Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Και από εκεί που το πήγες πίσω τι σου είπαν ;
Για να σου δώσουν άλλο λογικά αναγνώρισαν το ελάττωμα .

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν μου ειπαν τιποτα απλα δοκιμασαν αυτο ακριβως που τους ειπα διαπιστωσανε οτι ισχυει οτι τους ειπα και πολυ απλα μου το αντικατεστησαν την επομενη μερα.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θέλω να αγοράσω για άνθρωπο εντελώς άσχετο ένα media player που απλά να παίζει τους γνωστούς τύπους αρχείων βίντεο και ήχου και να μην υπάρχει πρόβλημα με εξωτερικούς υπότιτλους. Στην αναζήτηση βρήκα Asus O play. Ποια η γνώμη σας;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι να μου πουν απλα διαπιστωσαν οτι οτι τους ειπα ισχυει και μου εδωσαν αλλο μηχανημα που και αυτο κανει ακριβως τα ιδια.

Και με βλεπω δευτερα με τριτη μπορει και τελος ευδομαδας αν το παιδεψω λιγο ακομα και δεν εχω βρει λυση να τους το παω πισω για πιστωση των χρηματων μου.

Ειναι το you.gr site που στην ουσα το μονο που κανουν ειναι να τσεκαρουν οτι δεν δουλευει ή οτι εχει το προβλημα που λεει ο καθε ενας και αν πραγματικα ισχυει σου κανουν απλα αντικατασταση με νεο προιον.

Δεν ειναι το mede8er support στην Ελλαδα μιας και δεν υπαρχει κατι τετοιο.

Edit: Συγνωμη μπερδεύτηκα και ξεχαστικα οτι ειχα απαντησει ηδη σε αυτην την ερωτηση και ξανα απαντησα.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχω δοκιμασει και εξωτερικο δισκο αλλα και φλασακι και τα ιδια ακριβως οταν τα βαλω στη θηρα που ειναι ποιο κοντα στο πισω μερος του media player το αναγνωριζει αμεσως.
Αυτο σημαινει οτι δεν φταιει η συσκευη που βαζω γιατι αν ηταν ετσι δεν θα το εβλεπε ουτε στην αλλη θηρα usb.

Και δεν ειπα οτι δεν το βλεπει αμεσως.

Συνηθως οτιδηποτε βαλω με το που ανοιξω το media player το βλεπει αλλα αν βγαλω και ξαναβαλω κατι τοτε δεν το βλεπει και εννοειτε εχω κανει ασφαλη καταργηση ετσι.

Τα τελευταία όμως , τώρα τα είπες φίλε μου.... Τι σημαίνει ασφαλή κατάργηση? Την κάνεις με τον τρόπο που λέει η Mede8er? Γιατί απ ότι ξέρουμε έχει επιστήσει την προσοχή όλων για τον τρόπο που θα βγάζουμε τον δίσκο ή ό,τι άλλο από την usb θύρα. Έχει δικό της πρόγραμμα απ´´οτι θυμάμαι.

Ναι παταω το f2 και αφου μου βγαλει το οκ βγαζω το δισκο.

Αυτος δεν ειναι ο τροπος?

Παντως στην θυρα usb που ειναι ποιο κοντα στο πισω μερος του med600x3d οσες φορες και να βγαλω - βαλω το οτιδηποτε φλασακι ή δισκος τον βλεπει αμεσως ενω στην θυρα usb κοντα στη προσοψη μονο οταν ανοιξεις το med600x3d βλεπει οτι του συνδεσεις μετα δυστυχως και ολοκληρη ωρα να το αφησεις συνδεδεμενο δεν το βλεπει οτιδηποτε και να ειναι φλασακι ή δισκος.

Παντως μετα απο προσωπικη εμπειρια 1 εβδομαδας δεν εχω και την καλυτερη αποψη για το med600x3d.
Ισως ειμαι πολυ ατυχως και εκατσα σε ελλατωματικη παρτιδα.

Ναι παταω το f2 και αφου μου βγαλει το οκ βγαζω το δισκο.

