αγορα καρτας Suisse HD

να συννενοηθεις να πληρωσεις μια και καλη και να συμπεριληφθει και ο 50αρι

λαθος μου που δεν το ανεφερα.
πριν δυο μερες εστειλα mail στο [email protected] και ηρθε αυτοματη απαντηση οτι δεν υπαρχει αυτη η διευθυνση ή κατι τετοιο. κατοπιν βρηκα κι αυτη την διευθυνση μεσα στο site τους [email protected] αλλα δεν εχουν απαντηση ακομα. υπαρχει καποιο αλλο mail ? να περιμενω μεχρι να απαντησουν ?

ποιο ειναι το satoliver.ch???

εμεις ψωνιστικαμε απο

http://www.tvsat.ch/PBSCCatalog.asp?CatID=28707&PGFLngID=0

ειναι τα mail που δινει το site. αν κοιταξεις στη σελιδα που αναφερεις κατω αριστερα στο ADRESSE TEL δειχνει που ειναι το καταστημα μαζι με τα τηλεφωνα και το mail.

ενταξει ρε συ τρομαξα......δεν ειναι εποχες να χανουμε λεφτα απο προμηθειες

μην ξεχασεις να γραψεις οτι σε συστηνω εγω!!!!:flipout::flipout:

ρε πλακα κανω!!!!!

Παιδιά να πω το πόνο μου κι εγώ.

Προσανατολίζομαι σε αγορά hd δέκτη για να είμαι έτοιμος για το Euro το οποίο φυσικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ HD.

Το Ελβετικό κανάλι είναι η μόνη δυνατότητα? Αν ναι τι γίνεται που σταμάτησαν να στέλνουν τη κάρτα?

Ρίχτε προτάσεις για δέκτη/κάρτες/μόντουλες! Θέλω Γιούρο χαι ντεφ. όπως να γίνει!

Κωστα μια ματια στην κατηγορια μας και θα δεις πολλα ωραια πραματα

για καρτα τωρα αν στραβωσει ο ελβετος θα παμε προς τον Αλβανο αλλα εκει η τιμη ειναι 220 ευρω περιπου τον χρονο

φυσικα μετα το ΕURO αν δεν σου χρειαζεται ειτε την πουλας ειτε την κρατας μην ξεχνας οτι περα απο ΕΥΡΟ το Αλβανικο δειχνει πολυ καλες ταινιες 1ης προβολης και πολλα αλλα αθλητικα γεγονοτα που θα αποσβεσει την αξια της γρηγορα

Απάντηση: Re: αγορα καρτας Suisse HD

Παιδιά να πω το πόνο μου κι εγώ.

Προσανατολίζομαι σε αγορά hd δέκτη για να είμαι έτοιμος για το Euro το οποίο φυσικά ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ HD.

Το Ελβετικό κανάλι είναι η μόνη δυνατότητα? Αν ναι τι γίνεται που σταμάτησαν να στέλνουν τη κάρτα?

Ρίχτε προτάσεις για δέκτη/κάρτες/μόντουλες! Θέλω Γιούρο χαι ντεφ. όπως να γίνει!

Έχεις ΡΜ.
icon12.gif

Παιδιά περιμένετε λίγο πριν δωσετε παραγγελίες, η καρτούλα μου ακόμη δεν πήρε δικαιώματα και τα πρωτα που ειχε πάρει λήγουν σήμερα 8-2-08! Οι ελβετικές αρχες δεν τόχουν σε τιποτε να μας τις ακυρώσουν αν...υποψιαστούν ότι βλέπουν απο αυτές ...μη Ελβετοί!

