panosxgr said:Σταύρο, καλημέρα.
Δεν είναι λίγο πολλά τα 1800€ για να πάρει κανείς 37 ίντσες? Το μοντέλο φυσικά πετάει, αλλά με αυτά τα λεφτα περίπου δεν μπορει να πάει για μια αξιόλογη 42αρα?
stavros kamoulakos said:Καλημερα Riversπεριμενω να φυγεις διακοπες για να γραψω καμμια κακια για την Sony αλλα δεν σε βλεπω να φευγεις,τι στο καλο δεν εχεις αδεια φετος;
![]()
Στο θεμα μας τωρα,θα ελεγα στο φιλο να κοιταζε και την Panasonic 37PV60 στα 1800.00€ πανω κατω...αληθεια φιλε μου τι επαθε η τηλεοραση σου και τα πηρες ετσι στο κρανιο;σε ρωταω γιατι εχω την ιδια τηλεοραση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και σαν εμπορος επειδη εχω δωσει αρκετες ιδιες οι περισσοτεροι δεν ειχαν προβληματα.Το θεμα λογικα που λες οτι διαβασες στο φορουμ ειχε να κανει με την αποδοση του Scaler και οχι με την αξιοπιστια της συσκευης.Που να ειχες παρει και την 9830 να δεις τι θα παθαινες
opcorn: ,ρωτα τον Elger και τον Σπυρο:violent-smiley-030: που εχουν παει μαζι διακοπες στο Αγιο Ορος:damnyou: για να ηρεμησει η ψυχη τους
![]()
![]()
Αντωνης Β said:Σταύρο μήπως ξέρεις πότε θα φανεί η 42px600;
Την έχεις δει από κοντά;
Αξίζει να δώσεις τη διαφορά σε σχέση με την 42px60; (περίπου 400 ευρώ).
panosxgr said:Στο περιοδικό "What Hi-Fi: SOUND AND VISION" μήνα Αυγούστου, έχει και τις δυο σε συγκριτικό τεστ, μαζί με άλλες τηλεοράσεις 37 ιντσών. Βαθμολογίες έχουν ακριβώς τις ίδιες και ανακυρήσσει σαν νικήτρια την PX60, λόγω χαμηλότερης τιμής.
Οι διαφορές της PX600 με την PX60 είναι ότι η 1η έχει καλύτερο design, έχει υποδοχή για SD carts και πιο αναβαθμισμένα ηχεία. Ολα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια με την PX60.
stavros kamoulakos said:Πανο δεν νομιζω να μιλαμε για ιδια σειρα εκτος και αν εχεις γραψει λαθος,μιλας για την PV η την PX;
john_karis said:Ρε παιδια μιλατε για τηλεορασεις , αναφερετε τοσα μοντελα , το ζητουμενο ειναι να ειναι και HD ready ΑΛΛΑ μεχρι τωρα δεν ειδα την ΑΝΑΛΥΣΗ που μπορει να δωσει η καθε τηλεοραση....
Δεν ξερω αλλα διαλεγετε μονο με τισ μαρκες και το ονομα. Δειτε και παραπερα.
Το παιδι θα παρει τηλεοραση σημερα απο αυτες και θα χτυπα το κεφαλι του.
ΠΧ.... Ειδα τηλεοραση LG 42 se τηλεοπτικο σημα (και νοβα) και επεζε τελεια ακομα και σε συγκριση με μια δικη μου 37αρα . Αν βαλεις την τηλεοραση ομως να παιξει DVD ή kapoio kalo doryforiko kanali me megalh analysh τοτε φενετε οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΗ.
Τι θελω να πω?? Οταν μια τηλεοραση εχει τοσο μικρη αναλυση τοτε δεν φενονται οι ατελειες της σε καποιο τηλεοπτικο σημα. Οταν της δωσεις ομως τροφη καλη (που ειναι και το ζητουμενο του φιλου) τοτε ειναι για τα μπαζα.....
Ξαναλεω .... δειτε λιγο και την αναλυση που υποστηριζουν. Δεν κανει κακο :violent-smiley-030:
stavros kamoulakos said:Φιλε η τηλεοραση που λεμε υποστιριζει μεχρι και 1080P σημα,μαλλον εσυ μπερδευεις τις Plasma με Lcd εκτος και αν εννοεις αν υποστιριζει UltraHD:speechless-smiley-0
gkazantzis said:Η Samsung που λεω εγω τα υποστηριζει αυτα;
panosxgr said:Υποστηρίζει 720p, 1080iopcorn:
gkazantzis said:Ok απλα εγω ειμαι της αποψης πως σε καποια προιοντα ( π.χυπολογιστες, τηλεορασεισ, κινητα) δεν γινεται να ακολουθεις την τεχνολογια. Απαιτουντ6αι συμβιβασμοι. Οσπου να παρω τηλεοραση που να προσφερει 1080 γραμμες σιγουρα θα εχει βγει κατι αλλο που θα κανει τις 1080 γραμμες να μοιαζουν απαρχαιομενη τεχνολογια. Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.