Αγορά LED TV 40"-42".

Αρχίζω και κλείνω προς την LE46C650 ή LE46C750 έχοντας και σαν εναλλακτική την LG 42LE5500.
Μένω Θεσσαλονίκη και το μοναδικό φτηνό κατάστημα στην πόλη είναι το TECHNIXX για το οποίο όμως έχω διαβάσει ότι τα παράεισάγει από Γερμανία. Επομένως ίσως έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Υπάρχει κανένα παιδί από Θεσσαλονίκη να προτίνει κανένα καλό κατάστημα;

Για τη πρώτη αν δεις μέσω σκρουτζ, τα μεγάλα καταστήματα την έχουν 60 Ευρώ ακριβότερη από technixx, δε νομίζω να είναι τρομερή η διαφορά σ'αυτό το ύψος τιμής. Την C750 γύρω στα 110 παραπάνω. Και εγώ θα σου έλεγα να αποκλείσεις την LG.

η LG εχει ωραιο ονομα σαν λεξη αλλα οχι τοσο καλη εικονα
αντιθετα η samsung εχει ασχημο ονομα σαν λεξη αλλα καλυτερη εικονα

η LG εχει ωραιο ονομα σαν λεξη αλλα οχι τοσο καλη εικονα
αντιθετα η samsung εχει ασχημο ονομα σαν λεξη αλλα καλυτερη εικονα

XAXAXA...δεν με έπεισες...OK αλλά δεν είναι και για πέταμα η LG!!!

Last edited:
Υπάρχουν κάποιοι χτυπητοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκλείσω την LG;;; Τόσο μεγάλες διαφορές έχουν και ποιες είναι αυτές;;; :hmmmm2:

Διαβασε τα νηματα των LG στο forum.

Θα βρεις αναφορες για "νερουλιασματα" , "σπασιματα" κτλ.

Η κινηση ειναι αρκετα πιο πισω απο Sony και Samsung που και οι δυο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον τομεα αυτο στις LCD.

XAXAXA...δεν με έπεισες...OK αλλά δεν είναι και για πέταμα η LG!!!

Για πέταμα δεν είναι σίγουρα. Αλλά όταν έχεις κάποια άλλη εταιρεία που στα ίδια χρήματα σου προσφέρει πολύ περισσότερα σε ποιότητα και ευκολίες, προτιμάς αυτήν.

Δεν νομίζω ότι με βάση το όνομα και το αν ακούγετε καλά στα αυτιά μας το Logo της κάθε εταιρίας πρέπει να κάνουμε και την αγορά!
Να βλέπουμε και την εμπειρία και η LG θα έλεγα ότι έχει μεγάλη!
κάπου διάβαζα ότι iPad, iPhone φοράνε LG (όχι ότι λέει κάτι αυτό και προς θεού μην παρεξηγηθώ εγώ Sonάκιας είμαι έχει ωραίο Logo SONY) :BDGBGDB55:

Μπορεί κάποιος να μου πει ποιες είναι οι γενικές διαφορές των σειρών UE και LE της Samsung και ποια σειρά έχει καλύτερη εικόνα;

Re: Απάντηση: Αγορά LED TV 40"-42".

Δεν νομίζω ότι με βάση το όνομα και το αν ακούγετε καλά στα αυτιά μας το Logo της κάθε εταιρίας πρέπει να κάνουμε και την αγορά!

Δεν εχει καμια σχεση το logo.

Aλλωστε εταιρειες κολοσσοί παλιοτερα οπως Sony και Philips και εχουν πεσει πολυ πισω απο την LG.

To θεμα ομως ειναι τι εικονα εχει μια τηλεοραση σε σχεση με ανταγωνιστικα προιοντα.

Υπάρχει κανείς χρήστης της LE46C650 να μου πεις για την εικόνα στα κανάλια της DIGEA και το κατα πόσο είναι ευχαριστημένος; Εάν πάω στην C750 και τα 200 Hz αξίζουν για τα κανάλια της DIGEA;;; Θα δω εμφαωεί διαφορά;;

Σε εικονα με αργη κινηση πχ. ειδησεις , σηριαλ 50=100=200 Hz , σε μετρια κινηση πχ. αυτοκινητο που κινειται με μετρια ταχυτητα 50<100=200 Hz. Σε γρηγορη κινηση πχ. ποδοσφαιρο , formula 1 , τενις κτλ. 200>100 Hz.

Σε εικονα με αργη κινηση πχ. ειδησεις , σηριαλ 50=100=200 Hz , σε μετρια κινηση πχ. αυτοκινητο που κινειται με μετρια ταχυτητα 50<100=200 Hz. Σε γρηγορη κινηση πχ. ποδοσφαιρο , formula 1 , τενις κτλ. 200>100 Hz.

Πιστεύω και εγώ ότι τα 200Hz στο τηλεοπτικό σήμα της DIGEA θα κάνουν την διαφορά. Το πρόβλημα είναι όμως ότι τα 200 τα δίνει η LE46C750 άλλα ξεφεύγω σε μπάτζετ, συν ότι έχει και το 3D που δεν πολυψήνομαι. Τέλος είναι πολύ καλά σε θέματα ιντερνετ.
Δίλλημα: C650 ή C750 με 350 ευρώ διαφορά!!!

το 3D το PVR και τα 200ΗΖ ειναι η διαφορα τωρα δεν ξερω αμα εχει και καλυτερο panel η c750

Πιστεύω και εγώ ότι τα 200Hz στο τηλεοπτικό σήμα της DIGEA θα κάνουν την διαφορά.

Eγω παντως αλλα εγραψα παραπανω.

Στις αργες και μετριες κινησεις δεν υπαρχει ορατη διαφορα.

Μονο στις γρηγορες κινησεις.

Αν περιμενεις με τα 200 Hz να δεις διαφορα στην Μενεγακη και στο "just the two of us" δεν θα την δεις.

Eγω παντως αλλα εγραψα παραπανω.

Στις αργες και μετριες κινησεις δεν υπαρχει ορατη διαφορα.

Μονο στις γρηγορες κινησεις.

Αν περιμενεις με τα 200 Hz να δεις διαφορα στην Μενεγακη και στο "just the two of us" δεν θα την δεις.

Το κατάλαβα :BDBDG54:. Σαφώς κα μιλάμε π.χ. για αγώνες ποδοσφαίρου ή F1 κ.τ.λ. όπου η κίνηση είναι γρήγορη. Τα Hz σε τι ακριβώς βοηθάνε; Στο να είναι πιο καθαρή ή κίνηση; Στο να μην κάνει σπασίματα η εικόνα; Τι ακριβώς; Είναι εμφανές και από ένα "άπειρο" μάτι;; Πολλές απορίες πολλές ερωτήσεις..χαχαχα