Αγορά νέου HD δορυφορικού δέκτη

Μια χαρά. Δεν ξέρω με την εγγύηση τι γίνεται αλλά πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα με το δέκτη. Όπως δεν έχω διαβάσει για κάποιο πρόβλημα για τους παλιούς -πλέον- Amiko 8900 HD.
Στο skroutz βλέπω τον Amiko 2 στα 240 ευρώ. Βάλε και τα έξοδα αποστολής.

Θείο Γιώργο...... (ή μπαρμπα Γιώργο...:flipout:) δεν θέλω να βάλω σελίδα από το μαγαζί μου εδώ... μη με προκαλείς... :BDGBGDB55:-bye-

Και με ποια λογική τότε του χρειάζονται οι ασύρματοι πομποδέκτες όπως τους αναφέρει...
ocean82, το κοντρόλ του δέκτη το έχεις κάτω στο σπίτι?
Το κοντρόλ του δείκτη είναι στο σπίτι και ο δέκτης είναι στην ταράτσα.
Το όλο σύστημα με τους πομποδέκτες είναι για να αλλάζω κανάλια μέσα από το σπίτι και να
μην κάνω γυμναστική κάθε φορά που θέλω να δω άλλο κανάλι.

Απάντηση: Re: Αγορά νέου HD δορυφορικού δέκτη

Θείο Γιώργο...... (ή μπαρμπα Γιώργο...:flipout:) δεν θέλω να βάλω σελίδα από το μαγαζί μου εδώ... μη με προκαλείς... :BDGBGDB55:-bye-

Και δε την βάζεις. Σε προκαλώ ;) -bye-

184 έχει τον τριπλό Golden Media.
Και ο Alien 2 είναι ίδιος... άντε να έχει καμιά μικρή διαφορά. Η τιμή του 240 ευρώ.

Θα βγουν και από άλλες εταιρίες κάποια στιγμή ίδια μοντέλα με τα παραπάνω.
Αναμένω να γίνει ένας χαμός με κλώνους και μη, με τα παραπάνω τριπλά μοντέλα.

Οι Amiko παίρνουν πρώτοι τις νέες εκδόσεις Spark απ' ότι έχω καταλάβει.

Πάντως στους Linux δέκτες αναμένεται κοσμογονία το φθινόπωρο με τους νέους Broadcom δέκτες, με εκπληκτικές δυνατότητες. Ειδικά το hardware transcoding τα σπάει! Να δούμε βέβαια και τι τιμές θα έχουν.

Αναμένουμε και λινουξ δέκτη από Mvision .... κάτι έχει ακουστεί και για android... για να δούμε...

@Γιώργο, άντε κάνε κανένα μπανάκι να δροσιστείς !!!!:BDGBGDB55:

παιδιά με ενδιαφέρει ένας φτηνός (όχι απαραίτητα HD) δέκτης να παίρνει BISS με dvb s2,\
επίσης σκ´φτομαι να πάρω τον pingulux αλλά δεν ξέρω αν είναι σταθερός γιa ccam mgcamd
όποια πρόταση δεκτή!
ευχαριστώ

Προτάσεις για αγορά δέκτη με συγκεκριμένες "απαιτήσεις"

Καλημερα σε ολους... Τις απαιτησεις δεν τις εχει ο δεκτης, αλλα ο υποψηφιος ιδιοκτητης του φυσικα :)

Σκεφτομαι να αγορασω εναν νεο δεκτη οσο εχω ακομα χρηματα. Εχω τον HEAD sd2900 Challenger και οι απαιτησεις μου ειναι ελαχιστες σε ο,τι αφορα στη δορυφορικη θεαση, αλλα εχω μερικες "απαιτησεις" στα χαρακτηριστικα του δεκτη που ψαχνω.

- Εχω Νοβα και Αλ Τζαζιρα ταυτοχρονα, οποτε θελω ΔΥΟ θεσεις card reader.
- Θελω να ειναι HD.
- Λογω μιας ιδιαιτερης κατασκευης στο σπιτι θελω να εχει RF out. Ο λογος (για οποιους αναρωτιουνται): απο την κεντρικη πριζα δινω στον αποκωδικοποιητη, επειτα στο παλιο βιντεο (ναι, εχω ακομα) που εχει ενισχυτη, επειτα loop και δινω εικονα σε δυο ακομα τηλεορασεις με συνεχη συνδεση. Θελω να καταργησω το βιντεο, δε θελω να χαλασω χρηματα για ενισχυτη, οποτε αν ο αποκωδικοποιητης εχει RF σωζω την παρτιδα. Εχω φτασει στο σημειο να κοιταζω τις φωτογραφιες των αποκωδικοποιητων απο το πισω μερος κι οχι απο μπροστα :)
- Θελω να μην ειναι ακριβος :music-smiley-005:

Ξερω οτι ψαχνοντας κατι χανω, κατι κερδιζω παντοτε. Τα δυο πρωτα ειναι, πλεον, ακατεβατες απαιτησεις, τα αλλα δυο δεν ξερω με ποια σειρα θα μπορουσα να τα κανω "delete", γι' αυτο δεν εβαλα αριθμηση...