η κατασταση εχει ως εξης η καρτα δεν πηρε δικαιωματα χτες με αποτελεσμα να μην "ανοιγει" θα μιλησει ο Voreios(Φιλιππας) με Ελβετια και θα μας ενημερωσει

παρακληση οσοι σκοπευετε να προβειται σε αγορα ή ειστε ηδη προ των πυλων (πληρωμη ,εμβασμα αποστολη) ρωτηστε και αυτο το ενδεχομενο

Last edited:
αν και καθυστερημενα τους στελνω τωρα mail (thanks for the tip).
για οποιον γνωριζει. αν πληρωσω μεσω IBAN θα υπαρχει προμηθεια στην τραπεζα? στην κυπρου που ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 30 ευρω ειτε γινει στο καταστημα ειτε απο το e-banking τους. στις αλλες τραπεζες ειναι το ιδιο ?

μεσω e-banking ειναι τσαμπα..δεν ξερω αν σου εχει απαντησει αλλος αλλα δεν προλαβα να διαβασω ολατα μηνυματα..Να ρωτησω κατι εγω..Σε τι δορυφορο εκπεμπει και ποια η μηνιαια συνδρομη?(η ειναι μια κ εξω?)

Kapoios pou na exei parei prosfata tin karta na pou pei poso plirose sinolika kai an leei imerominia pano i karta i ine ep- aoriston(gia emas tous ellines panta,gaiti gia tous elvetous ksero)? Kserei kaneis poso akrivos kostizei ayti i karta se enan elveto?

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω την καρτα να το κανω?
γιατι κατι διαβασα πιο επανω και δεν μου αρεσε..

Ένα βήμα πριν πολιτογραφηθώ κι εγώ Ελβετός, έλαβα το παρακάτω μειλ το οποίο παραθέτω με την μετάφραση στα Αγγλικά.

Σημειώνω ότι έχω παραγγείλει 2 κάρτες ....

Bonjour

nous avons bien recu votre commande

Pourriez vous nous informer d'une adresse en suisse

Si vous n' en avez pas une nous pourrions vous en fournir d'une tiers personne pour 50? validité 2 ans, votre commande serra pour un prix total de 157 ?

Veuillez nous informer de la suite de votre choix

Pour rappel, vous pouvez suivre l'évolution de votre commande en cliquant sur le lien suivant :
http://www.tvsat.ch/PBUserAccount.asp?UserID=1173242&OrderID=887193&ViewType=1

δηλαδή:

Hello

we received your order

Could you inform us of an address in Switzerland

If you do not have any we let us can provide some to you of a third nobody for 50? did validity 2 years, your order tighten for a total price of 157?

Please inform us of the continuation of your choice

For recall, you can follow the evolution of your order while clicking on the following bond:
http://www.tvsat.ch/PBUserAccount.asp?UserID=1173242&OrderID=887193&ViewType=1

Και οι ερωτήσεις που προκύπτουν είναι οι εξής:

1. τι σημαίνει η αναφερόμενη 2ετία; ακολουθως θα χρειαστεί κάποιο ποσό για μια ενδεχόμενη ανανέωση; κάτι άλλο;

2. επίσης, από που προκύπτουν τα 157 ευρώ; και όχι 50 + 50 = 100ευρώ (αφού πρόκειται για 2 κάρτες).

Αν υπάρχει κανείς να μου δώσει τα φώτα του....θα το εκτιμούσα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Αυτό για διετία σ εμας που πήραμε πρώτοι δεν το ανέφεραν πουθενά. Απο εκει και πέρα οι τιμές ...είναι όπως τους πετύχεις!

Voreios την καταλαβες την δουλεια?

ειδαν κονομα απο την 50ρα και ειπαν ας την χρεωνουμε με την διετια...οποτε σε 2 χρονια θα σκασουμε αλλο 50 αρι για νοικι .....

Σε αυτή τη φάση..ή προχωράω στα παραπέρα ή το εγκαταλείπω...αν το εγκαταλέιψω παίρνω πίσω τα 95 + 95 ευρώ που έχει χρεωθεί η κάρτα; ή ο γεγονε γεγονε...και αν θες δινεις τα άλλα 80, αν δεν θες, έχασες και τα 95;