Αληθεύει.AKOYSA OTI O DEKTHS EXEI PROBLIMA STO DISEQC STO MOTOR KAI DEN EXEI USALS ALITHEVEI ????????
Με AAF 1.4a πάλι μόνο το Disecq 1.0 έχει στις επιλογές του setup. Υπήρχε parch για την AAF 1.3 που το έκανε να δουλεύει αλλά απ' όσο θυμάμαι manually και όχι εντελώς αυτόματα. Διάβασα σε κάποια forum ότι σταμάτησε να δουλεύει το patch με την 1.4. Δεν ξέρω αν το διορθώσανε στην 1.4a και ξαναδουλεύει. Αυτή την στιγμή φίλε μου θα παιδευτείς να το κάνεις να δουλέψει και δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις κι 100%. Εγώ ακόμη δεν έχω κινητό πιάτο αλλά θα βάλω σε λίγο καιρό και τότε θα ασχοληθώ με το θέμα εκτενέστερα.Παιδια διαβασα στα δορυφορικα νεα οτι ο δεκτης πλεον με ΑΑΦ λογισμικο βλεπει DISECQ 1.2.
Εχω ενα πιατο πολλαπλης εστιασης με 8 lnb και ειμαι ετοιμος να προβω σε αγορα του δεκτη. Φανταζομαι οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα ε?? (φιλε Αλεξη τα φωτα σου πλιζζζζ....)
Είναι πραγματικά απίστευτο!Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση τέτοιων "κιλών" δέκτης να μην υποστηρίζει εξαρχής DiSEqC 1.2 και USALS...
Τι να το κάνεις ρε Νίκο. Με μνήμη 4.000 καναλιών τι να αποθηκεύσεις..Μιλάνε για υποστήριξη 1.1 την πρώτη βδομάδα του Απρίλη , και 1.2 πριν το τέλος του Απρίλη ... ελπίζω να μη με διαψεύσουν ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.