Ειδα οτι ο Edision Mini 2in1 εχει τα χαρακτηριστικα που ζητω, αλλά ειναι combo και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Εφοσον, βεβαια, δεν υπαρχει κατι καλυτερο (=φτηνοτερο), ειναι πολυ καλη η τιμη του. Αλλα θα ηθελα να ακουσω μερικες αποψεις σχετικα με τις "απαιτησεις" μου.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.

Re: Προτασεις για αγορα δεκτη με συγκεκριμενες "απαιτησεις"

Για RF out νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις RF modulator εξωτερικό, οπότε μην περιορίζεις την αναζήτησή σου.

Για RF out νομίζω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις RF modulator εξωτερικό, οπότε μην περιορίζεις την αναζήτησή σου.

:huh2:

Γκουγκλαρα και καταλαβα τι ακριβως κανει αυτο, αλλα οπως ανεφερα το βιντεο παιζει ρολο ενισχυτη, διοτι τα μετρα καλωδιου και τα "κοψιματα" ειναι αρκετα και δεν ξερω αν θα λειτουργησει σωστα στη δικη μου περιπτωση αυτο. Αλλα για 5-10 ευρω μπορω να το ρισκαρω, πριν καν αγορασω νεο αποκωδικοιητη.

Ας υποθεσουμε, λοιπον, οτι το ξεπερναω αυτο... Τι εχουμε σε προταση;

Καλο βραδυ.

Προτιμησε δεκτες με ενσωματωμενα rf modulators που ειναι δοκιμασμενα για παρεμβολες γιατι τα εξωτερικα δημιουργουν διαφορες παρεμβολες σε tuner που δεν ειναι καλα θωρακισμενα......και ειναι μεγαλος πονοκεφαλος για τις εγκαταστασεις πολλες φορες....

Απάντηση: Προτασεις για αγορα δεκτη με συγκεκριμενες "απαιτησεις"

Δύο αναγνώστες καρτών δεν έχουν πολλοί δέκτες αλλά με rf modulator ταυτόχρονα ίσως να μην υπάρχει κανένας. Ο edision argus miniplus highspeed έχει rf modulator αλλά για τη μία σου κάρτα θα χρειαστείς module. Οπότε είναι 139,90 ο δέκτης + ~ 50 ευρώ η module.

Σας ευχαριστω και τους δυο για τις συμβουλες. Serafeim, εχω ηδη μοντουλα (ιρντετο αν θυμαμαι καλα) εξαιτιας ενος παλιου αποκωδικοποιητη στον οποιο εβαζα την καρτα της ΝΟΒΑ με αυτον τον τροπο, οποτε το κοστος των 50 ευρω εξαφανιζεται. Συνεπως, μαλλον ο miniplus κανει τη δουλεια που θελω...

Θα ηθελα να κανω, ομως, ακομα μια ερωτηση: ποια ειναι η διαφορα αυτου με αυτον; Παλιοτερο μοντελο; Βλεπω οτι ο πρωτος εχει rf out και δυο Card Reader...

Δυστυχως, οικονομικως δεν παω καλα αυτη την περιοδο, οποτε θα το τρεναρω. Ωστοσο, θα εχω το νου μου για καμια προσφορα/πτωση τιμης στον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη. Ευχαριστω και παλι.

Απάντηση: Re: Προτασεις για αγορα δεκτη με συγκεκριμενες "απαιτησεις"

Θα ηθελα να κανω, ομως, ακομα μια ερωτηση: ποια ειναι η διαφορα αυτου με αυτον; Παλιοτερο μοντελο; Βλεπω οτι ο πρωτος εχει rf out και δυο Card Reader...
Δεν έχει rf out ο mini ip, μόνο ο highspeed έχει.

Οκ, σε εμπιστευομαι. Απλα το διαβασα εδω: http://www.ptm-sat.gr/edision-argus-mini-in1-hd-ip-digea-certified-p-271.html

Διαθέτει
-- IP ETHERNET
-- 2 x Conax (Μulti) card reader / 2 x CI θύρες
-- S / PDIF για ψηφιακό ήχο Dolby ή AC-3
-- DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 και USALS
-- RF IN / RF OUT (DVB-T)

Επισης, στο βίντεο παρουσιασης και στις φωτο φαινεται καθαρα το rf in/out. Ειναι διαφορετικο απο το rf modulator; Αν ναι, συγχωρησε με για την ασχετοσυνη μου :)

ΕΔΙΤ: Προσπαθω να ανεβασω το "βιντεο παρουσιασης" απο το youtube, αλλα προστιθεται σαν λινκ εδω και νομιζω οτι "χαλαει" το φορουμ. Συνεπως το αφαιρεσα, δεν εχει μεγαλη σημασια αλλωστε.

Last edited: