Προτάσεις για αγορά δέκτη με συγκεκριμένες "απαιτήσεις"
Καλημερα σε ολους... Τις απαιτησεις δεν τις εχει ο δεκτης, αλλα ο υποψηφιος ιδιοκτητης του φυσικα
Σκεφτομαι να αγορασω εναν νεο δεκτη οσο εχω ακομα χρηματα. Εχω τον HEAD sd2900 Challenger και οι απαιτησεις μου ειναι ελαχιστες σε ο,τι αφορα στη δορυφορικη θεαση, αλλα εχω μερικες "απαιτησεις" στα χαρακτηριστικα του δεκτη που ψαχνω.
- Εχω Νοβα και Αλ Τζαζιρα ταυτοχρονα, οποτε θελω
ΔΥΟ θεσεις card reader.
- Θελω να ειναι
HD.
- Λογω μιας ιδιαιτερης κατασκευης στο σπιτι θελω να εχει
RF out. Ο λογος (για οποιους αναρωτιουνται): απο την κεντρικη πριζα δινω στον αποκωδικοποιητη, επειτα στο παλιο βιντεο (ναι, εχω ακομα) που εχει ενισχυτη, επειτα loop και δινω εικονα σε δυο ακομα τηλεορασεις με συνεχη συνδεση. Θελω να καταργησω το βιντεο, δε θελω να χαλασω χρηματα για ενισχυτη, οποτε αν ο αποκωδικοποιητης εχει RF σωζω την παρτιδα. Εχω φτασει στο σημειο να κοιταζω τις φωτογραφιες των αποκωδικοποιητων απο το πισω μερος κι οχι απο μπροστα

- Θελω να μην ειναι
ακριβος :music-smiley-005:
Ξερω οτι ψαχνοντας κατι χανω, κατι κερδιζω παντοτε. Τα δυο πρωτα ειναι, πλεον, ακατεβατες απαιτησεις, τα αλλα δυο δεν ξερω με ποια σειρα θα μπορουσα να τα κανω "delete", γι' αυτο δεν εβαλα αριθμηση...
Ειδα οτι ο Edision Mini 2in1 εχει τα χαρακτηριστικα που ζητω, αλλά ειναι combo και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Εφοσον, βεβαια, δεν υπαρχει κατι καλυτερο (=φτηνοτερο), ειναι πολυ καλη η τιμη του. Αλλα θα ηθελα να ακουσω μερικες αποψεις σχετικα με τις "απαιτησεις" μου.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.