογο εβγαλαν το paypal. :bang:

Στειλτους εμαιηλ και ζήτα να σου στειλουν λινκ πληρωμής με paypal (ετσι έκανα εγω στο τελος..)

Επιτέλους παρέλαβα και εγώ την περιβόητη κάρτα του HD Suisse μαζι όμως με την κάρτα παρέλαβα και μια μοντούλα viaccess MPEG 4 ασπρομαυρη.
Αμέσως τοποθετήθηκε στον HUMAX και η εικόνα ήρθε...ολα τα κανάλια επαίζαν σωστά εκτος του HD το οποίο είχε εντονά σπασίματα στην εικόνα ,μετα απο 5 λεπτά έπαιξε κανονικά και για μισή ώρα μετα πάλι τα ίδια...
Πιστεύω οτι φταίει το κανάλι μιας και όλα λειτουργούν εντάξει.
Αλλιώς τι αλλο μπορεί να συμβαίνει;
Δεν τίθεται θέμα ισχύος (ισχυς 89% ποιότητα 100%)

Κατ αρχήν αφού ειχες δεκτη HD γιατι πήρες αυτήν την μοντούλα και όχι μία φυσίολογική κόκκινη βιαξές; Η μοντουλα αυτή ειναι κυρίως για όσους έχουν δεκτη SD και θελουν να βλέπουν το Sex View HQ!
Το πρόβλημα σου ειναι ειτε απο τον Humax 2000 είτε απο την μοντούλα, είτε απο την...κακή τους συνεργασία, σίγουρα δεν ειναι απο το κανάλι!
Δοκίμασε και με κόκκινο βιαξές, αν σου το κάνει και εκεί, τοτε φταιει ο δεκτης.
Εχω αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα με τα πολωνικά HD καναλια, τα οποία στον Pace 810 έκαναν παγώματα με κάποιες μοντούλες, ενω στον Kathrein 910 με τις ίδιες μοντούλες έπαιζαν άψογα

Απάντηση: Re: αγορα καρτας Suisse HD

Κατ αρχήν αφού ειχες δεκτη HD γιατι πήρες αυτήν την μοντούλα και όχι μία φυσίολογική κόκκινη βιαξές; Η μοντουλα αυτή ειναι κυρίως για όσους έχουν δεκτη SD και θελουν να βλέπουν το Sex View HQ!
Το πρόβλημα σου ειναι ειτε απο τον Humax 2000 είτε απο την μοντούλα, είτε απο την...κακή τους συνεργασία, σίγουρα δεν ειναι απο το κανάλι!
Δοκίμασε και με κόκκινο βιαξές, αν σου το κάνει και εκεί, τοτε φταιει ο δεκτης.
Εχω αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα με τα πολωνικά HD καναλια, τα οποία στον Pace 810 έκαναν παγώματα με κάποιες μοντούλες, ενω στον Kathrein 910 με τις ίδιες μοντούλες έπαιζαν άψογα
Η μοντούλα ήρθε μαζι με την κάρτα.
Εχω κόκκινη viaccess και το δοκιμάζω αμέσως τώρα.

ντροπη κε Χρηστο να βλεπετε Sex View HQ!
να χαριστει σε Διαχειριστη γνωστου club με 5 γραμματα!!!!!

Αν ειχε και την κάρτα θα έβλεπε Sex View HQ, πρεπει όμως να βλέπει το Sex View Info με μόνο την μοντούλα αυτή.....

Στειλτους εμαιηλ και ζήτα να σου στειλουν λινκ πληρωμής με paypal (ετσι έκανα εγω στο τελος..)

αν και καθυστερημενα τους στελνω τωρα mail (thanks for the tip).
για οποιον γνωριζει. αν πληρωσω μεσω IBAN θα υπαρχει προμηθεια στην τραπεζα? στην κυπρου που ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 30 ευρω ειτε γινει στο καταστημα ειτε απο το e-banking τους. στις αλλες τραπεζες ειναι το ιδιο ?