Να ρωτήσω... Για την μπαταρία μου είπαν 8 ώρες φόρτιση την πρώτη φορά.
1) απενεργοποιημένο;
2) αφού πρώτα το χρησιμοποιήσω ώστε να αδειάσει εντελώς από την εργοστασιακή φόρτιση ή ως έχει;
Δεν τα έχω καταφέρει να το κάνω να μπουτάρει απο το cd...
Οσον αφορά στην μπαταρία είναι καλύτερα να το φορτίζω κλειστό και οσο έχω πρόσβαση σε ρευμα να το χρησιμοποιώ χωρίς μπαταρια;;
Ουπς ... την πιθανότητα να μου την "κάνει η ΔΕΗ δεν την είχα σκεφτεί!!!
Οποτε καλύτερα να παιζω με μπαταρία όσο γίνεται και αν είναι δυνατόν να το φορτίζω κλειστό;;
Με το F12 μπαινει στο boot menu (F2 στο bios) αλλα όταν του είπα να μπουτάρει απο το dvd (βασικα επέλεξα την επιλογη που έγραφε dvd και κάτι άλλα .. είχε αλλες 3 νομίζω που δεν κατάλαβα τι ειναι...) μου έβγαλε μια μαυρη οθονη με τυχαια ασπρα πιξελ και ταυτόχρονα το ανεμηστηράκι αρχισε να δουλευει φουλ .. και έπαθα εναν ψιλοπανικό ... το έκλεισα απο τον διακοπτη και ευτυχως δεν έπαθε τπτ...
Απο όσο το εψαξα στο site του ubuntu το δισκάκι πρέπει να έχει καεί σωστά... οπότε δεν μαλλον δεν είναι θεμα δισκου ...
βεβαια δεν το έκαψα με το windows image burner γιατι δεν το έχει μαλλον το μηχανημα μου (;;; ) και κατέβασα το freemore iso maker burner ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.