To dune solo κοστίζει 350 ευρώ που το κάνει πανάκριβο με τα specs που έχει τα οποία ουσιαστικά είναι γύρω από το 2Κ αλλά εντάξει βάζουμε και το 4Κ από δίπλα για να πουλάει μούρη![]()
Αυτό που έχει το Dune βασικά, είναι : Sigma Designs SMP8758.
Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό θέμα, να το προσέξει αυτό όποιος ενδιαφέρεται, οι τιμές στην Ελλάδα είναι φουσκωμένες αδικαιολόγητα...
MiniMX περίπου 35 ευρώ, με τα μεταφορικά από Κίνα, ούτε σέντσι παραπάνω
link ?
Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να καταλάβεις, απλά η dune και η Sigma έχουν ειδική θέση στην καρδιά μερικών.
Επίσης να ξαναπώ, η αλυσίδα είναι ψηφιακή, η εικόνα είναι ψηφιακή πλέον και τα ψηφία ευτυχώς είναι τα ίδια για όλους
πολύ σωστά!!!Αν υπάρχει πρόβλημα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το πας πίσω.Το αν θα πάρεις το ίδιο ή άλλο είναι άλλη υπόθεση. Σαν player είναι από τους καλύτερους (σύμφωνα πάντα με τις εντυπώσεις πολλών εδώ μέσα αλλά και εκτός. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να φορτωθείς και το πρόβλημα του , γι αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις !!!
εχω mac , δεν νομιζω οτι κανει το συγκεκριμενο , εχεις κατι σε mac υποψιν ?
Από την στιγμή που είναι ελαττωματικό πίσω χωρίς κουβέντα.
Εννοειτε οτι το πηγα πισω και μου το αντικατεστησαν αμεσως με νεο αλλωστε το ειχα μολις 2 μερες το θεμα ειναι οτι μου κανει ακριβως τα ιδια και το νεο που μου εδωσαν.Αν υπάρχει πρόβλημα δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το πας πίσω.Το αν θα πάρεις το ίδιο ή άλλο είναι άλλη υπόθεση. Σαν player είναι από τους καλύτερους (σύμφωνα πάντα με τις εντυπώσεις πολλών εδώ μέσα αλλά και εκτός. Αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να φορτωθείς και το πρόβλημα του , γι αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις !!!
Εννοειτε οτι το πηγα πισω και μου το αντικατεστησαν αμεσως με νεο αλλωστε το ειχα μολις 2 μερες το θεμα ειναι οτι μου κανει ακριβως τα ιδια και το νεο που μου εδωσαν.
Δεν ξερω αν ειμαι εγω τοσο ατυχος ή αν επεσα πραγματικα σε ελλατωματικη παρτιδα ή αν οντως αν του βαλεις την τελευταια beta firmware καταστρεφει τη μια απο τις δυο θυρες usb χωρις επιστροφη ακομα και αν του βαλεις παλι αυτη που ειχε αρχικα.
Αν και τοτε ειχε θεμα με την ιδια usb θηρα αλλα οχι τοσο συχνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.