Σε σχέση με τον xtrend-6500 η εικόνα του πως είναι;Υπάρχει διαφορά,είχε κανείς την δυνατότητα να συγκρίνει;
Δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά ο 9500 από τον 9200, τον οποίο βρίσκεις στα 330 με 350. Τώρα μεταξύ Solo2 και 9200, σίγουρα ο Solo2 είναι το καινούργιο, πιο γρήγορο, νέες δυνατότητες κτλ. Από την άλλη ο 9200 είναι ένα ώριμο προϊόν που δε θα προβληματίσει σε τίποτα, με μεγάλη υποστήριξη. Σε 3-4 μήνες από τώρα δε θα τίθεται καν το ερώτημα, δαγκωτό Solo2. Σήμερα όμως με τον Solo2 να είναι πολύ φρέσκος, και οι δύο επιλογές (Solo2 ή 9200) είναι καλές. O 9500 δεν αξίζει και σίγουρα πρέπει να πέσει πολύ η τιμή του (στα επίπεδα του 9200) για να έχει θέση στην αγορά.
Αν συνεχίσουν να φτάνουν στα αυτιά μου πληροφορίες παρασκηνίου θα μιλήσω και με ονόματα.
Ψάχνω, για ένα δεύτερο δέκτη για το πατρικό. Ποιος είναι ο φθηνότερος enigma που έχετε δει;
Edit: θα "διαφωνησω" με τον φιλο malakudi ως προς την ωριμοτητα μεταξυ 9200 κ Solo2. H Vu+ εβγαλε τοσο δυνατο προιον που λογικα τραβηξε πολλη προσοχη και προσωπικά, μέσα τους ελαχιστους μηνες που κυκλοφορεί, εχω δει images που πετάνε κ χωρις ιχνος απο bug, και διαθεσιμα καθημερινα updates. Η Xtrend δεν ειναι ωριμη, αλλα σιτεμενη..
Είναι γνωστο το παλαιοτερο θεμα με οδηγούς, ομως ο σχολιασμός μου αφορούσε τον Solo2 και το αποτελεσμα που εχουν στον τελικο καταναλωτη. Το αν θα κοψεις τον κόμπο, ή αν θα τον λυσεις δεν αφορά τον δεμένο αλλα τον φύλακα.. Τι έχεις να πεις για την τεχνικη υποστηριξη της Xtrend...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.