Αυτος δεν ειναι ο τροπος?

Παντως στην θυρα usb που ειναι ποιο κοντα στο πισω μερος του med600x3d οσες φορες και να βγαλω - βαλω το οτιδηποτε φλασακι ή δισκος τον βλεπει αμεσως ενω στην θυρα usb κοντα στη προσοψη μονο οταν ανοιξεις το med600x3d βλεπει οτι του συνδεσεις μετα δυστυχως και ολοκληρη ωρα να το αφησεις συνδεδεμενο δεν το βλεπει οτιδηποτε και να ειναι φλασακι ή δισκος.

Παντως μετα απο προσωπικη εμπειρια 1 εβδομαδας δεν εχω και την καλυτερη αποψη για το med600x3d.
Ισως ειμαι πολυ ατυχως και εκατσα σε ελλατωματικη παρτιδα.

Αγαπητέ μου φίλε, αυτά δεν γίνονται. Κάπου κάνεις κάτι λάθος.

Τι λαθος κανω?

Το ίδιο έπαθα και εγω μετα την αναβάθμιση .μαλιστα δεν διαβάζει και intensο δίσκους ...
Τελείως κουφό .
Μάλιστα έγινα και ρόμπα διότι το έδωσα σε ενα παιδι , παρουσίασε το πρόβλημα διότι θεώρησα οτι καλο ηταν να το δωσω με το τελευταίο firmware .
υπαρχει τρόπος να γυρίσει το firmware πίσω ?
δεν εχω ασχοληθεί καθόλου ...
Οπως ειδες στο παραπανω ποστ δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το θεμα ειδικα με το τελευταιο firmware του μηχανηματος.

Επειδη δεν εχει τυχει σε εσενα αυτο δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει ξερεις.

Λες να θελω να παιδεύομαι με ολο αυτο το πηγαινε ελα του μηχανηματος?

Last edited:

Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να καταλάβεις, απλά η dune και η Sigma έχουν ειδική θέση στην καρδιά μερικών.

Επίσης να ξαναπώ, η αλυσίδα είναι ψηφιακή, η εικόνα είναι ψηφιακή πλέον και τα ψηφία ευτυχώς είναι τα ίδια για όλους

Αμ δε... Μέχρι στιγμής μόνο υλοποιήσεις με Sigma έχουμε δει να δίνουν bitperfect εικόνα. Και είναι και το θέμα του upscale/deinterlace, όπου πρέπει να υπολογιστούν ψηφία που δεν υπάρχουν στο αρχικό σήμα κι εκεί κάποιες υλοποιήσεις τα καταφέρνουν καλύτερα από κάποιες άλλες... :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αμ δε... Μέχρι στιγμής μόνο υλοποιήσεις με Sigma έχουμε δει να δίνουν bitperfect εικόνα. Και είναι και το θέμα του upscale/deinterlace, όπου πρέπει να υπολογιστούν ψηφία που δεν υπάρχουν στο αρχικό σήμα κι εκεί κάποιες υλοποιήσεις τα καταφέρνουν καλύτερα από κάποιες άλλες... :rolleyes:

εντάξει, δε μιλάμε για upscale/deinterlace.

bit perfect picture; πως τις είδαμε; και τι έχαναν οι άλλοι σε σχέση με τη sigma;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

εντάξει, δε μιλάμε για upscale/deinterlace.

bit perfect picture; πως τις είδαμε; και τι έχαναν οι άλλοι σε σχέση με τη sigma;

Μετρώντας συγκριτικά με γεννήτρια. Από μικρές αποκλίσεις στο gamma (Realtek μηχανάκια) μέχρι χονδροειδείς ανισορροπίες gamma έως και χρωματικές εκτροπές (κάποια μηχανάκια android). Και φυσικά δεν είναι όλα τα μηχανάκια με Sigma σταθμισμένα σωστά, έχουμε δει και εκεί κατά καιρούς αποκλίσεις...

