Αγορά Kathrein UFS 910...

Αξίζει τελικά η αγορά του για 320 ευρώ ή είναι προτιμότερος ο dm800 (450 ευρώ) ή ο επερχόμενος dm8000. Μήπως να προτιμήσω τον ipbox 9000 (540 ευρώ); Η μήπως να κάτσω στα αυγά μου και να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο;

+1
ιδια απορια

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Γειά και χαρά σε όλους.

Η "Κατερίνα" σαν PVR θέλει δίσκο FAT32 ή μπορεί να παίξει και με ext3?
Μόνο FAT.
Αυτό έχει και την ευκολία του. Αναγνωρίζεται αμέσως απο windows pc για μεταφορές εγγραφών.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Μόνο FAT.
Αυτό έχει και την ευκολία του. Αναγνωρίζεται αμέσως απο windows pc για μεταφορές εγγραφών.

Μπορείς όμως τα αρχεία να τα πάρεις και μέσω ftp ή smb; Επίσης τι συμβαίνει όταν μια εγγραφή ξεπερνά το όριο μεγέθους του FAT32 ( 2GB ή 4GB) αν θυμάμαι καλά; Συνεχίζεται η εγγραφή σε άλλο αρχείο ή σταματά να γράφει, ή μήπως ορίζεται το μέγιστο μέγεθος των αρχείων αλά dreambox (gemini/pli);

Ευχαριστώ και πάλι. :ears:

Ναι, τα αρχεία σπλιτάρονται αλλά στην αναπαραγωγή μέσω του μενού του δέκτη εμφανίζονται ω ένας τίτλος.
Φυσικά μεταφέρονται μέσω ftp ή συνδέοντας τον δίσκο απευθείας σε PC μέσω της usb.

Re: Απάντηση: Αγορά Kathrein UFS 910...

Ναι, τα αρχεία σπλιτάρονται αλλά στην αναπαραγωγή μέσω του μενού του δέκτη εμφανίζονται ω ένας τίτλος.
Φυσικά μεταφέρονται μέσω ftp ή συνδέοντας τον δίσκο απευθείας σε PC μέσω της usb.

Σχεδόν με έχεις ψήσει Άλεξ. :grinning-smiley-043 Το μόνο που μένει είναι να τον δώ και από κοντά σε μαύρο χρώμα. Επίσης μου λείπει και ένα irdeto cam για την νόβα κάρτα...

Αστα να πάνε λοιπόν!!

Δεν είναι θέμα ψησίματος. Ούτε είναι ο καλύτερος, απλά έχει υψηλή σχέση απόδοσης/τιμής. Με 300 στα δίνει όλα.
Για την ώρα ο επόμενος, με τις δυνατότητες του, κοστίζει 550

Επειδή πρόσφατα πλέον τον δοκίμασα και ως PVR (δεν είχα σκληρό δίκσο και αγόρασα) είναι απλά Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!!! Value for money!

Πείτε μου κάτι: τι χώρο πιάνουν οι HD εγγραφές σε δίσκο; Δηλαδή ποια είναι η αναλογία χώρου στο δίσκο/λεπτών εγγραφής;

100 λεπτά ταινίας περί τα 12-13 GB.
Και αυτό είναι σχετικό γιατί εξαρτάται απο την ποιότητα μετάδοσης των καναλιών. (bitrate)

Εμένα όταν πάω να ξεκινήσω εγγραφή απο το Premiere HD, μου δείχνει οτι σε 200GB ελεύθερα, μπορώ να γράψω περίπου 18 ώρες στον ελεύθερο χώρο!

Απάντηση: Re: Αγορά Kathrein UFS 910...

Εμένα όταν πάω να ξεκινήσω εγγραφή απο το Premiere HD, μου δείχνει οτι σε 200GB ελεύθερα, μπορώ να γράψω περίπου 18 ώρες στον ελεύθερο χώρο!
Κάνει λάθος υπολογισμό εναπομείναντος χρόνου.
Στον 500άρι σκληρό που χρησιμοποιώ, εμφάνιζε στην αρχή υπόλοιπο 40 ωρών. Μετά απο 10 HD ταινίες (περίπου 120 GB) μου δείχνει υπόλοιπο 30 ωρών.

στην αγγλια υπαρχει περιπτωση να τον βρω πιο φθηνα?επειδη θα παει ενασ γνωστος μου..αν τον παρω απο εκει δεν θα εχω καποιο προβλημα ετσι?

Re: Απάντηση: Αγορά Kathrein UFS 910...

Γερμανία , ναι , Αγγλία , όχι ... Βλέπεις είναι γερμανική η εταιρία ...

μπα εψαξα τιμες και δεν αξιζει απο εξω γιατι με τα μεταφορικα μια η αλλη..

Last edited: