Αρχίζω και κλείνω προς την LE46C650 ή LE46C750 έχοντας και σαν εναλλακτική την LG 42LE5500.
Μένω Θεσσαλονίκη και το μοναδικό φτηνό κατάστημα στην πόλη είναι το TECHNIXX για το οποίο όμως έχω διαβάσει ότι τα παράεισάγει από Γερμανία. Επομένως ίσως έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Υπάρχει κανένα παιδί από Θεσσαλονίκη να προτίνει κανένα καλό κατάστημα;
Την εναλακτική θα σου έλεγα να την ξεχάσεις...
+1
Καμια σχεση με τις αλλες δυο.
η LG εχει ωραιο ονομα σαν λεξη αλλα οχι τοσο καλη εικονα
αντιθετα η samsung εχει ασχημο ονομα σαν λεξη αλλα καλυτερη εικονα
Υπάρχουν κάποιοι χτυπητοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκλείσω την LG;;; Τόσο μεγάλες διαφορές έχουν και ποιες είναι αυτές;;; :hmmmm2:
XAXAXA...δεν με έπεισες...OK αλλά δεν είναι και για πέταμα η LG!!!
Δεν νομίζω ότι με βάση το όνομα και το αν ακούγετε καλά στα αυτιά μας το Logo της κάθε εταιρίας πρέπει να κάνουμε και την αγορά!
Σε εικονα με αργη κινηση πχ. ειδησεις , σηριαλ 50=100=200 Hz , σε μετρια κινηση πχ. αυτοκινητο που κινειται με μετρια ταχυτητα 50<100=200 Hz. Σε γρηγορη κινηση πχ. ποδοσφαιρο , formula 1 , τενις κτλ. 200>100 Hz.
Πιστεύω και εγώ ότι τα 200Hz στο τηλεοπτικό σήμα της DIGEA θα κάνουν την διαφορά.
το 3D το PVR και τα 200ΗΖ ειναι η διαφορα τωρα δεν ξερω αμα εχει και καλυτερο panel η c750
Eγω παντως αλλα εγραψα παραπανω.
Στις αργες και μετριες κινησεις δεν υπαρχει ορατη διαφορα.
Μονο στις γρηγορες κινησεις.
Αν περιμενεις με τα 200 Hz να δεις διαφορα στην Μενεγακη και στο "just the two of us" δεν θα την δεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.