Αυτο με τα Sigma είναι τρομερό πάντως. Τρέμω μην τυχόν και μου πάθει κάτι το egreat m34a που έχω (σαν δεύτερο πλέον λόγω nuc) καθώς σε οποία tv το έχω βάλει, ότι αρχείο μέχρι 1080p, τα δείχνει άψογα.
Δεν έχω πολύ εμπειρία αλλά νομίζω πως η Intel HD 5500 που έχει το nuc είναι ένα κλικ κάτω (με το μάτι πάντα).

Αυτο με τα Sigma είναι τρομερό πάντως. Τρέμω μην τυχόν και μου πάθει κάτι το egreat m34a που έχω (σαν δεύτερο πλέον λόγω nuc) καθώς σε οποία tv το έχω βάλει, ότι αρχείο μέχρι 1080p, τα δείχνει άψογα.
Δεν έχω πολύ εμπειρία αλλά νομίζω πως η Intel HD 5500 που έχει το nuc είναι ένα κλικ κάτω (με το μάτι πάντα).

Υπάρχει ένας οδηγός, (θα τον ξαναβρώ, που θα μου πάει) που δίνεις λίγο ρεύμα παραπάνω στα cores της HD 5500 (στις ρυθμίσεις του bios) και δινει καλύτερη εικόνα ακόμα.

Υπάρχει ένας οδηγός, (θα τον ξαναβρώ, που θα μου πάει) που δίνεις λίγο ρεύμα παραπάνω στα cores της HD 5500 (στις ρυθμίσεις του bios) και δινει καλύτερη εικόνα ακόμα.
Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον!! Αν το βρεις στείλε μας το link.
Βεβαία δεν ξέρω πως το καταφέρνει μιας και η κάρτα δεν ζορίζεται όταν παίζω videos με MPC ή Kodi. Είναι μεταξύ 20% και 30% το gpu usage χωρίς madvr η άλλα φίλτρα.

Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον!! Αν το βρεις στείλε μας το link.
Βεβαία δεν ξέρω πως το καταφέρνει μιας και η κάρτα δεν ζορίζεται όταν παίζω videos με MPC ή Kodi. Είναι μεταξύ 20% και 30% το gpu usage χωρίς madvr η άλλα φίλτρα.

http://www.legitreviews.com/how-to-get-more-graphics-performance-from-the-intel-nuc_136218 Δοκιμασμένο. :D (Μόνο όμως σε i5. Δεν γίνεται σε i3)

Εγώ παρήγγειλα το Infocus Kangaroo, αλλά θα κάνει περίπου 2-3 εβδομάδες να φτάσει.

Σου ήρθε τελικα ; Αν ναι πες δώσε καμία πληροφορία αν μπορείς .

Ψάχνω πληροφορίες για το τελευταίο WD αλλά έχω μπερδευτεί (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αυτή η σειρά δεν ακολουθεί ονοματολογία με κάποια λογική σειρά).
1) Ποιο είναι το τελευταίο μοντέλο και πότε βγήκε; Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το WDBPUF0000NBK;
2) Η βιβλιοθήκη του υποστηρίζει να κατεβάζει τις πληροφορίες για την κάθε ταινία/σειρά και να τις προβάλει;
3) Υπάρχει αρκετή υποστήριξη; Αυτή τη στιγμή έχω ένα παμπάλαιο WD ΗD2 το οποίο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τελευταία και δεν παίζει αρχεία που-και-που λογικά λόγο μη-αναβαθμισμένου firmware, και θα ήθελα να ξαναπάω σε WD διότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ευχαριστώ

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα παρατησε τα media players και δεν βγαζει πλεον αλλα νεοτερα.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα παρατησε τα media players και δεν βγαζει πλεον αλλα νεοτερα.

Δεν χρειάζεται.Δεν αλλαξε ο τυπος των υποστηριζομενων αρχειων , mkv/divx ειναι τα πιο δημοφιλή και τα παιζει κανονικά το τελευταίο τους μοντέλο.Τωρα με τα 4Κ θα βγει νεα φουρνιά.Δεν περιμένω πολλα μεσα στο 2016 , αλλα το 2017 λογικά θα δουμε ενα σωρό νεα μηχανάκια με νεους επεξεργαστές.