Αγορά Kathrein UFS 910...

spyridy

AVClub Enthusiast
5 September 2007
1,130
Γλυφάδα
Απο που βρε παιδιά μπορώ να τον αγοράσω? Το technikdirect δεν τον έχει διαθέσιμο ακόμη.

Ξέρετε αν υπάρχει διαθέσιμος κάπου? Αν όχι, γνωρίζει κανείς απο πότε αναμένεται διαθεσιμότητά του? :guitarist:

Όταν λες gviper "θα πάει", εννοείς οτι θα ανέβει η τιμή του απο 300 ευρώ που κάνει τώρα στα 400, ή θα πωλείται 400 στην Ελλάδα? (δλδ 100 ευρώ πιο πάνω απο Γερμανία)

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Όταν λες gviper "θα πάει", εννοείς οτι θα ανέβει η τιμή του απο 300 ευρώ που κάνει τώρα στα 400, ή θα πωλείται 400 στην Ελλάδα? (δλδ 100 ευρώ πιο πάνω απο Γερμανία)
Το δεύτερο..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εμένα πάντως μου πήρε πάνω απο ενάμισι μήνα για να οριστικοποιήσω ιντερνετικά την παραγγελία.
Ο δέκτης είναι κυριολεκτικά άφαντος στην Γερμανία.

Παιδιά δεν είναι πάντα συμφέρουσες οι εισαγωγές. Μην ξεχνάτε τα μεταφορικά και το ποιό βασικό το service. Ανάφερα τα 400 Ευρώ γιατί τόσο μου είπε ένας ειασωγέας.

Κοίτα, οι αυθαίρετες και ανέλεγκτες υπερτιμήσεις αγαθών στην Ελλάδα ξεπερνούν τα όρια και σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελούν κοινωνική πρόκληση.
Συνεπώς κάποια μερίδα συνειδητοποιημένων καταναλωτών προτιμά το ρίσκο της αγοράς απο το εξωτερικό και αναλαμβάνει το όποιο ρίσκο.
Οι λοιποί ενδίδουν στο δέλεαρ τη εγγύησης και στις ορέξεις των τοπικών μεταπωλητών και εισαγωγέων.

33% πάνω απο την τιμή που το βρίσκεις έξω, δεν νομίζω οτι αξίζει να ΜΗΝ το ρισκάρεις. Στην τελική, αγορά ειδικά απο το technikdirect, έχει ειπωθεί πολλάκις εδω μέσα οτι είναι ΑΦΟΒΗ απο θέμα εγγύησης-επιστροφης κλπ!

Re: Απάντηση: Αγορά Kathrein UFS 910...

Κοίτα, οι αυθαίρετες και ανέλεγκτες υπερτιμήσεις αγαθών στην Ελλάδα ξεπερνούν τα όρια και σε ορισμένες περιπτώσεις αποτελούν κοινωνική πρόκληση.
Συνεπώς κάποια μερίδα συνειδητοποιημένων καταναλωτών προτιμά το ρίσκο της αγοράς απο το εξωτερικό και αναλαμβάνει το όποιο ρίσκο.
Οι λοιποί ενδίδουν στο δέλεαρ τη εγγύησης και στις ορέξεις των τοπικών μεταπωλητών και εισαγωγέων.

Είναι βασική αρχή των Οικονομικών, όταν ο κίνδυνος τεμαχίζεται και μοιράζεται, τότε το Κόστος μικραίνει.

Βρε παιδιά, και 300 πολλά τα βλέπω.

Δεν αγοράζω ακόμα ενα dbox2?

Βλέπω κυκλοφόρησε και ο rudbox νέο image αλλά ας περιμένουμε λίγο............

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Βρε παιδιά, και 300 πολλά τα βλέπω.
Με ποια έννοια είναι ακριβός?
Δες τον απο τη σκοπιά του High Definition δέκτη, PVR Ready, επεκτάσιμο λόγω λογισμικού (τρέχει ήδη camd3).

τιποτε`ακομη προς το παρων μονο ο Τρυφωνιδης τον εχει:ernaehrung004::ernaehrung004:

Για Ελλάδα το έχουμε γράψει νομίζω, έρχεται Δεκέμβριο και εισαγωγέας είναι η Λύρα