Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ LAPTOP HTPC ΩΣ 85Ο ΕΥΡΩ (ήταν: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΥΠΕΡ-ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ HTPC ως
α) ανώνυμες καταγγελίες, και site τύπου τρομακτικό είναι αγνώστου αξιοπιστίας.
β) αυτό προφανώς δεν είναι next business day της dell... Δεν είδα πουθενά next business day (όπου έρχεται το ανταλλακτικό και ο τεχνικός σπίτι σου, και αν κατάλαβα καλά αυτή τηλεφωνούσε στο multirama στο "fix me" (κάπου την έχω δει αυτή την υπηρεσία να την διαφημίζει η multirama, και είναι δική της υπηρεσία).
thanx, αλλα τώρα ... καταστροφή! δηλαδή το "αξιόπιστο" service της Ντελ είναι για τα μπάζα... για τους χίλιους 2 λόγους, είτε γιατί δεν πάει στην ίδια την Ντελλ, είτε γιατί οι τεχνικοί είναι απρόσεκτοι, για τους όποιους λόγους οι αλυσίδες σου λένε δεν είναι δική μας ευθύνη κτλ.
Αρα το πλεονέκτημα του next day είναι εν ολίγοις νά χαμε να λέγαμε...
Γιατί αν σου κάτσει, τις γρατζουνιές δεν τις αποφεύγεις- κι αν αυτό σε σχέση με την πραγματική επισκευή είναι το λιγότερο... έ όχι ρε, θέλω να το έχω στην εντέλεια και όχι γρατζουνισμένο.τι το πλήρωσα για καινούριο;
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, είναι τόσο συχνές οι βλάβες στα λαπτοπ;
αν το έχω μέσω στο σπίτι χωρίς πολλές μετακινήσεις δεν είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ οι πιθανότητες να πάθει βλάβη; τι στο καλό αξιοπιστία έχουν;
και τι είναι αυτό το σχόλιο ότι η ASUS έχει το καλύτερο failure rate; δηλαδή πρέπει να πάρει άσους για να μη χαλάει;;
α) ανώνυμες καταγγελίες, και site τύπου τρομακτικό είναι αγνώστου αξιοπιστίας.
β) αυτό προφανώς δεν είναι next business day της dell... Δεν είδα πουθενά next business day (όπου έρχεται το ανταλλακτικό και ο τεχνικός σπίτι σου, και αν κατάλαβα καλά αυτή τηλεφωνούσε στο multirama στο "fix me" (κάπου την έχω δει αυτή την υπηρεσία να την διαφημίζει η multirama, και είναι δική της υπηρεσία).