Yperion
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Αγορα LCD 37"
Δηλαση αν καταλαβα καλα ολα τα παραπανω ηταν προλογος για να μας πεις για την Amoi?
Δηλαση αν καταλαβα καλα ολα τα παραπανω ηταν προλογος για να μας πεις για την Amoi?
Rivers said:Δηλαση αν καταλαβα καλα ολα τα παραπανω ηταν προλογος για να μας πεις για την Amoi?
Rivers said:Ομολογω οτι δεν καταλαβα που το παει ο φιλος John.
High Definition ειναι τοσο το 1080p οσο και το 720p. Οσο τωρα για true HD που διαφημιζουν μερικοι κατασκευαστες δεν εχει και ιδιαιτερη αξια σε τηλεορασεις κατω των 40 ιντσων (για να μην πω και παραπανω) καθως ειναι πολυ δυσκολο να αντιληφθει καποιος την διαφορα οποτε ειναι πιο πολυ θεμα marketing. Επισης εχουν εμφανιστει πλασμα που λενε οτι ειναι true HD με αναλυση 1024x1080 (βλεπε Hitachi).
Με εναν απλο πολλαπλασιασμο 1024x1080=1,10 εκατ. pixel και 1366x768=1,05 οποτε η διαφορα ειναι μηδαμινη.
Rivers said:Δηλαση αν καταλαβα καλα ολα τα παραπανω ηταν προλογος για να μας πεις για την Amoi?
john_karis said:χαχαχαα.... Που το βρηκες το 1024 χ 1080 ?????? Μηπως οι τηλεορασεις μας ειναι μακροστενες προς τα πανω ????
john_karis said:χαχαχαα.... Που το βρηκες το 1024 χ 1080 ?????? Μηπως οι τηλεορασεις μας ειναι μακροστενες προς τα πανω ????
Μαλλον εκανες λαθος... το σωστο ειναι 1920χ1080 = 2.073 2 εκατομυρια και κατι ψιλα..... Τωρα πες μου..
john_karis said:Δεν εχετε καταλαβει ενα πραμα ... Οτι λεω το λεω γιαυτους που δεν ξερουν να διαβασουν τα χαρακτηριστικα των τηλεορασεων.
Εγώ μπορώ να απαντήσω στο παραπάνω, έχει πάνελ AUO της 3ης εταιρείας παγκοσμίως παραγωγής πάνελς.Rivers said:...μπορεις να μας πεις απο ποιον αγοραζει τα panel για τις τηλεορασεις της η Amoi...
Μιχάλης Κορ. said:Εγώ μπορώ να απαντήσω στο παραπάνω, έχει πάνελ AUO της 3ης εταιρείας παγκοσμίως παραγωγής πάνελς.
http://www.auo.com/auoDEV/extras.php?sec=extras_faq&ls=en
Δεν μου αρέσει να μαλώνουμε εδώ μέσα επειδή κάποιος πήρε την 1 ή την άλλη τηλ. Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Ότι του αρέσει, τον ικανοποιεί.panosxgr said:Εσύ μην χάσεις, αμέσως να επέμβεις!!!![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ 1000%.:aktion033:panosxgr said:Μιχάλη, έτσι είναι ακριβώς όπως τα λες. Εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε απόψεις κι όχι για λογομαχίες.
Ομως να μην ξεχνάμε ότι επειδή γράφουμε και δεν μιλάμε τετ-α-τετ, πρέπει να προσέχουν όλοι πως τα γράφουν και τι γράφουν. Γιατί πολλές φορές άλλα θέλουμε να περάσουμε κι άλλα βγαίνουν τελικά.
Επίσης αν κάποιοι είναι προκατελλημένοι, τότε, είναι δύσκολο να κάνεις κουβέντα. Εννοείται ότι κανένας μας δεν τα ξέρει όλα. Αλλά να σεβόμαστε όμως και αυτά που λένε οι άλλοι, έστω κι αν κάνουν λάθη καμιά φορά.
Αυτά είχα να πω και πιστεύω ότι το ξεσ.......με το θέμα!!!![]()
john_karis said:...Οι ΜΗ κατοχοι της ΑΜΟΙ αμεσως πεταγονται και ειναι ετοιμοι να σε ξεσκισουν να σε κατασπαραξουν μολις αναφερεις κατι για ΑΜΟΙ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.